Ayrıldı ve bazı şeyleri yapmadığım için artık kendine yakın hissetmediğini söyledi. Söylediğine göre benle öylece oturabilirdi. elimi vs tutmadan ama sürekli sarılmak öpmek elimi tutmak istiyordu çekingen ve bu konu hakkında düşüncelerimi biliyordu taviz versem devamının geleceğinden emindim o yüzden taviz vermiyordum sonrasında hep kendi yaptığı için gururu kırılmış artık sarılmak vs istemiyorum deyip bitirdi. Sevdiğini düşünüyordum biliyordum hissediyordum ama emin olamadığım şeyler vardı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İllaki cinsellik olmalimi ya. Bosvesene.
Yeni tip erkeklerinde bahanesi bu. Sen opturmeden hıhım iliski yurumedi deyip kasssaar pesindeler. Sen her istedigini yapmasina izin vermis olsaydin bile genede defolup gitcekti
Aynen bunları hep ben yaptım sen yapmadın seviyordun biliyorum ama hissetirmedin gibisinden bir şeyler söyledi konuştu konuştu cinsellikten nefret ederim dediklerimi cinselliğe çekme öyle bi insan değilim günümüz ilişkilerini doğru bulmadığımi biliyorsun dedi en fazla sarılmak öpmek gerisi evlilikte olabilcek şeyler demişti
Bi basladinmi devami geliyoki zaten. O noktadan sonra dur diyemiyosun
Konu bir kere yanlış yerlere gitti zaten bir daha öpmem vs dedi çok utandığını böyle bir şey olduğu için ne kadar özür dilese az olduğu söylemişti
Tam olarak ne olmuştu söylerseniz ben de ona göre daha net yorum yapabilirim
Otobüse binecektim otobüs geliyordu aceleyle öpeyim derken dudağımın kenarına denk gelmişti izin vermeyeceğim bir şeydi yanlışkla aceleyle olduğunu söylemişti
Bumuydu.. Bende baska bisi sandim ya...
Sokakta olmasi hos olmamis ama cok derinlesmis biseyde yok aslinda bunda.
Aynen çok büyütmedim aslında o konuyu kendine de hoş olamadığının farkındaydı üstüne gitmedim şaşırdı öyle tepki vermeme hatta ay neler düşündü hiçbir fikrim yok
Yaslar kac meslkler nedir
İkimizde 20 yaşındayız o yeni 20. yaşına girdi
Ben 21. yaşıma giricem az bir süre kaldı
Anladim. Ne suredir sevgilisiniz.
Bugün 3. ayımız alacaktı 1bucuk 2 ay gibi de konuştuk vs toplam 4 buçuk 5 aydır hayatımdaydı
Anladım Öncelikle Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır yani sizin Normal şartlar altında 21 yaşında bir kadının 20 yaşındaki bir erkekle işinin olmaması gerekiyor Yani sizin ne derseniz deyin erkekler kadınlara göre çok daha geç olgunlaşır yani sizin en az yaşınızdan 3-4 yaş büyük bir erkekle görüşmeniz en makbulü olacaktır Bir de 20 yaşındaki bir çocuk maceraperest olurlar senin hayattan beklediğin gerçeklerle alakası olmaz beklentiler farklı olur yani sen 2 yıl sonra evlenebilecek yaşa geldiğinde o kişi halen çocuk aklıyla yaşamaya devam edecek sadece zaman kaybı
Fikir olarak yaşına göre olgun olduğunu düşünmüyordum fakat zamanla öyle olmadığını görüyorum yoksa birden bire çözülecek sebepleri bu kadar büyütüp üstesinden gelemeyecek kadar büyük hâle getirmezdi kendisi kaybetti her şeye rağmen yanındaydım ama artık yokum kendisi bilir kendi söylediklerinin ağırlığının farkına varınca napacak merak ediyorum
Arkadaşım 20 yaşında Henüz daha Ergen olan bir erkek neyin üstesinden gelebilir Neyi mantıklı çözebilir neyin olgunluğunu yaşayabilir bundan 30 yıl önce ya da 40 yıl önce 20 yaşındaki bir erkek gerçekten de olgun olabilirdi Çünkü hayata o dönemlerde 12 13 yaşında atılıyor dun fakat günümüzde erkeklerin veya kadınların farketmez Madem erkeklerden bahsediyoruz erkeklerin hayata atılma yaşı 25-30 Yani bu insanlar henüz bugün 20 yaşındaki bir erkeğin aklı bundan 30 yıl önceki 12 yaşındaki bir erkeğin aklına sahip buradan pay kesin yani adım atarken bunları düşünerek adım atın siz bir Ergen'le yola çıkıyorsunuz ve bu Ergen'den olgunluk bekliyorsunuz
Düşünüyorum da evet bana ilişkiyi çocukça yaşadığımı söylüyordu ama asıl kendisi öyle yaşıyordu ya da ondan kastı ne manaydı acaba hiçbir fikrim yok iyi ki bitmiş bile bile şans verdim ama doğru insan olduğunu düşünmüyordum hareketleri yaşayış tarzı vs hayırlısı olsun
Cocukca dedigi sey, senden beklentisi baskaydi. Yani cinsellik yasamadigin icin cocukcaydi. Kendi cocuk ama yetiskin seylerin pesindeydi. Herzaman erkek kadindan buyuk olmali.
Pişman olur mu sizce ve ikinci bir şansı hak eder mi
Ben hak etmediğini düşünüyorum tekrar edicek bir sürü şey sonuç yine aynı
Biz bosuna yazmisiz cidden...
Kizlar gercekten cok garip
Hayır tabiki boşuna yazmadınız söylediklerinizle bir çok şeyin farkına vardım arada gelgitler olduğu için bende ne yazdığımı bilmiyorum
Soyle sorayim..
Sizin bolum nedir ya da ne is yapiyosunuz ve o kisi ne isle mesgul
Ya şimdi burada söylesem linç yicem habire ondan girmeyeyim o toplara hiç
Fikrinizi söyleyebilirsiniz tabiki
Uygun ifadeleri seçmeye çalışsam da sanırım kelimeler kifayetsiz kalacak ama
Fikrinizi merak ettim söyleyin ne olacak
Ya şimdi ağızlarını bozup inkar edecekler üzerlerine alınacakları için bulaştırmayayım onun içün
Ğüven sadakat sevgi..👍
Güvendiğim biriydi insanlara çabuk güvenmem normalde ama doğru kişi olduğunu hissetmiştim
Sadakatine güveniyordum
Sevgi de vardı ama saygının olmadığını düşünüyorum çok ağır laflar ediyordu çook
Spor laflar ediyorsa o zmn sana karşı saygısı. yok..
Saygı olmadıkça diğerlerinin önemi de ilerde biter. 👍
İlgi sadakat anlayis uyum
Ortak bir şey yoksa net biter
Ben baştan sevmeyince sonradan sevemiyorum.
Sevgi saygı
Seviyordu evet ama ağır konuştu çok saygısızca midem bulanıyor dedikleri aklıma geldikçe
en başta saygı