Ona karşı hangi yolu izlemem daha doğru olur lütfen üşenmeden okuyun?

Arkadaşlar çocukluğumdan beri tanıdığım, yıllarca platonik sevip ardından 2 yılda karşı tarafın beni kendince platonik sevdiğini öğrendiğim bir durumun ardından 3 yıllık bi ilişkimiz başladı ve son buldu.1 buçuk yılın ardından benim üstüme yaptığı sevgilisinden ihanete uğrayıp ayrıldı ve bana geri döndü (benden ayrılmasının sebebide ona ihanet ettiğimi düşünmesiydi) şu an 6 aydır arkadaş anlamında tekrar konuşuyoruz. Aslında bakarsanız anlatılacak çok şey var geçmişe dair. Bana asıl geri dönmesinin sebebi benim kadar onu kimsenin böyle sevmediği gerçeğiymiş ama gelin görün ki bende artık o eski kız değildim bu yüzden beklentisi gerçekleşmedi ancak karşı tarafın bendeki değeri asla değişmeyecek onu hala çok seviyorum. Size danışacağım asıl olaya gelecek olursam bir ikizler burcunu ilgisiz bırakırsanız onu kaybetme riskiniz çoğalır derler ama psikolojinin gerçeğine bakarsak karşıya duyduğunuz sevgiyi haddinden fazla gösterir ve onun için her şeyi yaparsanız yine kaybediyorsunuz o insanı. Bu çocuk gerçekten ilgi ve aşk bekliyor ama ben atacağım her adımda onu kaybetme korkusu yaşıyorum. Kendimi ağırdan satıp ulaşılmaz rolünü oynarsam mı onu kazanırım yoksa ona gerçekten aşkımı sonuna kadar gösterip sonucu mu beklemeliyim?
Ona karşı hangi yolu izlemem daha doğru olur lütfen üşenmeden okuyun?