Arkadaşlar zor durumdayım sizin fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin?

Benim 2 senedir konuştuğum bir çocuk var ilk başlarda çok iyiydi şu son 1 senedir bana hayatı zindan ediyor ediyor. Artık cidden dayanamıyorum tatlı mağazasında çalışıyorum her akşam gelip beni alır evime bırakmak için ama her gün kavga ederiz bana güvenmiyor artık bir kaç yalanımı yakalamıştı bende ondan korktuğum için mecbur yalan söylemek zorunda kalıyorum beni sevmiyor artık bunu kendisi de söylüyor bana ama peşimide bırakmıyor sinirlendiği zaman beni arabada hirpaliyor ölümle ve işimden etmekle tehdit ediyor müdürü arayıp seni o işten cikarttiracam diyor sürekli ama yapmıyor ben nasıl kurtulacam bu psikopattan bilmiyorum işyerimdeki arkadaşlar esnaflar herkes biliyor bunu ve bana şikayet et polise diyorlar ama ben yapamıyorum çünkü o kadar sinirli psikopat biriki beni gördüğü yerde öldürecek diye korkuyorum şikayet edersem. Birde kendisi uyuşturucu kullanıyor önceden kullanmış denetimli serbestlik vermişler buna bitti şimdi yine başlamış ben bunu şikayet etsem uyuşturucu kullanıyor diye başarılı olurmuyum polis bişey yaparmi buna sizce ne yapmalıyım bana akıl verin nolur
Güncellemeler
+1 yıl
Bana güvenmediğini söylüyor ama peşimide bırakmıyor bu akşam cidden kötü bir şekilde kavga ettik yine beni hirpaladi eve geldim aramadı hiç ben aradım bana bitti artık bitsin dedi bende sen hep öyle deyip 2 gün sonra yine arayıp tehdit ediyorsun dedim yok yapmam artık sana karşı sevgimi bitirecem diyor ama korkuyorum ben ya yine bu beni arayacak rahatsız edecek gibi hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarım çevrem bana şikayet etmiyorum diye kızıyor ama inanın ki şikayet etsem ailesi rahat bırakmaz beni bu sefer kendisi de ne yapar ne eder bulur beni
Arkadaşlar zor durumdayım sizin fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin?