Sizden önce karşı cinsle aşırı samimi , gelene geçene uçan biriyse mesela?

Sizden önce karşı cinsle aşırı samimi , gelene geçene uçan biriyse mesela?

Geçmişinde bakacağım tek şey, sicilinde aldatma var mı? Bu olursa işim olmaz. Sağa sola zıplayan birisi, kendisini tanışma esnasında belli eder. Kadın dediğin bir duruşu ve ağırlığı olmalı. Bu varsa tamamdır.
Kesinlikle eder hatta şunu da söyliyim hiçbir insan bak bu kadar da iddaalı konuşuyorum asla değişmez gençken veya çocukken neyse ilerde de aynısı olacaktır sadece olgunlaştıkça saklamayı iyi bilirler onun için karşımdaki geçmişinde kalta. ise benden önce asla olmaz diyorum ben
Belki rahatsız eder ama ne yapabiliriz ki? Eskiyi değiştirmek mümkün olmuyor. Lakin anı ve geleceği şekillendirmek daha kolay. Eskiye takılıp kalmak yerine anı yaşar onunla güzel günlere gitmeyi isterim.
Önce arkadaş olduğum için sevgili olmadan önce tüm hayatını bilirdim zaten he söylediklerinde sevgili olduktan sonra yalan çıkarsa artık sevgili olmazdım.
Güven her şeydir.
Cevap
68Cevap
Hayır şeyine sağlık erkeğimin der geçerimmmmm yolumada bakarımmm benden öncesi beni ilgilendirmez😂 ilk olamadım ama son olmak için şansım var derimmmm bacımsu ksjdjdj
🤦🤦😂
😂😂😂😂
Direk ayrılmak için geçerli bir neden. Gelene geçene uçuyosa, iyi uçmalar diyip bırakırım...
Evet insan önceyi önemsiyor bu gibi durumlarda ayrılık akla geliyor
Yaşadığı ilişkilere bağlıda olsa benden önceki hayatı beni ilgilendirmez.
Önemli olan ben hayatına girdikten sonraki tutumu önemlidir benim için.
Eşimin benden önceki ilişkileri beni rahatsiz etti. Geçmiş olsa bile o yasanmisliklar ister istemez keyfimi kaçırdı.
Retroaktif kıskançlık mı var?
@burak343301 farklı eski sevyilisi hala bekar ve eşim için intihar etti biz evlendiğjmizde...
Anladım. Sizinki kıskanmaktan öte tedirginlik. İnşallah kurtulursunuz o şahıstan.
@burak343301 eşimin ona ilgisi yok biliyorum. Arada haber gönderip rahatsız ediyor o kadar.
Saplantı işte. Maalesef böyle saplantılı kişiler oldukça fazla. Size zarar vermesin dikkat edin.
@burak343301 yok öyle bir durum, teşekkürler.
Rica ederim. İyi günler...
5 sene önce buna takılırdım ama şimdi çok takılmam bu konuda onunda takılmasını istemem
Geçmişi ile ilgilenmem benimle başladığı ilişki anından itibaren geleceği ve yaşadığımız anlar ilgilendirir
Pek onensemem ciddi bir ilişkim yoksa
Aşk varsa ciddiyet olmasa da koyar ya
Ben ne yaptım etkisi😂
Rahatsız etmez. geçmişi geçmişte kalmıştır. benden sonraki hayatına bakarım ben
Hayır benden öncesi umrumda olmaz. Aradığı kalıcılık değilse.. Birlikte ortak geliştireceğimiz bilgi beceri ve başarılarımızı önemsemiyorsa; ilişki ve iletisimimde benimle süreğen ve kalıcı değerler üretemez zaten. Dolayısı ile bir iki tanır, yapamaz bir kaç ay veya yıl içinde sıkılır gider zaten. Benden öncesi, genel tarzının bir fikrini verebilir, bazen de görünen köy kılavuz istemez. Duyguları, beklentileri inişli çıkışlı insanlar bana bir kaç aydan daha uzun dayanamaz. 😀 Niyeti hemen başka kişilere, başka yönlere çevrilir ve yakamdan düşer 😀 Bende doğru düzgün kalıcı birini tanımaya bir adım daha yaklaşırım, iyi olur. 😀
Elbette önemli.. karanlık kirli bir geçmişi varsa onunla yola çıkılmaz..
Çıkıldıktan sonra öğrenildi diyelim?
Baştan aşağıya sıcak su etkisi😂
benden uzak cehenneme direkt olsun rabbim karşılaştırmasın vaktimi öyle biriyle harcayamam onu da geçtim 1 kişiyle dahi bişeyler yaşadıysa zaten istemem kusura bakmasın kimse ama ben zaten kız kız diye ölmüyorum içimden gelen bişey de değil sevgili bilmem ne falan filan o yüzden şu saatten sonra kalkıpta bana istediklerimi vermeyecek veremeyecek biriyle zaman harcayamam onu kendime yük edinemem.
benimle olduğu andan sonrası önemli.. geçmişi değiştiremeyiz netice de değil mi?
Ancak benden sonra tek ben olmalıyım öyle olduğuna inanmadığım birisiyle zaten beraber olmam
🤗🤗
Seri katil olmadığı sürece rahatsız etmez. Benden öncesi beni ilgilendirmiyor, ben; benle birlikteyken nasıl bir adam olduğuna bakarım
Mide bulandırmayacak cinstense etmez ne yaşadığına bağlı
Bilirsem rahatsız olurum. Bu yüzden bilmemeyi tercih ederim. Geçmişimi anlatmayı sevmem, başkasının geçmişini duymayı hiç sevmem. Karşımdaki insanı kendim tanırım, kendim çözerim, bana davranışlarına göre şekillenir bendeki konumu
Aşırı zaten bundan dolayı hayallerimi süsleyen kişiyle konuşmayı kestim 😑
Evet insanın şok olma sebebi gerçekten
Mesela bir ay konuştuk her şey güzel sonra tak 1 hafta üst üste yeni yeni huyları çıkıyor ortaya yeni şeyler öğreniyorsun ben çok afalladım. Hiç hayal ettiğim gibi değildi 😑
Yok yakınken fark etmek te bir şans ama
Benim gibi cin göz birine çok bile 😅Önceden bir tanışıklık vardı. Bazen alınan yol kısa olsa da ilgi büyük olunca farketmiyor zaman, sadece kendi zamanımın çok gitmediğine sevinebilirim belki
Eder bu arada. Geçmişte yaşananlar bir insanın şu anıdır. O yüzden o tarz biriyle olamazdım.
Evet duruş çok önemli
Geçmiş geçmişte kaldı demesini bilen biriyim. (düzgün bir geçmişi varsa tabii). Çünkü insan ne zaman doğru kişiyi bulacağını bilemiyor. Fakat fazla dolu dolu bir geçmişi varsa açıkçası rahatsız eder.
Herkesin geçmişi var iyi kötü de olsa. Geçmiş geçmişte kalır fakat geçmişteki sevgililerini yüzüme ballandırarak anlatıyorsa kafayı takarım. Hatta gelecek bile düşünmem tekmeyi vurup geçmek gerek 😅
Bence şunu anlamamız gerek; partnerinizin sizden önceki hayatı diye bir şey yoktur. Hayatımız 1 tane. Sizle sevgiliyken ancak davranışlarını firenlemiştir belki o kişi ama aynı şekilde devam edecektir bir noktadan sonra.
Etmez , ben ve benden sonrası önemli yalnız öğrendiğimde kabul etmeyeceğim bir şey varsa açık olmasını beklerim
Aşk Bu Seversin Eski Yaptığı Şeylere Göz Yumarsın Ama Eğer Aynı Şeyleri Benimle İlişki İçinde Yaparsa Hadi Yoluna Eyvallah Derim..
Amiyane tabirle o**rospuyu mezara koymuşlar tek mi yatıcam demiş. İnsan değişmiyor asla da değişmez, öylesi benden fersah fersah uzak dursun.
Rahatsız edebilecek kadar kirli bir geçmiş varsa ayrılık bile söz konusu olabilir. Herkes dengi dengine.😒
beni hiç rahatsız etmez isterse 100den fazla kişiyle olmuş olsun benimleyken nasıl olduğu önemli geçmişi sorgulayan insanlar cahilin tekidir
Bilirsem ve kafama yatmayan hususlar olursa rahatsız olurum.
Böyle bir şeyi görmezden gelemem kesinlikle
Sevgilimin geçmişi benim için önemlidir. Çok özel anıları varsa anlatmasa da olur
Etkiler vallahi öyle bir tipse ve aynı zamanda bende de kesin öyle olur.
Sorunlu bir hayati varsa beni rahatsiz eder.
Ne öğrendiğimize bağlı olarak etme ihtimali olabilir
Geçmiş eğer geçmişse, şu an öyle değilse ilgilendirmez. Hâlâ öyle ise onunla olmazdım zaten
Bı düşündürür belki. Ama bir olgunlaşma varsa o insanda geçmişte geçmişte kalmıştır...
Eşimin geçmişi benim gibi oldugu için rahatsız etmiyor.
Etmez, geçmişi geçmişte bıraktığına göre birlikteyizdir zatennn
gelene geçene uçan biriyle işim olmaz geçmişi önemli değil benden sonrası önemli
Hayır sonuçta eski, güveniyorsam sorun yok rahatsız etmez. Zaten eski sayfalar birdaha açılmaz
İstemediğim şeyleri yaşamışsa eğer evet rahatsız olurum..
Geçmişi istemediğim bir şekilde ise takılırım sadece.
Rahatsız eder. Standartları olmayan bir adam mide bulandırır.
Hayır etmiyor hatta konuşup çoğunlukla dalgasını geçiypruz
Cinsel yolla bulaşan bir hastalığı yoksa ve sadakatine güveniyorsam evet. O filmlerin yıldızı bile olsa umursamam.
Geçmiş geleceğin aynasıdır tarih de tekerrürden ibarettir insanı da geçmişi şekillendirir diyebiliriz
Rahatsız eder tabi. öyle kızlarla bırak sevgili olmayı bakışmıyorum bile gözlerimi kaçırıyorm. şimdi çevremde çok var
Çalışdığım otelde bu kızlardan çok var. en son benimle s eks yapmak isteyen bunlardan biri kız arkadaşlarıyla (18-20 yaş genç kızlar) gece 2 de ben işden cıktıkdan sonra lojmanın kantin bahçesinde arkalardaki her zaman oturduğum masaya giderken çok istekli olarak bana bakıyordu ben bakmadım sakince kafamı çevirdim gidip masama oturdum onların olduğu masayada hiç bakmadım.1 hafta sonra bu kızı 3 gün içinde sabah 5 de farklı arkadaşlarıyla dışardan gelirken gördüm lojman bahçesindeydim. sahilden geliyorlardı oteldeki çiftler gece sahile sevişmeye gidiyorlr. bu kız iki kişiyle takılıyormuş. ben hiç bir kızla gitmedim geçen sezonda burdaydım. çok a zginim benimle olmak isteyen kızların beklentisinden fazla cinsel gücüm özelliklerim var. çok istesemde bu kızlara ilgi göstermiyorum. kendime işkence etsem psikolojim bozulsada bu basit adi kötü kızlarla olmaz
97 de çalışdığım otelde kalan çok güzel iki kız benim mayomu kot pantolonumu çalan hırsız ayı * başka * garsonla odalarına aldıkdan sonra böyle rezil kızlardan nefret ediyorum
P ic*
gecmis onemsemeyen genelevdekilerle cok rahat sevebilir
Hiçbir şekilde irdelemem sormam anlatmasını istemem karşılıklı anlayış içinde olmak herzaman ilişkilerde mutlu olmanızı sağlar benden tavsiye ister kulağınıza küpe olsun istemezseniz unutun gitsin
Eder çünkü tarih tekerrür eder diye bir söz vardır. Tabii geçmişine bağlı çünkü geçmişten geleceği yansıtabiliyo o yüzden güven problemleri yaşanabilir
Önemli olan benleyken nasıl olduğu öncesi beni ilgilendirmez
Eğer konuştuğum biriyle çıkmışsa beni rahatsız eder yani gekip ortamlarda bahsetseler beni daha çok rahatsız eder
Kendi anlatmak isterse anlatır açıkçası geçmişi kurcalamamak lazım. TAm güven var ise gerisi önemli değil.
Etmemesi için herşeyi bilmek isterim. İlişki öncesi herşeyi bilmek lazım. Benim felsefem gizli saklı olmamalı ilişkilerde..
Öğrenirsem kaldıramam o kadarını da birde geçmişten onun sevgili olmayıp arkadaş kaldığı olur. Birde erkek Best friendi varsa tadından yenmez.
Elbette insanlar degismez
Ben de öyle düşünüyorum sadece şekil değiştirir
Eğer şimdiki hayata taşımıyor ve etki etmiyorsa hayır ama yok ederse müdahale ederim
Bırakır giderim Bellki Çıktığı herkes ile yatan bir tip
Eder, daha önceki sevgilimden ayrılma sebebim buydu.
ufakta olsa bir bağı kalmışsa alakadar eder tabiki.
Fazla merak adami deli Eder fazla sormucaksin ise almiyorsun ki ôz gecmisini ögren
hayır önceden yaşanmıs bişey beni neden ilgilendirsen eskide kalmıs bir şey sonuçta
Cuckold biriyim Eşimin sevgilimin geçmişinde bir çok ilişkisi olması beni mutlu eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?