Hey ✌️
Bir ilişkide hangi konu sürekli gündeme geliyorsa, ayrılık kaçınılmaz olur?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Hey ✌️
Bir ilişkide hangi konu sürekli gündeme geliyorsa, ayrılık kaçınılmaz olur?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Özellikle kişinin sürekli kendinden bahsetmesi yani bencil olması Karşı tarafa hiçbir zaman değer vermemek sürekli eski sevgilisinden bahsetmek varsa tabii veya çevresindeki kızlardan veya erkeklerden bahsedip onu kıskandırmaya çalışmak gibi çocuksu hareketler Ve tabii ki En önemlisi de aldatmaya yatkınlık gösteren davranışlar
Güven duygusunu sorgulatacak her türden konu o ilişkiyi uçuruma sürükler. Hiçbir sevgi kurtaramaz öyle ilişkileri. Hani sevgi herşeyin üstesinden gelir diyoruz ya, öyle olmuyor işte.
İlişkilerde, profesyonel iş hayatındaymış gibi aldığın kadarını da vermek zorundasın. Karşılıklı güven çok önemli.
Ayrılık zeminini hazırlayan konular:
Şimdilik aklıma bunlar geldi..
Yeterli mi ne :D
Öyle öyle :)
Rica ederim :)
Sacmabsapan kıskançlık ve güvensizlik sorunu carsa o ilişki yürümez. Sorunlari çözümlemek yerine geçiştirmek en büyük hata olur.
Off evet ya..
Eigler için teşekkür ederim 🧿❤️🎊🥂🥳
kıyamam ya :D rica ederim canım benim 🌸♥️
Cevap
42Cevap
Zaman ayırmama ve ilgisizlik, bunlardan bahsedilip duruluyorsa eğer ayrılık kaçınılmaz oluyor...
Aşırı derecede kıskançlık yapıp benim dışarı ile olan bağlantılarımı bir şekilde sürekli kıskanması ve bitirmek istemesi
Kıskançlık
sanırım insanı en fazla çok sıkan şey ben demek ben derse birisi o ilişki bitiyor biz olmayı beceremiyorsa insanlar hala bireysel bakıyorlarsa hayata biter. bu kadar basit..
saygısızlık sevgisizlik güven duygusunun yok olmasına neden olacak hareketlerin sonucu oluşan davranışlar. kaybetme korkusunun ortadan kalkmasi. devaminda ne deger verilir, ne de emek. eriyip gider o iliski ve en az 1 kisinin kalbini paramparca eder.
Aşırı kıskançlık ve güvensizlik
Sürekli aynı konu dönüyor ise sonu hüsran olur zaten.
Çiftlerin sürekli birbirilerine çamur atıp ego tatmin etme durumu ayrılık noktasına kadar getiriyor
- Kiskanclik,
- Guven sorunu,
- Maddi konular
- Ilgilenmiyorsun benimle, bana zamanin yok gibi konusmalar,
- Fazla sorgulama, kisitlama
- Asiri elestiri, hep negatif konusmalar
Ayrılan zamanın kısıtlılığı konuşuyorsa ayrılık yakındır demek bence
Katılıyorum. İlgisizsin konusu açılıyorsa
Ayrılık kaçınılmaz ya konuya filan gerek yok. d
Konu bahanesi ahaha
Fazla karamsar
Konuşulmayan sorunlar ve sorunlardan kaçma eğilimi gösterildiğinde, yapılan hatalar telafi edilmediğinde ve bu konular yüze vurulmaya başlandığında ayrılık kaçınılmaz olur
Maddiyat sürekli gündeme geliyorsa o ilişki bitmeye mahkûm kalır benim için. Cimri insandan hiç hazetmem.
Diğer bir konu güven, bir ilişkide güven olmazsa o ilişki zaten başlamadan biter.
Kırılmak yani kalp kırılırsa beyin çalısmaya başlarmış ve aşkda bitermiş sürekli kırılıyorsan huzursuzsan biter bitmelide zaten
Ayrılığın adını anlarsa ayrılık kaçınılmaz olur. Benden vazgeçmeyi sorgulaması yeterli benim gözümde
Karsııklı ya da tek taraflı eleştiri vede bazı bahaneler arkasına sıgınmak ilişkinin tükenme noktasına geldiğinin göstergesidir...
Eskı manıta muhabbetleri
Gereksız takıntılı gıbı kıskançlık halleri
Sureklı tekrara düşen olumsuz her şey.
Tensel temasa aşırı vurgu yapan taraf terk edilmeye mecburdur He ikiside libido yüksek çift falansa normal ama harici insan yeter be oluyor
Ufak şeyler kapatılıp unutulmuyorsa sürekli gündem yapıp kaşınıyorsa temcit pilavı gibi gündeme getiriliyorsa Geçmiş olsun
En başta kesinlikle para mevzuları..
Ciddi ve sürekli olan kıskançlık problemleri de çiftleri bunaltır.
Güvensizlik, bencillik ve ilgisizlik. Bu üçünden herhangi biri sürekli gündeme geliyorsa, o ilişki bitecektir.
Sürekli müsait değilim meşgulüm denirse
shsjshs ama bu insanlık hali 😃
Bağırma tamam :D
Sürekli tartışma ve bana geç yazılıyorsa, ilgilenilmiyorsa ayrılık yaklaşmıştır
Senin olduğun gibi değil de, kendi istediği gibi biri olmanı isteyip değiştirmeye çalışıyosa ayrılık kaçınılmaz oluyo
Kesinlikle, altına imza atabilirim
Ayrılık konusu işte sık sık gündeme geliyorsa kaçınılmaz bir sona gidiliyor olabilir
para.
parasız erkek gereksiz erkektir.
Eskiden yaşadığımız bir çeşit kavgaları gün yüzüne getiriyorsa ilişki de soğukluk olur
Eski sevgili ve kıskançlık birde şu giyim konusu var 😅
Dışarı cikmalarda sorun oluyorsa ayrılık olur kısaca aşırı kısıtlamada
Benim açımdan saygısızlık başladıysa o keser atarım.. net
Sen zaten böylesin derse ya da değiştin sen artık 🤣
Sürekli para konusu konusuluyorsa artik bitirme zamani gelmiştir
kesinlikle kıskançlık ve bazı sorunların içe atılıp susulması ayrılığı kaçınılmaz yapar
Cinsellik sürekli konuşuluyorsa🙄 bi insanın tek derdi cinsellik olmamalı ya
Güven zedeleyici her sey. Baslamadan da bitebilir.
Güvensizlik belirten davranış hal ve haraketler varsa o ilişki son nefesini vermiştir
seks konusunu açarsa bitirrim
asla ülke kızının bedenime sahip olmasını istemem:D
Alcenmi vercenmi konulari.
Kiz der ki sen beni alcenmi. Erkek der ki tamam ben seni alcem de sen bana vercenmi.
Sonra bir bakmissin ayrilmislar iste.
Sürekli kısıtlamak veya cinsellik olabilir.
Cinsellik konusu sürekli açılmamalı mı sence?
Açılabilir elbette sonuçta sevgilim ama sürekli açılması rahatsız ederdi beni.
Anladım :)
Alınganlık trip kıskançlık oluyorsa kaçınılmaz oluyor
Eski ilişkilerinin muhabbeti dönüyorsa ve kıyaslama konumuna getiriyorsa
Net geçmiş ilişkiler öne sürülüyorsa o ilişki biter
Para muhabbeti
Kıskançlık ve "ayrılalım" tehditleri.
güven güven ve yine güven
Aile evlilik para kıskançlık
Güvensizlik olayı
Para, seks, kıskançlık
Senin ailen, benim ailem😂
Güvensizlik iki tarafıda sakat bırakır net