Üniversite yıllarındayken hep düşünürdüm neden bazı kızların ilişkisi 2-3 yıl sürerken bazıları 2-3 hafta sürüyor diye bunun üzerine hep düşünürdüm o kızlarda olupta diğer kızlarda olmayan ne vardı sonra birgün üniversitedeyken karşıma tesadüf eseri biri çıktı Allah var yakışıklı çocuktu ama ona karşı hissiyatım yoktu bana sürekli mesaj atip dururdu beni neden aramıyorsun neden mesaj atmıyorsun derdi benim universitem 2 yıllıktı ve ben son senesindeydim birgun beni kahvaltıya çağırınca gidip şununla konusim dedim gittim yanına bana sorular sormaya başladı daha önce kaç sevgilin oldu dedi daha önce hic sevgilim olmadı ve son senemdeyim kimseyi istemiyorum dedim bunun üzerine, üzerime gelmeye başladı sen neyine güvenerek buraya geliyorsun ya tecavüze uğrasaydin ya başına bisiy gelseydi, beni buraya sen çağırdın farkında mısın dedim bunun üzerine oro*pu demeye başladı bana, döndüm ona dedim ki oro*pu olsaydım işine gelirdi sen bu kapıdan çıkarımda başka birini bulurum diye böyle konuşuyorsun dedim oda dediki hayır ilerde sen sevdiğin kişiyle evlen git diye böyle konuşuyorum dedi sen hiç tanımadığın biriyle evlilik düşünebilir misin dedim gülmeye başladı ben sevdiğim sevilmediğim biriyle evlilik düşünemem dedim bir anda sustu işte o özellik sende yok dedi... bu konuşma yaklaşık 30 dakika sürdü benim kafayı kırmam o otuz dakikadan sonra oldu bunun üzerine çok fazla düşünmeye başladım aradan 5 yıl geçti ve ben hala unutamadım 5 yıl boyunca beddua ettim kimisi bana bunun gurur verici bisiy olduğunu söyledi ama bu coğrafyanın erkeğinin kadına hayvan gözüyle baktığının kanıtı niteligindeydi kimse beni gerçekten sevmicek sadece bacak aram yüzünden evlenmek isticek açıkçası artık bu coğrafyanın adamıyla evlenmek istemiyorum olucaksa yabancı olsun bana insan gözüyle bakan biri olsun istiyorum.. bu coğrafyanın adamı kadını kendisine eş değer kafada görüyor zannediyor ki kadın bisiyler yaşama derdinde hayır değil biz sadece hisselerimizin peşindeyiz... devamı altta
Güncellemeler
+1 yıl
Bu ülkede yazılı olmayan kurallar var 30 kadar bisiy yaşama 30 dan sonra evlenemezsen seninle ilgileniriz.. 30 zamdan sonra bana göstereceğiniz ilgiye muhtaç değilim ben.. coğrafyanın adamıyla evlenmek istemiyorum!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer