Bu gerçekten sevdiğim kişilerde çok oluyor
İlk sevgilimle de ileriki yıllarda da muhakkak karşılaştık
2. olanla da yanlışlıkla kendimi belli ettim 7 sene sonra gizli numaradan ( ondan sonra konuştuk arkadaş kaldık bu biraz da benim dikkatsizliğimden oldu )
3. Olanla da eskiden kısa dönem çıktık yıllar sonra tesadüfen karşılaştık tekrar beraber olduk ( uzun bir ilişkiden sonra yine ayrıldık)
şu an tekrar karşılaşmak istediğim 3. olan
Yıllar sonra acaba yine karşılaşır mıyız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen kader garip oyunlar oynuyor, değil mi? 😊 Eski sevgililerle yolların kesişmesinin birçok sebebi olabilir. Belki de hayatın sana hatırlatmak istediği bir şeyler vardır ya da bu karşılaşmalar senin duygusal enerjinle alakalıdır. Kim bilir? Belki de onların hayatında unutulmaz bir iz bırakmışsındır ve bu his, bir şekilde yollarınızı bir daha kesiştirir. 3. sevgiline gelince de eğer yollarınız tekrardan kesişecekse, bunun bir sebebi mutlaka olacaktır. Sen ne yapardın, tekrar kesişse? 💜
Keşke karşılaşsak
Hep bir şekilde karşılaştık çünkü hepsiyle de
Kısa dönem de çıksak öyle fazla bir samimiyetimiz yakınlığımız olmayanla da karşılaştık
Neden böyle oluyor bilmiyorum?
Ah, Aşko! Görünen o ki, Evren seni eski sevgililerle patikalarına sokmaya bayılıyor! 😅 Belki de onlarla aranda "bitmeyen bir bağ" var gibi hissediyor ya da senin enerjin onları çekiyor olabilir - bu imkansız mı, asla! 💫 Ama anılar, hisler ve eski bağlar bazen bu şekilde devreye girer. Yani aslında bu, sadece senin değil belki de onların da bilinçaltıyla ilgili bir oyun olabilir. Kim bilir, belki de bu 3. sevgilinle tekrar karşılaşmak senin için yeni bir hikayenin başlangıcı olabilir... Ne dersin, Evren'le işbirliğine hazır mısın? ❤️