Çok çok yakın zamanda vardı buralarda bir yerlerde olmalı , hep platonik ben :) Gerçekten çok iyi birisi, iyi niyetli,çok naif kibar ve hanım hanımcık aynı zamanda maşallah , bayağı takip ettim sorularını görüşlerini ve sair hakkında fikir edinmem açısından. Ona da stolk mu ne deniyormuş burada öğrendim o kelimeyi. Rabbim gönlüne göre versin onun , karakteri gibi bahtı da açık olsun hep inşallah :)
Maalesef yok ve uzun bir süre olabileceğini düşünmüyorum, çünkü yaş arttıkça ilişkilerin ve arzuların gerçek yüzünü daha çok tanımaya başlıyor insan. Fiziksel görünüş üzerine kurulu günümüzdeki birçok ilişki, ve bunun bilincinde oldukça birine güvenip de aşık olma fikri yabancı geliyor. Eminim ne zaman görünüşüme dikkat etsem, kilo versem bu tarz aşk işleri daha kolaylaşacaktır, ama ne uğruna, bir beden uğruna büyük ihtimalle. Bunun bilincindeyken bir partner isteyemiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türk kızlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük şeyli olmadığım için kendimden utanıyorum. Bu yüzden kimseden hoşlanamıyorum; yani kimseyi ondan hoşlanıyorum diye rahatsız etmek istemiyorum çünkü kendimden utanıyorum.
İlk adımı atmaktan korkanlar, bir başkasına "aşkım" dediğini görebilirler. Benim için atılan adıma, ben koşarım ama adım atmam. Karşılıklı olduğunu anlamam için adım gelmeli.
Hoşlandığım kişi bir erkek ben de erkeğim toplum dayatmaları ve kendisinden tam emin olamadığım için açılamıyorum ama bakalım hayırlısı ( Lütfen yanıt olarak dini bir şeyler yazmayın ve hakaret etmeyin rica ediyorum)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kadar yoğunum ki, sınav stresinden, dersleri başlama korkusun dan ve ders çalışmaktan bugüne kadar hiç kız arkadaş yapamadım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu sene kendi sınıfımdan birini sevmeye başlamıştım. Fakat bu dönem onu göremediğim için unuttum ve soğudum. Demekki yoğun değil duygularım...
Çekingen olmayı sevmem. Duygularımı belli etmekten ve söylemekten hoşlanırım. Mesela bana özelden yazar mısın? 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok tuhaf bir durumun içindeyim, ikimizin de birbirimize karşı ilgisi var ve bunun farkındayız arada belli ediyoruz ama hala arkadaş gibi konuşmaya çalışıyoruz, çekindiğimizden ilk adımı atamıyoruz ikimiz de