- Erkek arkadaşım ekonomi kötü diyip diyip birlikte harcayacağımız parayı kısıyor uzak mesafe ilişkisi yol parası vermemek için yanıma gelmedi sen gel dedi yol parasını ben verdim o öğretmen ben öğrenciyim oraya gidince de parası olmadığını oma deniz şortu almamı teklif etti yoldan da anamur muzu istedi markete girdi ıvır zıvır aldı bakiye yetersiz dedi ben ödemek zorunda kaldım tüm birkimim bitti böyle böyle maaşım bitti dolar bozmak istemiyorum dedi ama kendine gelince spor salonuna her gün arabayla gider arkadaşlarıyla içki içmeye gider marka kıyafetler alır en pahalı pc en pahalı telefonu kullanır şu an ayrıldım arkadaşlarıyla Starbucksa, mangala, avm ye gitmekten bana vakit ayırmıyordu sizin görüşleriniz nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu adam diye evlenmeyi düşünen kadında kusun gözü kadar beyin yoktur 😂😂😂
Bu modeller piyasanın en tutulanı 😂😂😂
Evet evet siz kadinlar sizi degersiz hissettiren , sizi kullanan bu modelleri arayıp bulursunuz😂😂😂
Üstümüze yoktur 😂😂😂
Tepe tepe kullanın😂😂 neden dert ediyorsunuz ki. Bunlar sizin tercihleriniz.
Herkes tercihlerinin bedelini
Öder
Şaka yapıyorum anlamadınız neyse şakayı bir kenara bırakayım üniversitede tanıştık çok beyefendi çok düşünceli oldukça cömert biriydi sonra atanıp öğretmen oldu ve bütün huyları bir anda değişti bencilleşti önceliği benden alıp kendine ve çevresine verdi para konusunda benim hesabı ödemem kavga sebebi olurdu asla ödetmezdi sürekli hediyeler alırdı şimdi bir atanmak mıdır onu değiştiren anlamıyorum neyse zaten ayrıldım ama bir türlü kabullenemedim bu durumlarını görüş almak istedim
Iste onlar fragmandı.. seni etkileyip cepte hissedene kadar. Artik tiyatro bitti.. maske çıktı. gercek yüzünü görüyorsun
4 sene bir fragman için oldukça uzun görünüyor ama haklı olabilirsiniz belki de kendi değişti bilemiyorum
O hep böyleydi belkide beleş para geliyor diye başkasının parasını harcamak kolaydır. simdi kendi parasını kazanınca asıl kimliğine geri döndü
Doğum günümde sabahın erkenine güller hediyeler gönderir dersten sonra akşam da pahalı retoranlara götürürdü şimdi bir kutlu olsun bile demez oldu belki karakteri değişti belki kendi kazandığı para tatlı geldi bilinmez ancak tahmin yürütebiliriz tüm soruların muhatabıyla ise sebebi ne olursa olsun konuşmuyorum o yüzden size sordum
Anladım. Hala hayatınızda mi
Hayır ayrıldım iki hafta oluyor insan bir boşluğa düşmüyor değil ama zaman geçtikçe etkisi azalıyor en azından böyle sorunlar olmuyor hayatımda
Unutmak icin susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksın, dertlesme adi altinda bile anlatmayacaksın. Sen doğru olanı yapmışsın. Demek ki beyin varmis ve gerekeni yapmış 😂😂😂
Seni kullanıyor. Cimrilik hastalığı. Uzaklaşman en doğrusu
Hayat standartları diye bir kavram var
Benim de hayat standartlarım var parasızlık nedir görmemiştim duymamıştım sayesinde öğrenmiş oldum
İşte hayat standartları
Parasız olduğunu söyleyen ama kendi ve arkadaşları için para harcayıp bana gelince de benden bekleyen biri ancak benim hayat standartlarımı düşürür
O tarz insanlarla ben olsam muhatap bile olmazdim
yıllardır tanırım böyle değildi atanıp paraya kavuşunca böyle oldu anlam veremiyorum
İyi erken farkına varmışsin o zaman