Bana ya başka bir çıkış yolu gösterin ya da benim bulduğum yolu yargılamadan ciddi cevaplayın olur mu lütfen?

Anne babam hayatta değil. Geri kalan akrabalarimdan da eziyet gördüğüm için onlardan kendimi tamamen kopardım artik görüşmüyorum. Tek başıma bi hayat kurmuştum. Mağazada satış danışmanı olarak çalışıp apartta kiralık odada yasiyordum. Ama şimdi hem kaldığım yerdeki insanlarla kavga çıktı hem de mağazalar çok personel çıkarttı biri de benim işten çıkanlardan.
Kısacası aylık 1.000 TL gelirimle ortada kaldim. Iş ariyorum ama 1+1 tek basima eve cikmam lazim artik öyle baska insanlarla ev paylaşamam, tek kalmam lazim. Bunlara para yetismiyor benim de aklima ücretli nude geldi en basit yol olarak 😒 cekiniyorum da. Yüzümü görsünler adımı soyadımı bilsinler istemem. Ama ödemede havale eft yaparken çıkacak biliyorum.
Iş ariyorum ama asgari beni gecindirmez İstanbul'da kirada otururken. Bana bi fikir verin lütfen. Şerefimi hiçe sayarak para kazanmak istemiyorum ama kendimi caresiz gibi hissediyorum. Psikolojim bozuk diye kafami toplayamiyorum belki. Kimsem yok. Siz düzgün kafayla bi fikir verseniz? Düzgün yoldan nasıl evde para kazanabilirim? Biri beni işe alana kadar idare etmelik...
Bana ya başka bir çıkış yolu gösterin ya da benim bulduğum yolu yargılamadan ciddi cevaplayın olur mu lütfen?