Zeki espritüel yerine göre eğlenceli
Çok yakışıklı ve maço
Hakimiyet kurmayı bilen insanı boğmayan sorumluluk sahibi.
Hiç bir şeyi kafaya takmayan doğal yaşayan
Sessizce dinleyen az konuşan
Duygusal olan ama yerine göre maçolaşan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Tr kızı ses ver 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Zeki ağırbaşlı pek sosyal olmayan komik ve bilgili, bana bir şeyler öğretecek şefkatli biri. 10/10
Bi detay var. Bana bi şeyler öğretebilecek dedin bu inanılmaz değerli bişey helal olsun👍
Kesinlikle. Çok hoşuma gidiyor bir erkeğin bana bilmediğim şeyler katması
Yaşın gerçekten 23 mü bilmiyorum ama eğer öyleyse varya senin güzel olup olmaman önemsiz.
Sen cidden özelsin.
Hiç bir kızdan bu yorumu görmemiştim.
Hxöznslfns yok birazcık daha küçüğüm
Helal lan valla helal Ankara'da olsan sana iskender ısmarlardım 😂 👍
Merak etme abaza değilim sadece zihnen çok olgun olduğuna inandım bi an.
Neyse hakkında herşeyin hayırlısı
Jdisndsifnwifkld ankaradayım ama evden çıkmıyorum otistik olduğum için jdmsjf
Senin için de
Özele gelsem benle konuşurmusun? Merak etme sapık değilim 😂
Olur
Sessizce dinleyen az konuşan az insanla samimi güvenilir ve derin ilişki kuran zeki gelişime açık uyumlu güvenilir erkek modeli10/10
Oyyy derin ilişki kurabilen erkek sayısı çok nadirdir yalnız.
Ama şöyle bi detay var derin ilişki detay ister zeki insanda sosyaldir.
Böyle bi erkek dominanttır ve az konuşamaz bi kere bence o işi geç 😂
Hayır az çevresi olan insan daha derin ilişkiler kurar herkesle samimi olamadığı için
Tamam güzelim okey dar çevrede haklısın ama eninde sonunda işinde ya da tatil günlerinden bu çizdiğin tip sosyal olmak zorunda diyorum sana. Buda beraberinden uzun diyaloglar getirir. Bak bunu ispat edemem ama bilirim net yani bu.
Yani samimiyet kazandıktan sonra konuşkan yönü ortaya çıkar zaten çekingen insanlar öyle herkesle o kadar yakınlık kurmaz sadece, hem konuşkan insanlar zeki diye bir şey yok farklı şeyler içsel zeka kişinin içsel uyumu ile ilgili, duygusal zekası sosyalliği ile ilgili.
Peki 😂🙏
Sen dışa dönük bir sosyalsin sanırım 😂
Sosyal biriyim ben aynı zamanda bu anketi sizlerin düşünce tarzını öğrenebilmek adına yaptım, bende mesela iki kelime etmekten aciz kızlara dayanamam kendini kasan çocuksu tiplere katlanamıyorum. Zeka her şey ya
İyi de zekasını herkes dışa vurarak aktaramaz ki, hitabeti yüksek kadın seviyorum desen anlarım. Hatta zeka seviyesi yükseldikçe insanlarda garip gözlenmiş hareketler hep daha fazla oluyor. Asosyallik desen zekası çok yüksek insanlar da o gruptan, yani enerjisi diğer insanlara uyumlanmıyor kolay kolay veya bunu vakit kaybı olarak görüyor çoğu.
Zekasını herkes dışa vurarak aktaramaz mı dedin? Şakamı bu 😂 sağlıklı bir iletişim zekaya bağlıdır iki gözüm. O yaptığın varsayımı unut sen. burada konumuz tamamen aşk ilişkileri empati yani zekası yüzünden garipleşenleri boş ver konuyu dağıtmana gerek yok 😂 ayrıca şunuda eklemem lazım.
Bak şimdi örnek bi kızın yanına gittim bana karşı çok nazik sağlıklı bi iletişimi var ama sohbet dümdüz bu hitabettir.
Ama bi kız daha olsun bana duyguyu geçirerek detaylı bir şekilde anlatabiliyosa bazı şeyleri bu tamamen zekasıdır onun.
Senin dediğin hitabet basit bi diyalogdur ama zekasını kullanarak konuşan insan detayları çoğalttığı gibi duyguyuda karşısında ki insana geçirir umarım anlamışındır. 😂 Enerji meselesine gelirsek ben auraya inanan bi insanım bu konuda haklısın bazılariyla uyuşmaz yani. Ama sen örneklemeyi anla.
Zekasını duygularıyla harmanlayarak konuşan detay veren bir kadında sağlıklı ve kısa bir iletişimdeki hitap şekli çok farklı.
Anladım demek istediğini. İletişimde samimiyet ve duygusal zekâların uyumuna bakıyorsun zaten bu uyum çok az insanla sağlanıyor, ruhsal bir bağ olur bu gibi durumlarda uyumun var olabilmesi için arada. Auraya inanıyorsan ruh eşine de inanmalısın. Ruh eşini genelde kendine uygun görürsün ve farklılıklara rağmen anlaşıldığını ve anlatabildiğini hissedersin, evinde gibi rahat hissettirir.
Vay be şu yazılan kelimelere bak abi ilerde böyle bi kıza aşık olmak istiyorum 😂👍 fikirlerin icin teşekkür ederim iyi akşamlar 🙏
Rica ederim iyi akşamlar ☺️ inşaallah gönlünde yatan ruh eşini bulursun
🙏