Şöyle ben tiyaro istiyorum seçmeleri var geçen sene kaçırdım bu sene kaçırmam son şansım ünüvertiesi aynı şehirde okumak istiyorum ailem başka bölüm istiyor o yüzden inata bindi
Ben oyuncu olmak istiyorum yeteneğin bile var yüz desen çokkk güzelim ama beni keşfeden birisi yok bende evimin dibi tiyatro gidiyim kesin teklif alıcam ama ailem değil ablam karşı çıkıyor sürekli ya bende inat eşeğin bindim gidiyorum ölsem gene vazgeçmem başka yerde yapamam ya morelim bozuk bunalıma girdim şaka gibğ
Tüm Türkiye bende ışık görüyor ama gel gör ailen engel atsın bans anlamıyorum destek çıkması lazım tek isteğim evimin dibi olsun okuduğum bölümden bir bölüm yazıp hem üni hem tiystro çok mu sor ya alahım
Kaç aydır çabalıyorum biliyormusun çokk aşırı çabalıyorum ama bu lanet üni girdi alah kahtetsin gitmemek için elimden geleni yapmam lazım umarım her şey değer
Cesur ol diyorsun umarım pes ederler çünkü hayallerim gerçek olabilir hem üni hem tiystro inat et gerçek olsun teşekkür ederim ilaham verdim 3 gündür ağlıyorum umarım ailem pes eder kazanan ben olurum kazanırsam yazarım kazanmasam sonu iyi değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
inatçılık zarar verir hasta eder mantıklı ve doğru olanın arkasında olmak lazım
Hayallerim için inat ediyorsam
bir denge olmalı körü körüne olmamalı
Şöyle ben tiyaro istiyorum seçmeleri var geçen sene kaçırdım bu sene kaçırmam son şansım ünüvertiesi aynı şehirde okumak istiyorum ailem başka bölüm istiyor o yüzden inata bindi
Ben onların istediği hayatı yaşamak istemiyorum
İnat edersem pes ederler mi
ikna etmenin yollarını düşün farklı seçenekleri sırayla dene inşallah arzu ettiğini elde edersin
Sen benim yerimde olsan ne yapardın inat etmeye devam eder miydin önerin ne
aileni pozisyonu onların bakış açısınî bilmediğim için bilmiyorum mantığın hangi yolu gösterirse git yolun açık olsun
Ben oyuncu olmak istiyorum yeteneğin bile var yüz desen çokkk güzelim ama beni keşfeden birisi yok bende evimin dibi tiyatro gidiyim kesin teklif alıcam ama ailem değil ablam karşı çıkıyor sürekli ya bende inat eşeğin bindim gidiyorum ölsem gene vazgeçmem başka yerde yapamam ya morelim bozuk bunalıma girdim şaka gibğ
İç sesimi dinlcicem inat bir gün ünlü olursam yemin ederim bu yorumlar gündeme gelsin :)
Hayallerimden vazgeçmem herşeyden geçerim ama aslaa gitmicem başka üniversiteye
Tüm Türkiye bende ışık görüyor ama gel gör ailen engel atsın bans anlamıyorum destek çıkması lazım tek isteğim evimin dibi olsun okuduğum bölümden bir bölüm yazıp hem üni hem tiystro çok mu sor ya alahım
Kaç aydır çabalıyorum biliyormusun çokk aşırı çabalıyorum ama bu lanet üni girdi alah kahtetsin gitmemek için elimden geleni yapmam lazım umarım her şey değer
Saçma geliyor belki hayallerim ondan ne biliyim ben kendi kendimi destekliyorum ihtiyacım yok kimsenin beni desteklemesine
hayır
Hayallerim için inat ediyorum
eylemlerini kötüye kllanmazsan sorun yok
Teşekkürü ederim iyi geldi yorumlar bana
İnat en güzel şeylerin katilidir.
İstediğim şey inat edersen olur mu
Başka bir ünüvertiteye değil evimin dibinde okumak için inat ediyorum ailem uzakta olu diye ekonomide napıyım ya
Heee öyle desene yahu ben ilişki anlamında anladım bazen hedeflerin için tabi ki inat etmelisin..
Sence inat edersem pes ederler mi
Eveeet ederler :) daima dik dur ve devam et :)
Cesur ol diyorsun umarım pes ederler çünkü hayallerim gerçek olabilir hem üni hem tiystro inat et gerçek olsun teşekkür ederim ilaham verdim 3 gündür ağlıyorum umarım ailem pes eder kazanan ben olurum kazanırsam yazarım kazanmasam sonu iyi değil
Teşekkürü ederim
Hahahha iyi olacak her şey güçlü ol bişey olursa yaz
Cevaplarmısın tamam yazarım
Tamam iyi geceler
İgden yaz ama
Olmaz
İstediğim ünüvertiteye puan yetiyor başka uzak olsun diye tuturuyorlar hırs inat etsem karşı koyamazlar diye düşünüyorum