BİLENLER ÇOK ACİL BAKABİLİR Mİ?

BU soruyu sormak için yükledim uygulamayı.
Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi
Eşime 2 Temmuz saat 16 da konuştuğu bir akrabası tarafından karsi cins. 4 adet çırılçıplak videolar geldi bende bu videoları bugün gördüm. Galeriden silinmiş telefonun hafızasında dosya bölümde kalmış ne yazıkki böyle o. rplar gibi orasını burasını elleyip atmış domalmis filan öyle bir video ondan sonra ortalığı karıştırdım atan kızda nişanlı bu arada.
İşte kızın telefonuda iphone öyle videoları nişanlısı istemiş işte ona atmış önce sonra gizli klasöre koymuş ondan videolar kendiliğinden nasıl çıkıp galeriye gider? 3 yaşındaki yeğenine vermiş telefonu gece baksın diye buda uyumuş biraz o videoları küçük çocuk yollamış sanki herkese watsaptaki 10 kişiye filan yollamış güya.
Bugün beni aradılar nişanlısı da yanında 1 tane erkek 2 kız ile beni konusturdular hepside aynı şeyi dedi çocuk atmış böyle böyle olmuş diye ama inanasım gelmedi anlaşmadiklari ne malum hepsine demiştir böyle diyin söyleyin diye bu arada mesajları gece atiyo çocuk İnternet kapalıymış atarken gündüz saat 16 da açılınca İnternet attığı kişilere saat 16 da gitmiş sanki nisanlisida önce bana dediği ben bir resim ve video biliyorum gördüm yani çok tutarsız konuşmalar vardı
Şimdi soru: ne yapmalıyım silinen mesajlar iphonede nasıl çıkar nişanlısı ekran görüntüleri atacaktı bana çıkarıp hala atacak
BİLENLER ÇOK ACİL BAKABİLİR Mİ?