Benim kocam değil de arkadaşımız evlendi kızı bırakıp halısahaya gitmis 3. günde aksam cok kızdım * bisey demedim tabi bizi ilgilendirmez çok enteresan geldi. Bunlar birlikte yaşamıyordu yeni kavuştular yani.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlendiler diye her saniyesini her dakikasını onunla mı geçirecek?
2,3 saat arkadaşlarıyla eğlenince eşi ölmez herhalde.
Bu nasıl bir düşünce.
05 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşıyla gider tabu özgürlük eşitlik olmali ama yeni evlenmissn askinla daha evlilik gecmemis 3 günlük kadinina ayıp degilmi kız kisitlamaz ama evlendiği aşkı daha gün ay gecmeden 3 gün gidiyorsa büyük terbiyesizlik sevgi azalmasi hiç sevmemis demekki
- +1 yıl
@littleghost Arkadaşlarıyla takılmasını sevmemeye bağlayamazsın.
Belki haftalar önce planlanan bir şeydir.
Adamın sık sık yapıp yapmadığını bilemezsin. - +1 yıl
Planı birlesmis aşkı daha mı önemli arkadaşı olamaz diye bisi yok ama herşeyden önce aşkı evlenmissiniz tamamlanmissiniz 3 günlük evliligi topu gidelmez top kaciyormu sonra yaparsn bu kah be lik
- +1 yıl
@littleghost Senin için o aşkın daha önemli.
Onun için belki dostlarını kırmamak daha önemli.
Aşk, aşk aşk neymiş bu aşk... - +1 yıl
Dost önemsiz demiyom ama sevdiğine tamamlanmis bir skin dilik top için 3 gün sevdiğine bırakılır mı la
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafdakı kocalar çok boynuz yiyor kadın dıyor kocam her gece 12 ye kdar kahveye takılıyor sen napıyn sorunca bakıym keyfıme ruhu duymuyor diyordu erkeler siz siz olun sakın eşinizi ıhmal etmeyin hele geceleri akşam oldumu yanında olun yoksa yediğiniz boynuzlar cannakale köprusunu gecer 😏
04 Yorumla- +1 yıl
@littleghost bu tur erkekiler her leyş hak ediıyor kadınlar bu konuda dertli hıc bır şeyide anlatamıyorlar kocaya bir taneside pavyon a gidiyormuş hanımı kurtarandım pavyonda onu dıyordu okul zamnı sitemiz varken çok dertlerını dinledim kadınların
- +1 yıl
Böyle kadinlardan nefret edyrm disi aslan olmalı erkekte o rspu olmamali kadın herseydir bilinmeli sevgisi degeri
- +1 yıl
@littleghost onu bilen cok az erkek deden babadan görduğum gıbı davranıyor eşıne bazı bölgelerde kadınlar çocuk fabrikası 37 yaşına elemanımz var 7 çocuğu var sız hesap edin kadının yaşantısını evde köle burada yazıyır ya bazı aslan erkekler erkek gider macada kahveyede kadın bir sabır iki sabır oda bakıyor keyfıne onunda ıhtıtcları var 😏
- +1 yıl
Sktgmn sahibeleri 😏
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
46Cevap
+1 yılyahu tamam çok hoş olmamış da arkadaş maç varmış gitmiş ne yapacaklar hep evde oturup dizi mi izliyecekler (sürekli seks yapamayacaklarına göre) adamın maçı 1 saat sürüyo kalan 23 saat karısının kurban olayım takacak başka bişey yok muydu desteklemiyorum da adamı da bi salın yani ne yapsın evde oturup aşk sarhoşu bülbüller gibi birbirlerinin gözlerine baka baka saatler mi geçirsinler aşk bu diyosanız bende size hayat peri masalı değildir demek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılBosanmali saygısız daha neler yapar böyle borzalar nerden çıkıyor Allah askina
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Evet
+1 yılArkadaşına üzüldüm açıkcası. Elbette adam da kendine vakit ayırabilir ama daha balayı döneminde gitmesi hiç hoş değil. En azından 2 hafta böyle şeylere ara vermesi gerekiyordu.
22 Yorumla
Soran+1 yılBence de çok anormal geldi bana ya hiç sevişmiyo musunuz yani gündüz de işteler insan dizi izler birlikte bişeyler yapar
- +1 yıl
Arkadaşına uzulmene bu olaya anladım da evlenmek sevismekmi sadece senin sanki tek üzüntün arkadaşının sevismesi sevismemesi sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sizi hiç ilgilendirmıyor aslında. Adamın belli ortamı arkadaşlıkları bir özeli var evlenir evlenmez bunları değiştmek zorunda değil eşide gidip arkadaşlarıyla plan yapabilir gayet doğal. Zaten balayına gitmemişle belli ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Değişik bu kadin denen varlık şu saçma sapan kaprislere girmeden adam gibi onemseseniz sanki erkekler sizin işçiniz olum hergun sizin yahu 1 saat icin mi bu boş muhabbet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evliler diye birbirleri basinda nobet tutacak degiller ya. Bence olabilir gazip gelmedi. Ha desenki sne gidermiydin gitmezdim ama kizilacak bir durum da yok
00 Yorumla
+1 yılsana ne oluyor da sen kızıyorsun? sanki senin kocan ayrıca alemlere akmaya gitmemiş halısaha maçı erkek erkeğe yapılan 🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılSen kiskandin biraz hem maçta okadar yorulup sonra karısının koynunda nasıl performansı iyi diye şaşırdın koçanı sorguladin bence :)
00 Yorumla
+1 yılHepi topu 2 saat evden ayrılmış olacak. Bunda anormal karşılanacak bir şey yok bence... Gayet normal..
05 Yorumla- +1 yıl
Asıl top sizsiniz belli sevdigini birlesip 3 gün olmuş evliligi bir topa gidiyorsa büyük kah be liik
- +1 yıl
@littleghost yok daha neler bir de * olarak adlandırıyorsun...
2 saat dışarıda olmasının kime ne zararı var? Her an dibinde mi olması gerekiyor? - +1 yıl
3 günlük evliligini askini bırakıyrsa orspudr
- +1 yıl
@littleghost vatan haini ve fetöcü de de tam olsun!! Abartıyorsun...
- +1 yıl
Bu daha da beter senin hainlikten teroristen farkın yok pis iblis baltak 3 günlük topu gidip aşkını mi ekicen
+1 yıl3 gün nefessiz mi s. ikecekti karıyı napıcaktı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNefessiz be alaka gübdüz işteler zaten aksam birlikteler yani onda da maça gitse kocam boşardım
Soran+1 yılNeyseki benim canım kocam öyle değil
- +1 yıl
balayına çıkmayan kocanı s... senin :D
çok anormal. ben olsam evde maç yapardım. eşimle ilgilenirdim.
10 YorumlaBen evdeki halılara maçını izlemeyi onun kalesine 2 saatte bir gol atmayı tercih ederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Acemilik, tecrübesizlik ve biraz da kazmalık işte.
00 YorumlaOlabilir. Yeni evliler diye sürekli dipdibe mi gezilecek?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Demek ki ordaki maç evdeki maçtan daha çok zevk veriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun maçı evde yatakda olması lazımdı bnce insanlar türlü türlü 😄
00 Yorumla
+1 yılbende normal değil evde tek kale maç yapmak var iken
00 YorumlaBunlara takılmasınlar, millet birbirini aldatıyor, bunlar süs biberi kalır onların yanında.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Dügun gunum halisaha maci olsa ben halisahaya giderim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bence, bu kadar abartmaya ya da kızmaya gerek yok. Ben sorun etmezdim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılE nolmuş ne var bunda. Adamın düzenidir. Halı saha önemlidir hem
05 Yorumla- +1 yıl
Halı saha askindan daha mı önemli arkadaşları olmasn gezmesin demiyor ama yeni evlendiğin askin heyecanın sevgin olmalı 3 gün gitmek ne evlilik geçmiş vakit gecirme sevme varken bu sizin terbiyesizliğiniz
- +1 yıl
@littleghost ufaklık sen kaç yaşındasın? evliliğin ne olduğunu sanıyorsun? halısaha dediğin 1 saatlik bi olay. 3 gündür beraberler gitmiş 1 saat maç yapmış gelmiş. gece clube gitmedi ya adam. Evlilikle ilgili o kurduğunuz pembe hayellerden kurtulun bence :) zira ben eşini tebrik ederim bunun normal bir şey olduğunu bilip kocasının gitmesine bişey demeyecek kadar olgun davranmış
- +1 yıl
@littleghost senin bir psikolojik sorunun var. ya da fizikselde olabilir. elin titriyor galiba :) bu yaşta parkinsonmu oldun?
yobaz cahil filan.. nasıl güldürüyorsun bi bilsen :) eşimde bende okumuş mühendis olmuş çalışan boş vakitlerinde bir çok şehre ülkeye giden düşündüğünün aksine son derece modern sosyal insanların.. tek fark senden çok daha olgun olduğumuz için personal space denen kişisel alan olgusunun farkındayız..
neyse sende büyüyecek ve küfür etmeden konuşmayı, ve de aşkın değil 3. gün ilk gün bile olsa halı sahaya başka bir yere 1-2 saat gitmeyle bitmeyeceğini öğreneceksin..
emin ol sen bile büyüyeceksin :) - +1 yıl
Okumakla malsf adam kurturlu olunmuyor tabu mlsf senin gibi yobazlar cahil kavrami ayıramazlar sende seviye yok sen şimdi moskovo ya gittn diye türkler solukmu oldu 14 üne tirnagi kırıldı diye kompleks yapan tisortuyle hava eden ergen gibisin bana çocuk diyen yüzüne bak pls ama doğru ya senin yüzün yok dimi yobaz
- +1 yıl
Şu an gulmekten geberiyrm küfür etmedm senin olani dedim ama kendini kaybetmisligin var seviyesiz yobazliginla dogrudur sen yobaz cahil avcı birisin sen sevmemissn mantık evliliği yapmssn nasıl bir bo k olduğunu gösterdn bak biraz zihniyetini değiştir ben dostu olamaz demedm ama sen askinla tamamlanmissn dimi cahil sevgi aşk 3 günlük halisaga değildir senin gibi top yobaz beyinli algilayamicak
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal tabi surekli evde durup mala mı vuracak biraz topa vursun adam
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka zaten calısıyorlar gündüz 😅 biz eşimle bi dk ayrılmazdık yeni evliyken
Cevap sahibi+1 yılne b.. oktan hayatınız var evlenmiş bir de a.. q mozaşizm eğilimli biri herhald. e.
+1 yılBu da olmamış ama şimdi ya yani şart mıydı derler adama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim arkadaşın kocasi düğün sabahı kahveye gitmişti neymiş cayocaginin cayını özlemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGidilmez zaten 3 gün seks yapmıştır performans düşük olur kosamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde forvet olmak varken disarda ne isin var yok canım anlayamıyorum insanları
00 Yorumla
+1 yılKadınlığını kullanıp evde tutmasını bilseymiş bi daha asla maça Bile gidemezdi evliliğin ilk zamanları çok önemli olur
06 Yorumla- +1 yıl
Erkekler hiç bir zaman tek kalmazlar özellikle aslanlar
- +1 yıl
Kadınlar değerlidir evet ama erkeğini hakeden
- +1 yıl
Feminist tipleme
- +1 yıl
Ne cahil kafa yazık siz padişah misiniz nesiniz kadın olmadan bi bo. K olamazsnz o kadın kole mi bu sevmek degol 3 günlük topa gitmek adam olana kadinin cirpinmasna gerek yok ama pardon siz adam degilsiniz
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ya
- +1 yıl
😏😏
+1 yılArkadaşlarıyla görüşmeye gitmiş olabilir. Kadın da görüşmüyor mu arkadaşlarıyla. Muhafazakâr bir ortamları varsa büyük ihtimalle erkek suçludur.
00 YorumlaAyıp etmiş. En az 1 hafta takılsalardı 😂
10 Yorumlamactan sonra bır antremanda evde yapıyodur tatlım takılma sen ona kondısyoın saglam demek
00 YorumlaMaçı hanımla yapması lazım ama tercih olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ne bekliyodun tuvalete ayıracakları zamanda bile halvet yapmalarını mı
00 YorumlaGidebilir. Görmekten sıkılmıştır 😅
00 YorumlaAnormal bir durum yaaaa
00 Yorumla
+1 yıl3. günde balayında olmaları gerekmiyor muydu ya
00 YorumlaSaçma bence jdndjdndjndjdjdjdjd
00 YorumlaEvdeki mactan uzaklasmak istemis bence😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok da sıkmamak lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Kahrolun valla siz kadın bir trip atsa şu kdrcik beni darliyrsn bir dert anlatsa mutsuzsn şusun busun senle ugrasamam diyip bir gidersinzi ib ne varlıklar kadınlar hep sizin için kul mu olucak lan yok erkeğim ya giderse beni sevmezse şunu giyim benden soğumasn şu bu kadın bunu erkegi için kaygıyla acıyla düşünüyor kendisini değeri kalmıyor kadınlar sizin yuzunuzden geceleri düşünüp acılarını bastirip hiçbir şey olmamış gibi mi kalsn lan dünya bu kdr bo k olamaz bi kere siz ko pek olun herif begenemiyor 3 günlük si kndlik topa koşuyor o top sevdiginden önemli mi beyfendi sıkılmasn kadın kadın değil uşak kole öylemi
+1 yıldemeki evde mac yapamiyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenince köle mi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal. dedikodudan korkmus olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka dedikodu adam yeni evli yeni😂😂
Cevap sahibi+1 yılerkekce bakamazsın
Soran+1 yılDeğer vwren adam yapardı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden gitmesin kiiii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendi diye kölesi mı oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhocam halı saha bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi öyle bisey yok
- +1 yıl
nası yok halı saha abi bu
+1 yılHalısaha maçı varken karısıyla mı kalıcaktı
122 Yorumla- +1 yıl
Halisaha maçı aşkından daha mı önemli bu ne eski kafa
- +1 yıl
@littleghost Evet daha önemli
- +1 yıl
Senin gibi pislikler yuzunden insan bitiyor lan Allah kahretsin senin gibi cahillere boule aşk evlilikmi olur kadınlar kole hizmetçi degol yazık saba
- +1 yıl
@littleghost Off ne boş duyar kastın be hizmetçilikle bunun ne alakası var kıt beyinli
- +1 yıl
Senin anlayisin kocaya kolelik eski go t 3 gunluk sevgi bu kdr mi bi topa gidiyn senin gibi cahil kafa kocam dovmesn nederse o baskicilari kalmssn sen kafasız cahil
- +1 yıl
@littleghost Gtünden element uydurma ya slağı
- +1 yıl
Cahil ors pu senin ben kafani si km bir maç parçası sevdiginden nasıl önemli olabilir lan senin gibi cahil kezban anlayışı kadın otursn erkegi her dediğini yapsn sizin ben gebern awqk
- +1 yıl
@littleghost Off ne alaka beyin yoksunu insan ne kadar boş yaptın ya s ktr git bi mk kasarı
- +1 yıl
Eski yo baz ne igrenc varliklarsiniz
- +1 yıl
@littleghost Aynen uza
- +1 yıl
yahu boş ver çocuk daha. aşkla sosyal hayatı birbirine karıştırıyor. belli biri buna değersiz olduğunu hissettirmiş , buda şimdi aşk aşk diye sapıtıyor.
- +1 yıl
Ben kimseye sevmem ilişki insanı değilim iki kezban daha bir top için 3 günlük aşkını yiyen adamin hali sahasina önem veriyonuz
- +1 yıl
Çocuklar sizin kdr rezil yobaz değil Lan sizin gibi şeref sizler çocukların adlarini anmasin aşk sapitmak değil yobaz cahilleri aşk saftir üstündur cennettir sizin gibi cahiller sevgiyi bilmez asıl top sizsiniz hayatın askindir hayatı olamazmi dedm beynini sktigm 3 gün evlilik daha sevdiğini bitirmiş
- +1 yıl
@littleghost ya ufaklık daha düzgün yazmayı bilmiyorsun. gelmişsin burada hayatta ne yaşadın neyi tecrübe ettin de yarı argo ve hakaret dolu olacak şekilde bize aşk edebiyatı yapıyorsun :) hayır kusura bakma ama en başta lugatından ötürü kaale alamıyorum seni..
- +1 yıl
Ben 18 yaşındayım o masum çocukları senin gibi orspu ağzına almamali
- +1 yıl
O hakaret sahibi sizsniz edebiyat insanın aldığı nefesin kdr ama senin yobaz cahilleri bundan anlamaz kalkmissnz skndilik hali sayaya karısından onemli buluynuz orsplar
- +1 yıl
@littleghost yobazlık derken neyi kastediyorsun acaba? ya da benim hakkımda ne biliyorsun :) yahu ben eşimle evlendikten snra balayına gidip ayrı ayrı takıldık yeri geldi. bunun yobazlık ile ne alakası var? Rusya gibi bir ülkede moskova gibi bir şehirde yaşıyoruz yıllardır. helekide böyle bir memlekette nasıl yobaz olaiblirsin :D yemin ederim git gide saçmalıyorsun. tamam çocuksun ama belliki seni pek yıpratmışlar.
- +1 yıl
Cahil moskovada biliyor vay eşinin kafasına yazik ve beni kimse uzemez ozgur şeytanım ben belayim ama sana aciyrm canısı
- +1 yıl
@littleghost oo kara bela :) aferin sana, hadi hayatta başarılar diliyorum 😊
- +1 yıl
Benim başarıları ihtiyacım yok keyfime göre kendine bak
- +1 yıl
@littleghost 🤣
- +1 yıl
👿
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaEnteresan değil
00 Yorumla
+1 yılEvde gol atmak yetmemiş olmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılKocani takip et ))))))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cidden 3. Gün mü
00 Yorumladeğil
00 Yorumla
+1 yılÇok normal
00 Yorumla
+1 yıl
Anormal.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmemesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal
00 Yorumla
+1 yılMal olması gerek
00 Yorumlasaçma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil
00 Yorumla Yanlis Isin zor
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 günlük evli adamın akşam halı saha maçına gitmesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler