Benim giydiklerime karışarak, hayatı bana zindan eden, dışarıda eğlenmek istediğimde, "Otur evinde." diyen, çalıştığım halde ev işi yapmam gerektiğini savunan, "Yemek ve temizlik yapmayı bilmeyen bir kadınla evlenmem." zihniyetine sahip, kısacası eş değil de temizlikçi ya da anne isteyen, gerici ve yobaz bir erkekle evlenmek istemiyorum. Türkiye'de öyle bir erkek olduğunu düşünmüyorum, yabancı ülkelerde çok var mesela. Sizce böyle bir erkek, günümüz Türkiye'sinde bulunur mu?
Cevabın nedir?
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle konuşarak neyi iddaa ediyorsun anlamış değilim
Evet sadece kadın değil kadın erkek tüm ev görevlerini paylaşmalı bunda hemfikiriz
Ama yok izin almam yok istediğim saatte gezerim eğlenirim giyinirim sen fazla hayaller dünyasında yaşıyorsun senin annende ev işleri ile uğraşmak istemez belkide ama size hep hizmet etmedi mi ki bu zihniyete sahip sen ev işi yapmazsın belli annen her şeyi yapıyor eee sen ne halta yarıyorsun kocaevindede değilsin şu an
Her şeyi giymekte nedir siz buna öz güven mi diyorsunuz bence edepsizlik
Sürekli sokakta gezerek bir şey mi elde ediyorsunuz eğlence alışveriş para harcamaya gelince sizden iyisi yok ama vazife görev bilincine gelince sen çok modern herkes yobaz
Demek ki baban da çok yobaz ki bundan bıkarak bu seviyeye geldin ya da kaç kişi ile çıktında bu kadar sıkıldın anlamadım şu an32 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş çok medeni :)
Soran+1 yılBabam yobaz değil ki, annemin eline yorucu bir şey sürdürmez bile. Annem ve babam, sürekli çalışan, evde vakit geçirmeye vakitleri olmayan, meşgul insanlar. Yani yanılıyorsun, annem hizmet etmedi bana. O sabah akşam temizlik yapıp, evde göt büyüterek ve magazin haberleri izleyerek yaşayan kadınlardan değil, ancak çevremde hep bu tür kadınlar var. O kadınların da, böyle yobaz eşleri var. Her şeyi giymek edepsizlik değil, edep gibi şeyler görecelidir. Bunu bilmemeniz üzücü.
En İyi Cevaplar
+1 yılMadem tek kişilik özgürce gel git fantezilerin var yaşama dair evlenip de adamın da hayatını sikme bak dalgana
47 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birisiyle evlenirsem, o adamın değil, benim hayatım sikilir bence.
- +1 yıl
Egoist ne olacak.. hep kendini düşün
Soran+1 yılKendimi düşünmüyorum, bu fikri neye dayanarak ortaya atıyorsunuz acaba?
- +1 yıl
Döverim seni
Soran+1 yılDöverim seni diyerek, kadına şiddetin normal olduğunu savundunuz. Daha fazla bu zihniyetli bir erkekle tartışmak istemiyorum :)
- +1 yıl
Deme öyle ya benim huyum bu döve döve seviyorum ben🙄
- +1 yıl
En sevmediğim erkek tipisin ne kadar kibirli ve egoistsin midemi bulandırıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bizim erkeklerimize kurban ol !!! Ne merakli senin gibi kizlar, yabanci erkeklerle evlenmeye? Ben türkiyede yasamiyorum, inana bana yabanci erkekler domuz gibi.. hic bisye karismiyorlar? Gece sabaha kadar baska erkeklerle gez yat dolas, umrularinda degil.. ha sen böyle bir erkek istiyorum diyosan ammena, ama bana göre sacma! Benim erkegim beni kiskanmasini isterim, bu sevdigini gösterir, kiyafetime karsisiyorsada iyi yapiyor, hergün tecavüz haberlerini duymaktan biktik!!! Senin icin medeniyet, ileri görüslülük buysa... bilemiycem ama böyle birini bulamam diyorsanda bekar kal, ztn senin yasamak istedigin hayat bu, gezip tozmak... evlilik sorumluluk ister, sana göre degil, sen gelemesin onlara simdi...
611 Yorumla- +1 yıl
Beyinsiz
- +1 yıl
Helal be sana arkadaş Galiba domuz gibi birisini arıyor yeryüzünde eşini kıskanmayan tek canlı domuzdur çünkü
- +1 yıl
@izmitpismaniyesi demek ki domuz sizden daha üstün
Cevap sahibi+1 yıl@Aysundansoruuu sizde hayaldünyasinda yasiyorsunuz.. sizin gibi kizlar 2gün sonra bosaniyor, böyle bir hayat istiyorsaniz ya domuzla hayatinizi birlestirin, ya da evlenmeyin...
- +1 yıl
@Zamed kendini bir birey olarak değil de erkegin himayesinde erkeğin aklina ve isteklerine hizmet eden bir salak sadece fazla kaile almayiniz
- +1 yıl
Feministler basti herhalde bide domuz sizden daha üstun demek ne ya abi git domuzla evlen o zaman
- +1 yıl
Feministlik degil konu. Bir kadin disarida tecavuzculerin oldugunu bildigi halde giyimine kendi iradesiyle dikkat etmeyip erkeğin onu uyarmasina ihtiyac duyuyorsa bir sorun var demektir. Ve birde ne haddine sen bizim erkeklere kurban ol demek? Illa yonetilmesimi gerekiyor kadinin. Evlatlik edinilmiyor, evleniliyor.
- +1 yıl
@izmitpismaniyesi tüm erkeklerden üstün demedim sadece sizden üstün dedim ayrica feminist değilim sadece kadin olarak bilincli ve haklarimi bilrn kendime saygisi olan bir insanim
- +1 yıl
Görüş sahibi tamam koca delisi :D feminist olmak koca delisi olmaktan kat kat daha iyidir muhtemelen sapık bir kadınsın ve aranıyorsun
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de ki bir çok erkeğin beyni ters çalışıyor.
Istediğin gibi bir erkeği bulamazdın burada.
Ha ben senin istediğin gibi bir koca da istemiyorum.
Gezeceksek birlikte gezelim çılgın olalım birlikte bağıra çağıra biz olalım.
O bana canım üstündekini beğenmedim değiştirebilir misin dese ben zaten tamam derim.
Bir çoğu dışardaki karı kızın sütun gibi bacaklarına bakıp çüklerini okşadığı için herkesi de öyle sanıyor..
Kahkaha atan kadından tahrik olduğu içinde kahkaha atmasın diyor.
Türkiye'ui severim Türk erkekleri de candır ama nolur bir itilyan erkeği ile evlenseydim 😂37 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılBiliyor musun, yorumuna fazlasıyla katılıyorum :D Teşekkür ederim güzel yorumun için.
"Gezeceksek birlikte gezelim çılgın olalım birlikte bağıra çağıra biz olalım.
O bana canım üstündekini beğenmedim değiştirebilir misin dese ben zaten tamam derim." Kısmını da çok sevdim. Ancak, buradaki yobaz erkekler, "O etek de ne öyle? bacım musun sen? Yakışmamış sana." derler, kadına yakıştığı halde. Kadın güzel bir elbise giyse, özgüvenine darbe atarlar, "Hiç yakışmamış sana." derler yakıştığı halde. Şunda da çok haklısın: "Bir çoğu dışardaki karı kızın sütun gibi bacaklarına bakıp çüklerini okşadığı için herkesi de öyle sanıyor..
Kahkaha atan kadından tahrik olduğu içinde kahkaha atmasın diyor."- +1 yıl
Aynen öyle canım..
Umarım istediğin gibi bir eş bulursun ve mutlu olursun 😍 - +1 yıl
- +1 yıl
@Ruhsuzbilge Umarım bulursun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
99Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyleyim ama beni kaçırdın vardır illaki
00 Yorumla Evet mini etek dekolte giyemezsin giymek istiyosan git bir gvatla evlen bu bir.
Evlendiysen birlikte eğlenicez veya da kızlarla eğlenicen erkek olmayacak bu iki.
Çalışıyosan da ev işleri birlikte yapılır sonuçta hatun da çalışıyo yoruluyo yardım etmek lazım bu üç.
Yemek ve temizlik öğrenmede ne var birlikte öğreniriz bu dört.
Senin amacın ne arkadaşım? Senin bahsettiğin evlilik değil fakbadi hayat tarzı. Evleniyosan hayatını birleştiriyosun birlikte hareket ediyosun karşı cinsten arkadaşlarınla arana ciddi bir mesafe koymalısın. Senin bahsettiğin bu tarz evlilik avrupada oluyo ve de sadakat oranı yüzde 5 eşler birbirini aldatıyo sürekli! Haberin olsun!00 Yorumla
+1 yılSen esine hevesle ikram yapmayi hizmetcilik olarak algiliyorsan tukursunler senin zihniyetine! Eglence dedigin kastin barlarda icki icip elin adamiyla dans etmekmi onuda anlamis degilim 😏giyimine karismasi seninle ilgilendigini sahiplendiğini gosterir. eger sen tum bu yapilanlara gericilik yobazlik diyorsan sanada yazik. o erkek her yerde aski bulur fakat sen bu akilla bir omur yasayacaksin acidim sana gercekten 👍🏻😊
54 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl bir kralsın
+1 yılGiyim konusu biraz tartisilir bazi kadinlar sinirlari asiyor giyim konusunda. Tabi kimse kimseyi zorlayamaz anlasamazsin evlenmezsin olur biter. Islam dininde ev isleri paylasilir kadinda ister calisir ister calismaz fakat kadinin calistigi ortamda onemli. Gunumuz Turkiyesindede oyle bir es adayi bulunabilir fakat sadece buldunmu degerini bilmen gerekedebilir.
20 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen yabanci ulkelerde yasamayi hedefle. Burada evde kalirsin. Su soylediklerinle her yonunle ozgurlugu savunmussun. Evlilik baglayiciliktir. Erkeklerin geninde var sahiple, otorite kurma. Senin hic bir seyine karismayacak erkek yok bu ulkede. Baska ulkede de oldugunu sanmiyorum.
00 YorumlaTurkiye'de de o yonde dusunen insanlar var emin olabilirsin. İs paylasimi yapip gezmesine tozmasina laf etmeyen. fakat bu tarz kisilere genelde kizlarimiz erkek dedigin boyle mi olur diye basladiklarindan veya zevk olarak bizim kizlarimiz daha cok kisitlayan tipleri (sozde sahiplenen bence satin aldigini dusunen) daha cekici bulduklari icin fark edememissindir. Ayrica etrafinda da oyle erkeklerin oldugunu dusunuyorum fakat seninkisitlicak tipler daha cok ilgini cektigi icin o tarz insanlari fark etmemissindir.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 725 cevap paylaştı. Bulunmamalı da. kadının erkeğe, erkeğinde kadına olan görevleri vardır. ''Çalışıyorum ev işi yapmam.'' ev işi yapmak kadınların en doğal görevidir. Kadın başta evinin işini yapacak, sonra çalışacak. ''Ben eğlenmeyi seviyorum.'' Eşin seni kıskanabilir ki bu erkekte olması gereken bir şey. ''Yemek ve temizlik'' Kadın bunu da bilmelidir. Sen yemek yapmayı, temizlik yapmayı hizmetçilik olarak görüyorsan yazık sana. Yaşamak için kendine yemek yapman, eşine yemek yapman, çocuklarına yemek yapman, onların huzurlu temiz bir ortamda olması için hastalık kapmaması için kendin içinde geçerli bunlar, temizlik yapmak hizmetçilik mi oluyor? Senin gibi kızlar osurganlığa alışmış, dünya yansa umrumda olmaz benim zevkim sefam önemli diyen, tüm sorumuluk duygularını kayıp etmiş bir zihniyet. Tarih boyunca zevke sefaya düşenler, zaman içinde görevlerini yapmayarak kendi kuyularını kazmışlardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu zihniyete bak be, ne yobazca ama! Hem çalışacak işinde, hem de temizlik ve yemek yapacak? YOK ÖYLE BİR DÜNYA! Siz pardon da, kadını hizmetçi olarak mı görüyorsunuz? Eğer yemek ve temizlik yapacak kadın arıyorsanız, öyle bir kadın işte de çalışmayacak. Sabah akşam evinde oturup, size ve çocuklarına hizmet edecek o zaman.
- +1 yıl
ben hizmetçi arıyorum yazmadım. Sen hala hizmetçilikten bahsediyorsun insanın ailesine karşı yaptıkları hizmetçilik değildir. Çalışmazsa ona kalmış, ama öncelikli görevi ailesine olan sorumlulukları yerine getirmek. Sen ben istediğimi giyerim, istediğimi yer içerim, eşimden izin almam gece vakitleri eğlenmelere giderim, ne istersen omu yaparım diyorsun. O zaman kendine koca niye buluyorsun, koca diye soytarı mı geziyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak senin dediğin evleneyim ama ismi sadece evlilik olsun tamam kardeş git evlen ev işide yapmak istemiyorsun evi bok götürecek halide yok değilmi evede genç bir temizlikçi tutarsın kadın bir temizlikçi sen dışarda tozarken kocanda evde şort atlek takılsın o temizlikçide evde temizlik yapsın bakalım için rahat ediyormu medenisinya icabında sonra diyecen kadın benim mahremimdeyken eşim niye öyle gyinecek sana cevabınıda vereyim sen giyimine karışılsın istemiyorsunya çatalını açacaksınya medeniyet bu tabi oda medeniyet hadi evlen bakalım
00 Yorumla81 milyon insan arasından emin ol biri çıkar...
çıkar da sen bu söylediklerine nedakar layıksin?
maşallah her biriniz kendi krallığını ilan etmek isteyen prensesler gibisiniz...
ilğinçsiniz.50 Yorumla
+1 yılsöylediklerinin çoğu yobazlık değil yobazlık çok farklı bir şey kelime anlamını bilmeden konuşuyorsunuz sonrada kendinizi entelektüel sanıyorsunuz
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıda tabi eğlensin ama çok geçe kalmayacak saat 12lerde 2.00 lerde tek başına ne işi var endişelenirim ev işi ya bir hizmetçi tutarsız ya da döngü şeklinde yaparız ama daha az yapan taraf olurum giydiklerine gelince çok abartılı olmadığı sürece karışmam dışarda iti var ugurusuzuvar suriyelisi var bu da onun için endişelendiğimden
10 Yorumla
+1 yılEvlenme.. İstediğin birini bulman çok zor bu senin bulunduğun ortamla da ilgili. Çevreni değiştir. Anlattığın özelliklere sahip olduğuna emin olduğum 3 kişi tanıyorum ben , yani aslında varlar bulmak sana kalmış.
00 Yorumla
+1 yılÜlkesine bakmamak lazım sokağa çıksan her üç erkekten biri bu şekilde düşünüyor emin ol. Onlar için kadınlar köle tabbi bazı erkekler de sahiplenme duygusunu on plana çıkartıp kadına psikolojik baskı da uygulayabilir. Ama dedigim gibi Türkiye de malesef bu tür erkekler var.
20 Yorumla
+1 yılyani çok yok aslında yeni yetişen nesil böyle değil şu an 28 29 30lu yaşlardaki erkeklerin bir kısmı bu dediğin tarife uyuyo. bence ünv mezunu biraz kültürlü birini bulman
20 YorumlaPeki evlenmek nedir sence?
Bende sana sorayım sorunun içinde nasıl bir erkek istiyorsun mesela.50 YorumlaKuşu çok sıkarsan ölür. Gevşek tutarsan kaçar. Herşeyin dengesi makbul. Varlığını hissettirmek koşuluyla.
30 Yorumla
+1 yılSaçmaladın herkesin bir görevi var ev içinde sonuçta tabi ki yemek yapmayı bileceksin her şeyi erkeklerin üzerine mi yıkmak istiosun anlamadım ki eğer öyle bir erkek istiosan Avrupalı erkeklerle evlen onlar sana hiç karışmaz merak etme
30 Yorumla
+1 yılYemek ve temizlik bilmeyen kadinla evlenmemek yobazlik mi :)))))
315 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmayı biliyorum, temizlik de yaparım, ama bunu, "Kadın sadece yemek ve temizlik yapmalı." zihniyetine dönüştüren erkeklerden tiksiniyorum..
- +1 yıl
Aciklama kismina oyle demiyorsun
Soran+1 yılÖyle diyorum işte, bak oku. Bu yobazlıktır ayrıca.
- +1 yıl
"Yemek ve temizlik yapmayı bilmeyen bir kadınla evlenmem." zihniyetine sahip...
Kimse bu kadinla evlenmez ve bu yobazlik degildir
Soran+1 yılBana göre yobazlık. Pardon da, temizlikçi ya da anne mi arıyorsunuz? Yabancı ülkelerde bu zihniyetten uzak çok adam var, adam gibi de adamlar bana göre. Bir tek Türkiye'de yok o zihniyette erkek.
- +1 yıl
Yabanci ulkelerde temizlikci tutacak yeterli ekonomi var bircok kesimde:))))
- +1 yıl
Biz de sadist oldugumuzdan istemiyoruz
- +1 yıl
Öyle bir zihniyette oldukları için nüfusları yaşlanıyor, yok olup gidiyorlar, göçe ihtiyaç duyuyorlar zaten. Kadın bir kere biyolojik olarak anne adayı. Ben baba olmak isteyebilirim anne mi arıyorsunuz lan sen anne adayı olarak yaratılmışsın kabul etmesen de bu böyle. anne de ararım ne kadar savrulmuş bir zihniyet bu.
- +1 yıl
@yenifikir ben dersimi aldim artik baba gozuyle bakiyorum kadinlara
- +1 yıl
Bize yobaz diyenlere bak. Bize yallah Arabistan'a diyor. Sonra da diyorsun ki: Türkiye'de böyle bir erkek bulmak zor. Demek ki çoğunluğu oluşturan bizler bu ülkenin vatandaşıyız. sen bu milletin, bu ülkenin değerlerinden kopmuş, bu ülkeye ait olmayan bir insansın. Ne duruyorsun o zaman burada beğendiğin yerlere gitsene.
- +1 yıl
@yenifikir her ulkede bu boyle. Kadin anne adayidir. Kadin guzel yemek yapmalidir ve ev isi yapar. Bu yetiye sahip olmamak da bir tercih midir, tabii ki tercihtir.
Soran+1 yıl@yenifikir Zaten gideceğim ki, kurtulacağım bu zihniyete sahip erkeklerden :D
- +1 yıl
Istedigin zihniyeti bulana kadar gez. Seni baba olarak gorecek bir erkek bulana kadar gez
Baska ulkeden koca bul sekerim zaten yazmissin olmadigini hepsini tek tek deneme sansin varsa dene tabii de madem begenmiyosun istedigini verebilecek kocayla evlen yasak mi var?
00 Yorumlao sana bağlı sen ev hanımı olmak istersen bu derinlerin başına gelir eğer çalışırda ayaklarının üzerinde durursan paranı kazanırsan evde söz sahibi olursun bu dediklerin olmaz
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 786 cevap paylaştı. Böyle erkek Türkiye'de çok vardır.
Sen bence evlenecegin kişi eski sevgililerine kız kardeşlerine ailesine nasıl davranıyor onu öğren o zaman biraz anlarsın sana ne kadar karisabilecegini10 Yorumla
+1 yılBulunmaz arama en iyisi yabancı erkekler türk erkekleri kadar yobaz psikolojisi bozuk algısı gelişmemiş egoist bir o kadar da çirkin bir canliyla evlenmektense evine köpek al ona sevgini ver
40 Yorumla
+1 yılBunun için öyle bir erkekle karşılaştığın da geri çevirmeli ve gerici yobaz bir erkekle evlenmemelisin😂
20 Yorumla
+1 yılArarsan bulamazsın, aniden karşına çıkar.. Umudunu kaybetme😊Benim karşıma böyle biri çıktı, hem de buradan ❤️
10 Yorumlaevlenme o zaman, kadın evinde otursun çalışmasın.
varsın biz senin deyiminle geri kafalı olalım sen medeni ol kızım.26 Yorumla
Soran+1 yılBak, kadın eğer yemek ve temizlik yapacaksa, işte de çalışmayacak. Sabah akşam evde oturarak göt büyütüp, yemek ve temizlik yapacak anca. Ama çalışan kadın, temizlik ve yemek yapamaz. Yapıyorsa zaten bir kere kendisine zulüm çektiriyordur :D
Soran+1 yılOnlar da benim gözümde kadın değil ki, boş beleş işlerle uğraşan canlılar. Dedikodu yapıp göt büyüten insan, insan değildir ki zaten.
Soran+1 yılBenim istediğim tam olarak şu: Ben zaten meşgul bir kadınım, bir de evde temizlik ve yemek yaparak hayatı niye kendime ziyan edeyim ki? Karşımdaki adam da meşgul olacak büyük ihtimalle, ikimiz de meşgulken, bir taraf, bir de bunu üzerine neden hem temizlik hem de yemek yapsın ki? Bu daha da omuzlarına yük veriyor. Aynı şekilde, bir elbise giysem, "O elbise de ne öyle, millet bacaklarına bakar." diyip, beni çarşafa kapatan bir adamı istemem şahsen. Herkes herkesin bacağına bakar, bu oldukça normal. Başkasının bacağına bakarken tahrik olmak yanlış bana kalırsa. Benim tamamen ezilmeme izin veren bir erkek istemezdim.
Sanırım senin çevren böyle yobazlarla dolu. Yoksa Türkiye' de de bahsettiğin türden erkekler var.
Ben şahsen beraber olduğum kadının özgürlüğünü kısıtlamak istemem, giydiğine karışmam, ev ve mutfak işlerininini de beraber yapmak isterim.10 YorumlaEden bulur takdiri ilahi ne kadarda zorlasan varsa çekeceğim çekersin bu kadar basit evlenmeden ve eşinin ailesinin içine girmeden bir şey bilemezsin tammen kapalı kutu sana sürpriz olacak bakalım 😀
00 Yorumla
+1 yılÖyle olunca ay sevgilim beni kıskanmıyor gece dışarı çıkıyorum tamam diyor falan siz kadınları anlamak zor değil imkansız
00 Yorumla
+1 yılYa saçmalamayın ülkede öyle erkekler var ki elmas değerinde ama kıymet bilen yok adımız çıkmış 9 a inmez 8 e misali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşansını çok zorlama bence :D
bunlar normal sen bence türkiyeyi terk et bunları yapmayan yobazmış sende boş insan oluyorsun.60 Yorumlatamam yemek yapmak zorunda deilsinde yok temizlik yapmam yok kıyafetime karışmayacak : tamam kıyafetede karışmadı hadı napacan donlamı gezecen seni kimse almaz böyle
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle olanlara da bakmıyorsunuz nerde sizi kısıtlayan biri var peşindesiniz
10 Yorumla
+1 yılŞimdi her erkek geniş mesela ben çalışan arıyorum eskiden aldatilirim korkusuyla çalışan istemiyordum şimdi çalışan istiyorum eşşek gibi çalışsın aldatsin koyim mina
10 Yorumlasaçmalamışsın. ortalık öyle erkeklerle dolu. sanırım senin çevren hep öyle tipler.. aramayı bilmemişsin.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 10,6b cevap paylaştı. dediklerinin zıttı bir erkek mi napcaksın bence sen yabancı ülkelerdekiyle evlen boşver bizleri
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, zaten Rusça biliyorum, en iyisi Rus bir erkekle evlenmek.
Soran+1 yılAynen öyleler :D
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu zekanla ilerici, medeni falan olduğunu mu sanıyorsun?
30 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,8b cevap paylaştı. bu yobazlık değil dingil sahiplenmek koruma içgidüsü
30 Yorumla
+1 yılBen varım ama maalesef evlilik taraftarı değilim. Benim evlenmek isteyen versiyonum vardır illa ki bulursun.
10 YorumlaAllah korusun
Ben bu akape düzeninde yetişmiş bir kızla evlenemem
Bana modern laik ufku olan bir hayat ortağı lazım evinde börek açan kapkara kapalı bir yobaz değil20 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra hepsinin altından kalkacak kadar güçlüyüz hemcinsim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHediye paketiysen öyle bir erkeği hakediyorsun demektir
Kusura bakma cicim
Davul bile dengi dengine12 Yorumla
Soran+1 yılSen ne salak bir adamsın ya :D
Cevap sahibi+1 yılSalak olduğumu düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et
En azından sorguluyorum hanımefendi!
+1 yılSen niye evleniyosunki bu kadaaaaar özgür olmak ve sorumluluk almak istemiyorsan ya
01 Yorumla- +1 yıl
Özgür olmamak için evlenmiyor
+1 yılBulunur ama bulamazsan da yabancı vs. ne fark eder?
00 Yorumla
+1 yılAz vardır ama istisnalar da sana düşer istemiyorsun ya. :D
00 Yorumla
+1 yılYabancı erkeklerinde sıkıntılıları var. Kaç yabancı tanıdında bu kanıya vardın.
00 Yorumla
+1 yılSen zaten bu zekayla evlenme bosver
ya da git bu cini filan bul onla eğlence göreyim seni00 Yorumla
+1 yılBulursun illa ki ancak yobaz diye tabir ettiğin erkekler evinin huzurunu daha çok düşünüyor istisnalar hariç
00 Yorumla
+1 yılyabancı ülkelerde yok da türkiyede çok var diyecektin
00 Yorumla
+1 yılBomboş bir düşünce daha. Neyse Allah carsina pazar versin
11 Yorumla- +1 yıl
Yobazlıkla dini ne güzel karıştırıyorsunuz :D
+1 yılSadece yedi dk. bir tabak domuz eti yiyen biri arıyorsan, çok var bu ülkede de merak etme,
00 Yorumla
+1 yılSen burayı neresi sanıyorsun çık dışarı bir dolaş beylerimiz nasılmış
00 YorumlaDiyelim ki ben öyle biriyim. Seninle de evlendik. Bu bahsettiğin işleri kim yapacak?
10 YorumlaBu zamanda gerici yobaz taze bir bitti ya😀 umduğunu bulursun ins..
10 YorumlaBosver ne evlenecen basina bela alacan bulabiliyorsan iskandivyal erkek bul😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBence sen ateist birini bul 😂 bu hayata şans olarak bakan biri karşısındaki kişiye hayatı kolay kolay zindan etmez.
10 Yorumla
+1 yılSen böyle diyorsan o zaman kısmetimi yabancı ülkelerde arıyayım ben. Ayıp senin dediğin, ev hanımı dünyanın en büyük mesleğidir
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hanımım benden izinsiz cıkamaz, Bende ondan izinsiz cıkamam, Kesinlikle İstemediğim şeyleri giyemez.
Öyle herkesin yanında ağzını açarak kahkaha atamaz.
Yobazım ben...26 Yorumla
Soran+1 yılAynen, yobazsın.
- +1 yıl
ElhamduliLLAH medeniyet sizin olsun...
Soran+1 yılZaten medeniyet bizim, sen de dağda, hayatına zulüm çektirdiğin kadınınla yaşa :D Yazık ya, acıyorum sen ve senin gibilerin zihniyetine. "Öyle herkesin yanında ağzını açarak kahkaha atamaz." Öyle mi? Yazık be. Seninle evlenen kadın çoktan hayatını yangına atmıştır bile :D Ayrıca, neden bu sitedesin ki? Senin gibi yobazların, bu sitede olması çok sakıncalı bak.
- +1 yıl
Medeniyetlik senin d*tünü başını açarak istediğin gibi gezerek milletin gözünün zinası olarak gezmekse Medeniyet senin olsun hanımefendi.
Ben Kadına değil hiç bir canlıya zulum etmem, Yaradılanı severim yaratandan ötürü :)
Anneme saygı göstermeyene kadın gözüyle bakmam. Had bilmeyen kadınla yola cıkılmaz. Herkesin yanında Kahkahasına dikkat edecek. Ama sen bayağı medeniymiş...
Senin gibi raf ürünü bu sitede gezebiliyorda benim gibi bir yobaz neden gezemesin .. :)
Soran+1 yılEvet, yaptığınız uzun ve yobazca konuşmadan dolayı sizi tebrik ediyorum ve sorumdan defolup gitmeniz gerektiğini söylüyorum. Hadi yallah Arabistan'a :D
Soran+1 yılSen anca kadının kahkasından tahrik ol, Yobaz Bey :D
sen koca değil başka bişey arıyorsun madem Türk erkeklerini beğenmiyorsun yobazdır diyorsun o zaman siee başka ülkeye mınaaa koduumun peyniri
20 YorumlaOyleleri kalmamıştır artık eğer doğuda yasamiyorsan
01 Yorumla- +1 yıl
Ben Karadenizde yasiyom dolu bizim buralarda bende yobazım sen bakiremisin?
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi düşünmeyenler yobaz ise sende benim için beyin olarak yobazsın
00 Yorumla - Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Gerici ve yobaz bir erkekle evlenmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler