Arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum fikir olarak desteğe ihtiyaç duyuyorum?

Sevgilimle tartışmalarımızda bana insanlar içinde bağırıyor rencide ediyor. En ufak tartışmamızda bile aşırı şekilde sinirleniyor ben buna anlam veremiyorum tartışma esnasında onu tahrik edecek şeyler de söylemiyorum fakat siniri öfkesi dinmiyor. Son zamanlar daha çok arttı bu onunla iyi olayım derken aslında kendimi ne kadar çok değersizleştirdiğimi görmeye başladım. Bu durum beni çok etkiliyor fazlasıyla çok üzüyor. Gururum onurum çok kötü şekilde zedelemeye başladı sindiremiyorum. Bir kaç kez görmezden geldim ama onda beni hiç kaybetme korkusu yok bu zamana kadar beni kaybetme korkusunu hiç hissetmedim. Hiç korkmadı ağzına ne geliyorsa söyledi. Ne yapmam gerekiyor lütfen ayrıl bırak vs şeyler değil bana yardımcı olacak şeyler bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler dilerim herkese.

Arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum fikir olarak desteğe ihtiyaç duyuyorum?