Aşk İlişkileri Şu anda hoşlandığınız biri var mı? sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Gizli enistenizin size selamı varmış 🙊💫 Güncellemeler+1 yıl Anlamam dinlemem ben değişmem sen değişşşşşşş Şu anda hoşlandığınız biri var mı? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Evet var hatta bir dileğim var umarım gerçek olur🤲😺 Umarım birazdan gelir çünkü biraz özledim♾ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Hoşlandığım kimse yok ve sanırım olmayacak 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Hoşlanmak mı yok be bro ama bu sitedeki @sinemacar0 gözlerine ve naif görünümüne hayranım 🌹🌹 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim hoşlandığım yok, muhtemelen bende de hoşlanan yoktur. Varsa ortaya çıkmıyosa çok ayıp ediyo ama 😂 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. şu an da hoşlandıgım bir yok , acaba benden hoşlanan var mı bilmemek ne kötü keşke insanların düşüncelerini okuyabilseydim 🤣 0 0 Yorumla
kaanonr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Var gibi bir markette var ama bakalım final nasıl bitcek bugün açılacam bakalim 0 0 Yorumla
zazani Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 53% +1 yıl Var ve cok ozluyorum sabirsizlaniyorum gormek icon 0 9 Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Nerede ki Yorumla zazani +1 yıl @SadeceYunusemre tayile gitmisti bir ay olacak gormwyeli, sevgili de degiliz hoslaniyoruz ya bu hafta gorusecegiz Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl He f*ck yanii Yorumla zazani +1 yıl @SadeceYunusemre ingilizcemi yazdin? Oyleyse ne alaka Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Fakbadi yazdım da site değiştirmiş Yorumla zazani +1 yıl @SadeceYunusemre o nedemek anlamadim valla, 😁 Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Gel takılalım sonra git demek 😂 Yorumla zazani +1 yıl @SadeceYunusemre yok durum o degil, hoslanoyoruz acilmadi henuz flort gibi iste Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Hoslanıpta açılmamak ne ya Yorumla
ÖmerDemir7 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Evet Ama platonik ve şarkı Albümünü seyrederken hoşlanıyorum Ama sonuç yok :( 0 0 Yorumla
aaaliali Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Sanki biri olacak çok hoşlanacağım gibi geliyor, burdan selam olsun 0 0 Yorumla
M_a_N_Y_a_K Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Günümüzde hoşlantı mi kaldı mk! Al gülüm ver gülüm! 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok maalesef ama olmasını isterdim tabii karşılıklı olduğu sürece. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hayır, bomboş kalbimin odaları bomboş halsiz hissiz nasıl bu kadar loş.. 0 3 Yorumla Osi1696 +1 yıl Bence kendin tercih ediyorsun böyle olmasını yoksa hiç bir kız kendi istemediği sürece kalbi boş kalmaz bence🤔 Yorumla BanaNeHa +1 yıl @Osi1696 evet öyle istiyorum, öyle olması gerektiği için. Hiçbir erkek için de değmiyor hislerimi meşgul etmek istemiyorum Yorumla Osi1696 +1 yıl Analdim haklı olabilirsin artık kimse aşka sevgiye değer vermiyor maalesef çoğu erkeğin niyeti kötü o yüzden de kimsenin kimseye güveni kalmadı 🤔 Yorumla
mavıruya3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl hoşlandığım birisi yok sadece sevişme hissini yaşamak güzelll 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Geçen hafta düştü bir tane. Fırsatım olmadı gitmeye. Yapsın muamelesini, hoşuma gider belki. 0 0 Yorumla
Alpinho98 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Herhangi birinden her an hoslanabilirim. Bazen metroda bazen otobüste her an her yerde hoslanabilir veya asik olabilirim. 0 0 Yorumla
krmv_qrb Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Gay olduğum için maalesef. Herkes sadece yatak gözünde görüyor bizleri 0 0 Yorumla
Orta_saha Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Yok Keşke sevgilim olsa.Seninle tanışmak istiyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kimse yok hoşlandığım 0 0 Yorumla
TatlıFırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Var evet.. Her gün dolu dolu buluşuyorum. <3 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kimseden hoślanmıyorum 0 0 Yorumla
Turunçlubörek Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Kuşum var adı Tavuk. Aşkım o benim 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şu an yok. Yarın ise bir bilmece 0 0 Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Her erkekten hoşlanıyorum sbjnsbjn 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Kalbim yine taş oldu bu aralar sjsjsjsjsj 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. aşık olduğum biri var 0 0 Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Var ama artık yok 0 1 Yorumla Korays01 +1 yıl Adana mi Yorumla
Demir666 Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olsa yok yani yok 0 0 Yorumla
hhgggs-ninSevgilisi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet. Her zerrem ile ondan hoşlanıyorum... 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. kim o enişte aleyküm selam 0 0 Yorumla
nonnocere002 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 109% +1 yıl Var ama olmaz o iş 0 7 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Kız isterse her erkek peşinden gelşr… özgüvensiz olma Yorumla nonnocere002 +1 yıl @Cebeufuk Peşinden gidince de yazmadı Yorumla Cebeufuk +1 yıl Hayır sen yoou aç o gelsin, kim bu Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ünlü biri değilse, seninde azıcık giderin varsa erkeği ayartırsın Yorumla nonnocere002 +1 yıl @Cebeufuk Ne acayim? Yorumla Cebeufuk +1 yıl Yolu aç, yani oğlan gelirse senin hayor demeyeceğini hissettir, o zaman gelir Yorumla nonnocere002 +1 yıl @Cebeufuk Soğudum artık içimden gelmiyor Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. 3 sarışın 5 esmer 1 kumral 1 kızıl var 0 1 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Koleksiyon mu yapıyorsun bro? Yorumla
_Siinem_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Var :) 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok şimdilik 0 0 Yorumla
darksoul666 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Maalesef yok 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Suanda yok 0 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Var galiba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Evet var hatta bir dileğim var umarım gerçek olur🤲😺
Umarım birazdan gelir çünkü biraz özledim♾
Hoşlandığım kimse yok ve sanırım olmayacak
Hoşlanmak mı yok be bro ama bu sitedeki @sinemacar0 gözlerine ve naif görünümüne hayranım 🌹🌹
Benim hoşlandığım yok, muhtemelen bende de hoşlanan yoktur. Varsa ortaya çıkmıyosa çok ayıp ediyo ama 😂
şu an da hoşlandıgım bir yok , acaba benden hoşlanan var mı bilmemek ne kötü keşke insanların düşüncelerini okuyabilseydim 🤣
Var gibi bir markette var ama bakalım final nasıl bitcek bugün açılacam bakalim
Var ve cok ozluyorum sabirsizlaniyorum gormek icon
Nerede ki
@SadeceYunusemre tayile gitmisti bir ay olacak gormwyeli, sevgili de degiliz hoslaniyoruz ya bu hafta gorusecegiz
He f*ck yanii
@SadeceYunusemre ingilizcemi yazdin? Oyleyse ne alaka
Fakbadi yazdım da site değiştirmiş
@SadeceYunusemre o nedemek anlamadim valla, 😁
Gel takılalım sonra git demek 😂
@SadeceYunusemre yok durum o degil, hoslanoyoruz acilmadi henuz flort gibi iste
Hoslanıpta açılmamak ne ya
Evet Ama platonik ve şarkı Albümünü seyrederken hoşlanıyorum Ama sonuç yok :(
Sanki biri olacak çok hoşlanacağım gibi geliyor, burdan selam olsun
Günümüzde hoşlantı mi kaldı mk! Al gülüm ver gülüm!
Yok maalesef ama olmasını isterdim tabii karşılıklı olduğu sürece.
Hayır, bomboş kalbimin odaları bomboş halsiz hissiz nasıl bu kadar loş..
Bence kendin tercih ediyorsun böyle olmasını yoksa hiç bir kız kendi istemediği sürece kalbi boş kalmaz bence🤔
@Osi1696 evet öyle istiyorum, öyle olması gerektiği için. Hiçbir erkek için de değmiyor hislerimi meşgul etmek istemiyorum
Analdim haklı olabilirsin artık kimse aşka sevgiye değer vermiyor maalesef çoğu erkeğin niyeti kötü o yüzden de kimsenin kimseye güveni kalmadı 🤔
hoşlandığım birisi yok sadece sevişme hissini yaşamak güzelll
Bayıldığım biri var.
Olabilirdi, olmamasının daha hayırlı olacağına karar kıldım.
Geçen hafta düştü bir tane. Fırsatım olmadı gitmeye. Yapsın muamelesini, hoşuma gider belki.
Herhangi birinden her an hoslanabilirim. Bazen metroda bazen otobüste her an her yerde hoslanabilir veya asik olabilirim.
Gay olduğum için maalesef. Herkes sadece yatak gözünde görüyor bizleri
Yok
Keşke sevgilim olsa.
Seninle tanışmak istiyorum
Kimse yok hoşlandığım
Var.. Eşim. :D
Var evet.. Her gün dolu dolu buluşuyorum. <3
hayır yok gibi uyuzmsiz gibiyiz
Kimseden hoślanmıyorum
Yakışıklı bir bey var 👀
Kuşum var adı Tavuk. Aşkım o benim
Şu an yok. Yarın ise bir bilmece
Yok foto biri olsun mümkünse
Hoşlanma falan geçtim o aşamaları.
Fotoğraf çok beğendim
Her erkekten hoşlanıyorum sbjnsbjn
Hayır yok.
Kalbim yine taş oldu bu aralar sjsjsjsjsj
aşık olduğum biri var
Var ama artık yok
Adana mi
Olsa yok yani yok
Hoşlandiğim kişi hoşlandığim kişidir
Evet. Her zerrem ile ondan hoşlanıyorum...
kim o enişte aleyküm selam
Yok ama olsa güzel olur
Var ama olmaz o iş
Kız isterse her erkek peşinden gelşr… özgüvensiz olma
@Cebeufuk Peşinden gidince de yazmadı
Hayır sen yoou aç o gelsin, kim bu
Ünlü biri değilse, seninde azıcık giderin varsa erkeği ayartırsın
@Cebeufuk Ne acayim?
Yolu aç, yani oğlan gelirse senin hayor demeyeceğini hissettir, o zaman gelir
@Cebeufuk Soğudum artık içimden gelmiyor
Hoşlandığım yok. Sevdiğim var.
3 sarışın 5 esmer 1 kumral 1 kızıl var
Koleksiyon mu yapıyorsun bro?
Vardı , hoşlanmam bitmedi ama hayatımda da değil.
Sen olabilirsin mesela
Olabilir..
Var :)
Eniştem zengin olsaydı
Var.
Hayır
Yok şimdilik
Herkesin varmış bir benim yok galiba
Yookkkk
Hayır yok.
Maalesef yok
Evet var olmaz mı 🤩