Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tepkisi seni korkutuyordu soğuk davran. Artık senin de onu sevmediğini ve bu ilişkinin yürümeyeceğini söylemelisin ona. Her mesajına ve aramasına cevap verme. Meşguldüm bakamadım de. Zamanla o da anlayacaktır hatasını. Yavaş yavaş soğut. Ondan korktuğunu ve bu korkuyla da ona saygı duymadığını şöyle. "Sırf senden korktuğum için seninle geliyorum. İçimde sana karşı bir sevgi yok." demelisin. Ailen yok mu senin? Seni neden o alıyor. Ailenden birinin seni almasını sağla. Ama durum iyice içinden çıkılmaz bir hal alırsa polise git. Yoksa başına kötü bir şey gelmesin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUyuşturucu bağımlısı biri olduğu için yaptıkları gerçekten normal geldi bana çünkü akli dengeleri yok sayılmaz. Keşke kavga ettiğinizde onu evdeyken aramasaydin. Bence sana tavsiyem işini değiştir en azından iş konusunda seni tehdit etmesin ya da belli bir süre gitme. Ama kaçarak nereye kadar? Senin ondan korktuğunu o bildiği için bu kadar rahat aslında şikayet etsen aklı başına gelir uzaklaşır çünkü dosyası var ya affedersin ama g*tü tutuşur. Korkma bak illa başına bişey gelince mi şikayet edeceksin ya da Allah korusun ölünce mi bu olaylar komik değil. Sen bir yerden baslamazsan bu uzayıp gider. Gençsin niye kendini yipratiyosun ki izin verme şikayet ettirdikten sonra yanına bile gelemez bak kendine değer veriyosun az çok dinle derim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılSenin hatan ilk başta onu gidip şikayet etmemen. Gidip şikayet et, esnaf madem biliyor güvendiğin kişileri de al yanına bir süre onlardan ayrılma. Asıl şikayet edip polise gitmezsen sana daha çok bela olur bu. Bırakın şu sevgili yapma işlerini duyun sesimi. Benzer bir tehdit olayıyla karşı karşıya kalmış biri olarak diyorum. Bu dünyada gerçekten seven insan yok, özelliklede türkiyede hiç yok. Böyle devam ederse kadın cinayetleri bitmez. Aynı hatalara başka kızlar düşmesin, başka kızların da başı yanmasın diye yorum yapıyorum buraya. Konuştuğumuz her erkek birgün bizim sonumuzu yaratacak bu ülkede. O yüzden kızlar, kimseye güvenmeyin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattıklarının hepsi bahane veya trol geldi bana. İnanmıyorum. Sanki göçebe bir ailesiniz şikayet etseniz sizi kurşuna dizecekler. Senin hiç akraban yok mu bir tane aile büyüğünüz yok mu. Onun ailesi sizi rahatsız etse ne olur. Ne yapabilirler. Sen bahanelere sığınmışsın. Çocuk seni darp ediyor. Sen arıyorsun. Komiksin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılAh be kizim bu cocuk o cocuk baska cocuk herkim olursa olsun yılışmayın kendi isinize bakin okuyor musun oku calisiyormusin caliş ama elin it kopuk her ne boksa adamları ile ugrasma emin olun kizlar siz edepli olun sizi ummadiginiz bir eş adayi bulacaktir ama böyke olmaz yaklasik 20 25 gün once asaki mahalleden genc kiz 21 yasinda üniversite ogrencisi tekirdağ okuyordu sevgili cinayet kurban gitti ugrasmayin sevgili işleri ike cikma kacma uçma adam gibi birini sevin isi olsun ahlaki düzgün olsun öyle bir cağda yasiyoruzki iyi aile çocukları namazli niyazli gençler tercih edilmiyor dövmeli götu basi oynayan pislikler tercihiniz kendinize yazik etmeyin kafaniz calissin bu serefsiz senin kocan degil esin değil yani iş bu durum gelinceye kadar nerdesin bu sana bisey yapmis sen yilismissin kotu davranmis susmussun elin oğlu ilk sacini çeker sonra tokat atar sonra yumruk sonra silah ceker bicak çeker olay su sacini cekerken sesini cikartacaksin hoop diyceksin kurtul bu heriften kimse ile ugraşma
11 Yorumla- +1 yıl
Özele bir bak bisey diyecem sana
Allah yardımcın Olsun
Bana göre onun sana olan sevgisi gerçek değil.
Ula İki kalp birbirini bulmuş eyvallah, ee niye birbirine zarar versin?
O herif uyuşturucu kullandıysa sıkıntı belki şu an kullanmıyordur ama yine sıkıntı.
Ayrıca o herif seni sevseydi sana zarar verecek bir şey yapmazdı ve aklından bile geçirmezdi.
Ama bizim bazı kadınlar böyle erkekleri severler, serseri gibi psikopat olan çünkü bu tür erkeklerin hayatta dik ayakta kaldığını ve her türlü adamlardan, zararlardan koruyabileceğini düşünürler sonuçta herif psikopat pataklar döver keser sıkar.
Ama efendi gibi adamları "Kadınının yanında hiçbir şey yapamaz, korkaktır, dik kalamaz, konuşmayı bile bilmez" diye sevmezler.. Böyle adamların kıymetini bilmeyen bazı kadınlar dişiliğini, bedenini, kadınlığını gidip serseri, psikopat silahlı, bıçaklı adamlara verir.
Ben bir erkek olduğuma rağmen seni koruyamadığım için üzgünüm Allah yardımcın olsun demekten başka hiçbir şey elimden gelmiyor.
Savcıya git, polise git ya da Kades diye bir uygulama var onu dene, kocasından, sevgilisinden dayak yiyen, şiddete maruz kalanlardan vesaire kurtaran uygulama diye biliyorum.
Her ne olursa korkma
Sen bunları yapacam diye korkarsan kendine yenilirsin.
Yani her ne olursa olsun yap, korkma.
Sonuçta bu 3 günlük dünyada sınırsız yaşamıyoruz, ölümsüz değiliz. Yarın öbür gün benim sokakta kafama sıkmayacakları, beni öldürmeyecekleri, bıçaklamayacakları ne malum ki.
Tabii birinin elinde silah, diğerinde bıçak olunca adamlık zannediyorlar, kolay korkutmak dimi..
Herkes bir gün ölecek ha bugün ha yarın
Ölüm anını ölüm yerini vesaire Allah'tan başka kimse bilemez.
Allah isterse yaşatıyor, isterse öldürüyor.
Mesela bir çok şey yaşanmış ama hala ölmeyen insanlar var
Mucize ama Allah'tan gelen bir mucize.00 Yorumla
+1 yılDevlet destekli programı indir. Bastığın an gelir alırlar, sonra suç duyurusunda bulunursun, uyuşturucu ile yakalanır, alkol da varsa hapisi boylar. Bu insanlar neden böyle ya hastalıklı insanlar neden çok ama siz de kendinizi korumayı öğrenmeniz lazım. Dövüş sporu biber gazı, elektro şok cihazı kullanmayı bilin. Sadece o da değil ama bilinçlenin lütfen, destek topluluklarına başvurun sosyal medya aracılığıyla avukatlar bile iletişime geçer sizin ile. 😔 Erkekliğimden utanıyorum böylelerini görünce. 😔😏 Suç iyi insanlarda değil ama olan hep iyi insanlara oluyor. Artık bu olmasın üzülmesin ya insanlar, umarım gerçekten ayrılmıştır. 😏
10 Yorumla
+1 yılpolise git ve olanları tamamıyle anlat. bir müddet işe gitme ve farklı bir yerde kal. şiddet mağduru olarak gidebileceğin dernekler varsa git yardım iste. aklıma ne yazık ki bir şey gelmiyor. türkiye de yaşamıyorum. orada olsam belki daha farklı fikrim olurdu 😐 ek olarak kendini koruma için şeyler taşı yanında. biber gazı (sadece dışarıda), elektro şok cihazı ve benzeri. kendini her zaman korumaya odaklı ol. kendini korumaktan çekinme. hayatın değerli senin. kanıtların varsa hepsini polise getir. inan bir şey yapmaman daha kötü opsiyon.
11 Yorumla- +1 yıl
ailesini de şikayet edebilirsin böyle bir durumda.
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Yani bisy diyecegim ama olmuyor.
Erkek tukendimiki disarda nerde psikopat antisosyal uyustrucu kullanan tipleri buluosunuz !
Tanistn ogrendin baktin uyusturucu vs kullanan biri uzak. dur..
Azicik tip olunca, vs kaniosunz hemen adamlarin ici pislik ama goruntu aldatici iste.
Sadece sana degil herkese diyorum azicik dikkat edin. boyle itten kurtulmanin tek yolu polis bska caren yok, bu itler takildimi birkmaz. Sana bundan hayir gelmez.. kendini ne hirpalattiriosun kim o. AKlini basina al. git sikayet et. ailene vs de zarar bu tipler. napcan gonlu olsun die onunla sevgilimi olucan, seviscenmi, evlencenmi! Sence olurmu! AKlini basina al10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılÖnçelikle Dik dur.
Duruyorsunda anladığım kadarıyla Abin Akraban yok Sana sahip çıkan.
Önemli olan eğer Sen kesin kararlıysan ozaman en Yakın Adliye ye gidip Uzaklaştırma kararı talebinde bulunabilirsin. İş yerinden şahitlerinde mevcut.
Hürriyetini kısıtlıyor.
Böylelerine boyun eymemek en doğru karar.
Dilekçende daha önçe Hapise girip çıktığını ve Uyuşturucu bağımlısı olduğunu beyan et ona göre işin ciddiyetini Anlasınlar.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
pastacı osmanmısın nesin düş kızın yakasından bir daha da arama tamam mı yoksa senin için kötü olur ona göre haa 
beni iyi dinle ben fatsali osman pastacı değil ulaaaa fatsali fatsaliiiiiii sana 2 saat müsade hemen pılını pırtını topla git buradan hemen tamam mı ulaaaaaaa 🔫 😁😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Öncelikle saplantı olmuşsa işin zor. Polis kaç tane kadını kurtarabiliyor ki.
İşte benim kızlara burda bir mesajım olacak. Hani maco tipinden hislananiyosunuz ya, iyi kalpli erkekleri merhametli erkeklere yol veriyorsunuz ya, işte önce kalbinde Allah korkusu olmasına bakın gerisi olur. Allah yardımcın olsun zor bir durum. Ama uyuşturucu kullanıyorsa ya da kullanmissa onun o alemden çevresinde vardır daha. O yüzden sana davrandıklarını etrafındaki kişilerin gazıyla yapıyor bence.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Bugün haberde şey gördüm , uyuşturucu bağımlısı adam sevgilisini 98 yerinden bıçaklamış. Mümkün olduğunda en kısa sürede kurtul nerden denk geliyorsunuz böylelerine bilmem ki? Üstelik onun neyinden korkuyordun da yalan söylemek zorunda kalıyordun yaptığın şeyler yanlış şeyler olmasa yalan söylemezsin çok mantıksız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsustukça kaybediyorsunuzz 👌👌 Sonra her erkek aynı demeye başlıyorsunuz
taciz edilen kız susarsa
dayak yiyen kız susarsa
tecavüz edilen kızz susarsa
daha fazla cesaretlenip Daha fazlasını yapmaya kalkışıyor birrr boll yiyemez kim olursa olsun git polise jandarmaya ailene hepsini söyle anlat.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyuşturucu sabıkası olduğu için zaten uzaklaştırma alır.
Korkma şikayet et.
Esnaflar biliyorsa senin işverenin haydi haydi biliyordur. Yani tehditi boşa çıkar.
Sen ondan korktuğun sürece sana bunları yapacaktır..
Korkma ve dik dur!10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSenin baban kardesin yok mu? Ne yapabilir ki? Ates olsa cürmüm kadar yer yakar.. Sen dik ol.. istemedigin, siddet gordugun hele ki böyle bi adama boyun egmek zorunda degilsin.. nerden bulaştın bu adama demicem, insan nasil oldugunu anlamiyor bile.. birak konussun müdürünle ne olabilir ki? Ne diyebilir seni isten attırmak icin.. diyelim ki isten cikarildin, dünyanın sonu mu! Bu bos tehditlere pabuc birakma.. ailene ve polise soyle.. hicbisey olmaz korkma..!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBenim anlamadığım bu tip insanları nasıl buluyorsunuz, neyi ilginizi çekiyor da bir süre sonra bu şikayetleri ediyorsunuz tamam kötü şeyler yaşıyorsun ama sende de hata var bu tarz vandalları seçip sevip sonra bizim gibileri de bütün erkekler aynıymış gibi onlarla kıyasliyorsunuz kusura bakma sende de hata var bir insan bir şekilde belli eder kendini sen gözünü köreltmişsin ki bunu görmezden geldin sonuç işte bu anlattıkların...
00 Yorumla Sizin adınıza çok üzüldüm... sevip güvendiğiniz birisine anlatıp, polise gitmeli şikayet etmelisiniz fakat bunu yapmadan önce size kötü kelimlere ederken ses kaydı alın, kıyafetinize gizli kamera koyun sizi hırpalarken onlarıda çekin ve delil olarak sunun... Mutlu, huzurlu ve sağlıcakla kalın, kendinize dikkat edin...
00 Yorumla
+1 yılDağ başımı kardeşim burası sıkar o biraz nereye kesip biçiyor polise anlat her şeyi can güvenliğim yok de üstüne birde uyuşturu meselesinide anlat çürüsün hapiste pislikk
Kolay mı tehditle insanı elinde tutmak seninde ailen var ümüğünü sıkarkar adamın00 Yorumla
+1 yılaynı terane devam ediyor.. artık kabak tadı vermeye başladı. bu beyin sende olduğu müddetçe her zaman ezikliğinle,. ön planda olacaksın.. olmuşsun bile.. kaç seferde yorum yaptım, yazdım çok yorumcularda aynı düşüncelerde.. dik duracaksın, gereğinde cevabı anında yapıştıracaksın.. hala ne zamandan beri.. bu konuyu ısıtıp ısıtıp soruyorsun. şu mıymıntı, silik durumundan bir an önce silkelenip çık.
01 Yorumla- +1 yıl
Harbiden de öyle he
yok oyle bi dava eskidedi o isler. serbest kalsa bile sana dokunamaz kb havlayan kopek isirmaz onunki kuru gurultu sen sesiz kaldigin icin oluyor. Sikayet et bide kendine. Koruma iste bi mudet devlet vermek zorunda sartlintahliyesi varsa hapis yatar yatsinda
00 Yorumlayaşadığın şey için üzüldüm. Öncelikle korkma ve kendini yalnız hissetme. Şunu ya da bunu yap gibi bir tavsiyede bulunamıyorum çünkü bu konuda hiç bilgim yok ama yapılması gerekenler bellidir. Şikayetçi olmak da ben şahsen buna cesaret edemezdim yalan yok. Çocuğun çevresinden birisi ile konuşsan diycem buna da emin değilim. Ama kendini yalnız hissetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılO sana hayatı zehir etmeden sen ona hayatı zehir et. Takıntılı bir tip
12 Yorumla- +1 yıl
Cebine mal koy polise ihbar et. 🤣🤣
TC Kimlik no ve tam isim soyismini biliyorsan, UYAP uzerinden kendin dava acabilirsin.
Bunu yapacak beceride degilsen, git savciliga sikayette bulun, ifadesini alsinlar. Birak seni tehdit etmeyi, yanina bile yaklasamaz. Telefonuna Emniyet mudurlugunun kadinlari korumak icin cikardigi programi kur ve cevrene geldiginde polisi cagir. 5 dakikada gelirler. Ayrica bana ozelden anlatman gereken birseyler var anladigim kadariyla.32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında öyle saplantılı alçakları zehiri verip öldüreceksin tertemiz iş yapacaksın, ama işte bir ciğersizin yüzünden 20 yıl ceza çekmeye değmez.
Sana yardım edip senin imdadına yetişecek sâdık kişilere anlat ve bilittifak gidip mahkemeye ver kurtul, gerisiyle kanunlar ilgilenir, msjlarını ss al, tel konuşmalarını da kayda al delillerin daha kuvvetli olur, gerekirse işten ayrıl bir süre evden çıkma tâ ki pislik temizlenene kadar.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bak sana nasihat git karakola şikayetini yap gerekeni yaparlar ancak evet ancak şikayeti geri alırsan o zaman başına iş alırsın.. Hatta tanıdığın güvendiğin bir baba yiğit varsa ona söyle güzel bir paramlasın iş biter.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ''Birde kendisi uyuşturucu kullanıyor önceden kullanmış denetimli serbestlik vermişler buna bitti şimdi yine başlamış'' üzgünüm ama yapaca bişey yok. Onun sağı solu belli olmaz. Uzaklaştırma talep edin polisten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kusura bakma hatalısın en başta yalan söylemeyecektin birde gerçekten sana değer veren sana güvenen insanları adam yerine koymazsınız böyle psikopat biriyle sevgili olursunuz ondan sonra ne yapacağım dersiniz önce ailene anlat sonra ailenle birlikte polise şikayet et
00 YorumlaEğer denetimli serbestliği var ise onu kullandığı bir an da şikayet edersen , birde hastaneden üzerine darp raporu alıp şikayetçi olursan uzun bir zaman içerden çıkamaz. bence kendine ziyan etme, şikayet et hiç düşünme..
00 Yorumla
+1 yılŞikayet etsen de zaten uyarı alır sadece hapse atmazlar ki cinayet işlemeden.. Numaranı, evini, işini değiştir bence. Hatta mümkünse şehrini bile değiştir başka türlü kurtuluş yok bu saplantılı tiplerden.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmaya mahkumsunuz maalesef. Senin de hataların olmuş ama onunki çok daha fazla. Bir kere uyuşturucu kullanan birisiyle bırak sevgili olmayı arkadaşlık dahi edilmez. Kusura bakmayın ama bazen bu tipleri özenle seçtiğinizi düşünüyorum.
00 YorumlaMerhaba oncelikle gecmis olsun bir ruhhastasi sevgilin var cozum basit savciliga gidip uzaklastirma aldircaksin seni aramasi mesaji tacizi evine yaklasmasi isine yaklasmasi bile suc teskil edicek cozum bu kolay gelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onca zaman ne diye konuştun mübarek. İlk başlar iyiymiş falan. Keş keştir işte. Ben madde kullanan birisini istemiyorum bana şiddet uygulayan birisini istemiyorum falan diyebilirsin. Bu onun zihninde kendisini sorgulattırır. Suçu yalnız sende aramaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet et. İş yerini değiştirirsin olmazsa. Ailene haber ver. Denetimli serbestmis darp raporu al hirpalamis şikayet et içeri alırlar zaten nereden buluyorsunuz böylelerini beni korur güçlü kuvvetli adam diye mi düşündün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBaska birini kullanarak sikayet ettir. Uyusturucu jullaniyor diye. Seni almaya geldiginde baska biri polise sikayet etsin plakayi versin bir de kiza siddet uyguluyor desin. Sen haberin yokmus gibi olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNamuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça adalet sağlanamaz...
Köpekten korkarsan seni kovalar...
Havlayan it dalmaz...
İt ürür kervan yürür...10 Yorumla Memleket değiştir tek çare kimse seni koruyamaz görüyoruz olanları her birimiz birer kurbanız yarına garanti uyanamıyoruz açık ve net kadın cinayetleri bitmiyor bitirilemiyor neden?
10 YorumlaDenetimli swrbestligi varsa alirlar sikayet et bos gezme yaninda ufak bi meyve soymak icin bicaklar var polis gorse bayan okdugyndan bisey demez tasi zaten calistigin yerde esnaf biliyosa adami gorduklerinde seni uyarirlar deli kanli adam anlar okuz deyilse boyle kisilerden uzak durun
00 YorumlaMadem bitirdiğini söylüyor, sende açma o hattı bir süre ulaşamasın sana. Ve git polise suç duyurusunda bulun.
İş yerine vs gelecektir ama kalabalık içinde hiçbirşey yapamaz..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam Emin ol seni seviyor, ama siz kadınların bu yalancılık huyu adamı psikopatta yapıyor ruhsal bozuklukta yapıyor, amacınız ne seçildiğinizin kıymetini bilip rahat dursanız çok mu zor 🙄🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNerden buluyorsunuz böylelerini ya. Sen bir an önce şikayet edip kurtulmaya bakmazsan hayatın boyunca acı çekersin bu yüzden risk al ve göndermeye bak bunu
00 Yorumla Ben de bu kızları anlayamıyorum, piyasada o kadar efendi beta erkek varken nereden bulurlar öylelerini, harbiden kafayı yiyeceğim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılDarp izi varsa git karakola diyecem de arka kapıdan bırakırlar yine. En iyisi başka şehre gidebilsen bir süre ortadan kaybol
00 Yorumla Yani yaptığı suç doğrudur şikayet edilmrsi gerekiyor. Ancak sana da müstehaktır. Sen de az değilsin hani. Ne haliniz varsa görün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişinin olayı saplantıya dönüşmüş durumda. Polise bildirin ve korkularınızı açıkça belirtin. Hallolacaktır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tek bir çaren var savcılığa gidip şikayetçi olacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bende aynı dertten muzdaribim tamamen iliskini kescen numaranı falan degsitircen onunla ilgili herşeyi kescen işten ayrılcan tamemen kurtulmak istiyorsan
10 YorumlaŞu kızın sorularına ciddi olarak bakıp da yoruma gelen herkese selam olsun 🤣
10 Yorumla
+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulun wnadını s.. Ler onun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç ay başka sehirdembir akraban varsa amcan dayın teyzen oraya git ve izini kaybettir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSenden rahatsiz olanlarla gezme ve sunu unutma hayatta dos 2 yi arkadas 3 geçmez gerisi yalan 😉
00 Yorumla O dinsizse, hiç mi imansız tanımıyorsun çevrende veya ailende?
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda çok iyiydi diye bişey yok. İlk başlarda da böyleydi ama sen salaklık etmişsin.
00 YorumlaUyuşturucu kullanmak değil bulundurmak satmak suç ayrıca her durumda polise gitmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yalancı hadsiz birisin oda geri kafalı cahilin teki. Tencere kapak yuvarlanıp birbirini bulmuş ama o çocuğu yakalayıp haddini bildirmek lazım
01 Yorumla
+1 yılElindeki delillerle sikayer et özellikle uyusturucu içerken ama senin sikayet ettigini bilmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten zor bir durumdasın çözüm malesef ki polis. Bu adam peşini bırakmayacak gibi
00 Yorumla Sana attığı mesajları savcılığa ver ve uzaklaştırma kararı aldır.
00 YorumlaOna fırsat tanıma barıştıkça daha zor olacak , birşekilde ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Soğuk davran ilgisiz davran karşında konuşma ruhsuz biri gibi ol senden sıkılsin
00 Yorumla
+1 yılZengin erkekle evleneceğim de,çulsuz erkekle evlenmem de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen ona caktırmdan yavaş yavaş uzaklaş o hasta ruhludan
01 Yorumla İstediğini yapmak durumundasın bir süreliğine seni koruyacak birini bul
00 Yorumla
+1 yılÖnce ailene sonra polise anlat bu durumu savcılığa gidin, hemde çok hızlı bir şekilde.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne