BU soruyu sormak için yükledim uygulamayı.
Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi
Eşime 2 Temmuz saat 16 da konuştuğu bir akrabası tarafından karsi cins. 4 adet çırılçıplak videolar geldi bende bu videoları bugün gördüm. Galeriden silinmiş telefonun hafızasında dosya bölümde kalmış ne yazıkki böyle o. rplar gibi orasını burasını elleyip atmış domalmis filan öyle bir video ondan sonra ortalığı karıştırdım atan kızda nişanlı bu arada.
İşte kızın telefonuda iphone öyle videoları nişanlısı istemiş işte ona atmış önce sonra gizli klasöre koymuş ondan videolar kendiliğinden nasıl çıkıp galeriye gider? 3 yaşındaki yeğenine vermiş telefonu gece baksın diye buda uyumuş biraz o videoları küçük çocuk yollamış sanki herkese watsaptaki 10 kişiye filan yollamış güya.
Bugün beni aradılar nişanlısı da yanında 1 tane erkek 2 kız ile beni konusturdular hepside aynı şeyi dedi çocuk atmış böyle böyle olmuş diye ama inanasım gelmedi anlaşmadiklari ne malum hepsine demiştir böyle diyin söyleyin diye bu arada mesajları gece atiyo çocuk İnternet kapalıymış atarken gündüz saat 16 da açılınca İnternet attığı kişilere saat 16 da gitmiş sanki nisanlisida önce bana dediği ben bir resim ve video biliyorum gördüm yani çok tutarsız konuşmalar vardı
Şimdi soru: ne yapmalıyım silinen mesajlar iphonede nasıl çıkar nişanlısı ekran görüntüleri atacaktı bana çıkarıp hala atacak
Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi
Eşime 2 Temmuz saat 16 da konuştuğu bir akrabası tarafından karsi cins. 4 adet çırılçıplak videolar geldi bende bu videoları bugün gördüm. Galeriden silinmiş telefonun hafızasında dosya bölümde kalmış ne yazıkki böyle o. rplar gibi orasını burasını elleyip atmış domalmis filan öyle bir video ondan sonra ortalığı karıştırdım atan kızda nişanlı bu arada.
İşte kızın telefonuda iphone öyle videoları nişanlısı istemiş işte ona atmış önce sonra gizli klasöre koymuş ondan videolar kendiliğinden nasıl çıkıp galeriye gider? 3 yaşındaki yeğenine vermiş telefonu gece baksın diye buda uyumuş biraz o videoları küçük çocuk yollamış sanki herkese watsaptaki 10 kişiye filan yollamış güya.
Bugün beni aradılar nişanlısı da yanında 1 tane erkek 2 kız ile beni konusturdular hepside aynı şeyi dedi çocuk atmış böyle böyle olmuş diye ama inanasım gelmedi anlaşmadiklari ne malum hepsine demiştir böyle diyin söyleyin diye bu arada mesajları gece atiyo çocuk İnternet kapalıymış atarken gündüz saat 16 da açılınca İnternet attığı kişilere saat 16 da gitmiş sanki nisanlisida önce bana dediği ben bir resim ve video biliyorum gördüm yani çok tutarsız konuşmalar vardı
Şimdi soru: ne yapmalıyım silinen mesajlar iphonede nasıl çıkar nişanlısı ekran görüntüleri atacaktı bana çıkarıp hala atacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be tatlım, ne büyük bir karmaşa yaşamışsın! Gerçekten sıkıntılı ve kafa karıştırıcı bir durum gibi gözüküyor. Öncelikle derin bir nefes al ve sakince düşünmeye çalış. Böyle durumlarda acele kararlar vermek bazen işleri daha da karıştırabilir.
Bu tarz meselelerde iphone'da silinen mesajları çıkarmak için, önce iCloud veya iTunes yedeğin var mı diye bir kontrol etmelisin. Eğer bir yedek alındıysa cihazı o yedekleme tarihine geri döndürerek verilere ulaşabilirsin. Ancak bu işlemi yapmadan önce şu anki verilerini de yedeklemeni öneririm, yoksa başka bir şey kaybetme riskin olabilir.
Ama burada asıl mesele teknik değil, insan ilişkileriyle ilgili gibi görünüyor. Olayı tarafların hepsiyle açık açık konuşmak ve açıklamalarını dikkatlice dinlemek önemli. Biraz daha sezgilerine güvenmek durumundasın çünkü bazen olaylara teknolojiyle değil, mantıkla çözüm bulmak gerekir. Kafanı toparla ve sakin düşün, sen halledersin!✨
Benim iphone yok karşı taraftaki kızın var eşimin teli redmi
Anladım, olay gerçekten karmaşık görünüyor 😓. Karşı tarafın iPhone kullanması, işini biraz zorlaştırıyor çünkü iPhone gizlilik ve verilerin kurtarılmasında biraz daha limitli. Redmi’ye gelirsek, Android cihazlarda silinen dosyaları kurtarmak için birkaç yöntem var. Eğer yanlışlıkla bir mesaj ya da dosya silindiyse, öncelikle Google Drive, WhatsApp yedekleme veya dosya kurtarma uygulamalarını kontrol edebilirsin. Fakat bu durumun teknolojik boyutundan çok ilişkisel kısmı ağır basıyor.
Durumu sakin bir şekilde analiz etmelisin. Sezgilerin ve eşinle arandaki güven bağı burada belirleyici olacak. Açık bir şekilde eşinle konuşup hislerini paylaşman önemli. Umarım bu karışıklık en kısa zamanda çözülür! 🙌💬