Güncellemeler
1 yıl
Yani hayatıma nasıl devam edeyim? Ayrıntılı anlatın ya kafam bomboş benim.
Güncellemeler
1 yıl
Gayet boktan ve zor üşendim sevgilisine anlatayım yarın gidip popo olsun.
Ben bir adama aşık oldum ama o beni sevmedi ve obje olarak kullandı ben o beni sevsin diye onunla beraber oldum kizli6im gitti adam çok istekli ve umursamaz birisi babada umursamaz can yakıcı davraniyor şuanda sevgilisi var ve benden kurtulmaya calisiyor bende onu bırakmıyorum. Beni çok kötü hissettirdi ne yapacağımı bilmiyorum ya da hayatima nasıl devam edeceğimi kafamda acayip karisik işler ne ara bu hale geldi bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başta zaten hata yapmışsın.
Daha fazla zorlama.
Seni daha şimdiden yarı Yolda bırakan biri ile bir ömür yaşanmaz.
İntikam plani lazim bana bu şekilde rahatlarım yolda hayatımın geri kalanında hep kaybetmiş kullanılmış hissedeceğim. Sağlam fikirler lazım adam serefsizin teki adalet saglanmali. Fikrin nedir?
İntikam peşinde koşup vaktini israf etme. O tarz insanlar hayatlarında ona bağlanacak onu sevecek kimseyi bulamaz. Hayatları gittikçe perişan hâle gelecektir. Sen bundan sonra kendi hayat planına odaklan.
Bu gördüğüm en zeki ve en mükemmel yorum.
Bundan sonra ileride hayatına yeni girecek kişiyle de evliliğin zora girmiş. Bakire olmadığın için seni kabul etmeyebilir
İntikam plani lazim bana bu şekilde rahatlarım yolda hayatımın geri kalanında hep kaybetmiş kullanılmış hissedeceğim. Sağlam fikirler lazım adam serefsizin teki adalet saglanmali. Fikrin nedir?
Özelden yaz sana planı anlatayım 😊
Ekledim yaz
Hayatina olduğu gibi devam edeceksin sende onun gibi ol
Sevmedi obje olarak kullandıysa yapcağın bir şey yok herkese güvenmeyin sizde
İntikam a*talların işidir başkasına geç
Aptallik gibi geliyordu eskiden banada ama değil Gurur meselesi bu. Ben yenilmem her zaman istediğimi elde ederim ve bu inanca sadık kalıp gerçeğin bu oldugunu gösterme savaşma arzusu adamdan vazgeçmeme Engel oluyor.
O zaman yanlış yapıyorsun gurur meselesi değil bir şeye kandın diye gurursuz olmuyor onun karakteri pismiş
Karakteri bu hakettigi cezayı da alacak benim elimden. Çok güzel planlarım var olacak olanları da zevkle izleyecegim gözümün önünde acı çektiğini görmek istiyorum benden nefret edip etmemesi ya da aşk mesk umurumda değil. Bu iş bitecek artık.
Bu zamana dek beni durduran şey adam iş yerine gelip olay çıkartırsa ben canini intihar etmek isteyecek kadar yakacağım cunku o zaman işimi kaybederim ne yapacağım bilemiyorum ya. Isimi kaybedesim yok moralim bozuldu.
Her şeyi bir kenara koyup temiz bir sayfa aç
İntikam iyi ğey değil yine zararlı sen çıkarsın
Senin içinden ne geçiyor
Şalgam bir darbe ömür boyu unutmayacağı bir intikam planı. Sence?
Saglam*
Hakkın ama yeni bir sayfa aç onunla olsan da seni yarı yolda bırakır
İntikam diyorum onunla olmak değil canımı çok yaktı eşya gibi davrandı falan uzun hikaye ama darbe indirmek istiyorum. Ne yapsam?
Sevgilisine anlatmak
Evet bugün onunla tehdit ettim onu ama daha iyi bir planim var (;
Neymiş
Sevgilisini kaybetse çok koymaz gibi başka ne yapilabilir başka fikirlerin nelerdir konuyu iyice açalım bi. kusursuz bir plan istiyorum. Eğlenceli olacak…
Himm kafanda ne var
Var ama işimi kaybederim işyerine gelirse ne yapacagim sinirlerim bozuk
Söyle bakalım
Ne yapacağım ben şimdi?
Bilmiyorum
artık elden bir şey gelmez
Pişman olur zamanını bekle
Öyle biri değil bana karşı en küçük bir şey hissetmiyor hayvan
Yani sende nasıl bi kalp var anlamadım sen kendine de kötülük eden bir insansın demekki az kendine gel bence bütün hayatın mafolur benden sana söylemesi
sana gurban olsun
seçimini değiştir
ona yüz werme
kıçı yırtılır