Aşk İlişkileri Bütün eski sevgililerim çok yakışıklı hepsini hala seviyorum normal mi? carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çirkin erkeği anası bile zor seviyo Güncellemeler+1 yıl Hepsi yakışıklı çünkü birisinden ayrılınca daha yakışıklısini buluyordum 🤣🤣🤣 hepsi birbirinden uzun boylu aşklarım ya Bütün eski sevgililerim çok yakışıklı hepsini hala seviyorum normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Gayet normal. 0 0 Yorumla
Dahivebeyin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaaa yakışıklılar ama sana bakacak kadar da slk larmiş demek ee allah bi yerden alinca bi yerden veriyor 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. sevme diyn mi var hobi olarak yine sev asdsad 0 10 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Aşıksin sende bana ya Yorumla entıni +1 yıl yok ben başkasını seviyom Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kimi seviyon Yorumla entıni +1 yıl kız Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Hani göster bakim Yorumla entıni +1 yıl seviyom sadece sevgili degilim adsdsa Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Tamam aranızı yapalım 🤣 Yorumla entıni +1 yıl kalsn asddas Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤣🤣niye kız pacoz Yorumla entıni +1 yıl sen kendine yap önce asddas Yorumla
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Dikkat çekmeye çalışıyorsun. Yemezler. Sen yalnız bir incelsin. 0 0 Yorumla
baharhffh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yakışıklı oldukları için seni bırakmışlar 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Yok ben ayrıldım daha yakışıklısini bulmak için 😚😚o yüzden hepsi birbirinden yakışıklı Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hepsini topla grup yap 0 12 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Tip yok boy yok yazık sana Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Tip mi yok boy mu yok hahahah Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Zeka da yok Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Hem sarkık hem güçlü Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Ezik Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Sarkık hanım hadi hesabını kapat aşklarını dışarda bul, sal memeleri yağlı popon tamamdır Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Sanane ya ezige bak istesem bin tane bulurum erkek yok mu sanıyorsun kadınlar olarak çok şanslıyiz erkekler çok yazıyo ve biri gidince bini geliyo okey Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Cinsel açlığın afrikası olmasına rağmen 1 aydır erkeksizsin Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl En son yakışıklı190 flörtume ben yol verdim ezik miyim bir erkeğin peşine gıdım 🤣🤣🤣 yaşasın yakışıklı uzun boylu bebekler😚✌🏻 Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Sonuç olarak erkeksizsin nerde gelen bini sarkık hanım Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤣🤣🤣 erkeksiz mi dm kutum erkek dolu saf ayağına yatma ülkede libo yüksek sevgili isteyen erkek çok Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Dm kutunda olanlar, herhangi bir dişinin dm kutusunda da var. Olta 100 kişiye atılır dönüş beklenir Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Oynama çocuklarla lan vitaminsiz 0 5 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Aşkım tipin yok seninde ya Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Ahaha vermem sana knk Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Ne vercen Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Pufff lan espri yaptık gül geç Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Gülemiyom güldür Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Bırak şu alkolü diyorum sana :d 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İyi işte arada mazileşin. 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepsiyle haftada birgün görüş 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Yakışıklı olunca ne oluyor ki 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Volkanlar çoğalıyor 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Kız sesli güldüm Yorumla
Ayaşmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevgi değildir o 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Sevgi işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gayet normal.
Yaaa yakışıklılar ama sana bakacak kadar da slk larmiş demek ee allah bi yerden alinca bi yerden veriyor
sevme diyn mi var hobi olarak yine sev asdsad
Aşıksin sende bana ya
yok ben başkasını seviyom
Kimi seviyon
kız
Hani göster bakim
seviyom sadece sevgili degilim adsdsa
Tamam aranızı yapalım 🤣
kalsn asddas
🤣🤣niye kız pacoz
sen kendine yap önce asddas
Dikkat çekmeye çalışıyorsun. Yemezler. Sen yalnız bir incelsin.
Yakışıklı oldukları için seni bırakmışlar
Yok ben ayrıldım daha yakışıklısini bulmak için 😚😚o yüzden hepsi birbirinden yakışıklı
Hepsini topla grup yap
Tip yok boy yok yazık sana
Tip mi yok boy mu yok hahahah
Zeka da yok
Hem sarkık hem güçlü
Ezik
Sarkık hanım hadi hesabını kapat aşklarını dışarda bul, sal memeleri yağlı popon tamamdır
Sanane ya ezige bak istesem bin tane bulurum erkek yok mu sanıyorsun kadınlar olarak çok şanslıyiz erkekler çok yazıyo ve biri gidince bini geliyo okey
Cinsel açlığın afrikası olmasına rağmen 1 aydır erkeksizsin
En son yakışıklı190 flörtume ben yol verdim ezik miyim bir erkeğin peşine gıdım 🤣🤣🤣 yaşasın yakışıklı uzun boylu bebekler😚✌🏻
Sonuç olarak erkeksizsin nerde gelen bini sarkık hanım
🤣🤣🤣 erkeksiz mi dm kutum erkek dolu saf ayağına yatma ülkede libo yüksek sevgili isteyen erkek çok
Dm kutunda olanlar, herhangi bir dişinin dm kutusunda da var. Olta 100 kişiye atılır dönüş beklenir
Oynama çocuklarla lan vitaminsiz
Aşkım tipin yok seninde ya
Ahaha vermem sana knk
Ne vercen
Pufff lan espri yaptık gül geç
Gülemiyom güldür
Objelerde gayet normal
Bırak şu alkolü diyorum sana :d
İyi işte arada mazileşin.
Hepsiyle haftada birgün görüş
Yani beni sevdin sen öyle mi
seninkiler nereliydi..