Cidden şunun için sevgilisinden izin isteyen erkeklere sesleniyorum sevgilinizle beraber kırmızı oje de sürün olum dokunmaz size

Cidden şunun için sevgilisinden izin isteyen erkeklere sesleniyorum sevgilinizle beraber kırmızı oje de sürün olum dokunmaz size

İnsanlar her ne kadar evli de olsa sevgili de olsa birlikte de olsa, bazı zamanlar kendilerine ait özel alanları olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekiyor. Bir erkek halı sahada maç oynamaya gidecekse, bir kadın kız arkadaşları ile buluşup kuaföre gidecekse ya da bir kafede oturup bir şeyler içecekse illaki birbirlerinden izin almalarına gerek yok. Gidebilir miyim demek yerine uygun olur mu buluşacak mıyız gibilerinden şeyler söylenebilir, ama sorunun cevabına gelecek olursak her şeyin hesabını verip halı sahaya gidip gitmeyeceği konusunda da, karşıdaki kişiden izin istiyorsa bir insan açıkça sıkıldık diyebilirim.
Partnerler-sevgililer duygusal sorumluluklarını bilseydiler şu izin alma durumu hiç olmazdı 😂 İzin istemek hoş değil, çocuk gibi hissettiriyor bence ama haber vermek lazım. Ha illa izin alanlar varsa bile halı saha için de izin istenmez yani qwxqwüşmwbsd
Cevap
39Cevap
Bence kadın erkek fark etmez. birbirlerinden izin almaktansa haber vermeleri daha doğru olur.
İzin isteyenin ezikliği, izin vermeyen varsa onun cehaleti, vizyonsuzluğu.. Arkadaşlarıyla tatile gidecek olsa, gece kulübüne gidicez kafa dağıtacağız demiş olsa izin istenmeli ama halı sahaya da giderken izin istemezsin. Keşke ilişkilerde insanlar sevgilisinin ya da eşinin tapusunu almış gibi davranmasa, bu kadar özgüvensiz, egosu ezilmiş olmasa da yeteri kadar kendini geliştirdikten sonra bir ilişki yaşamaya başlasa.
kişinin sevgilisi varsa sevgilisini yok sayamaz
iznini ister çünkü izin istemesi şu durumdan önemlidir
sevgilisi başka bir şey düşünüyor olabilir belki bir yerlere gitmek isteyebilir
sürpriz olacağına izin istemesi daha güzel olur
karşıyı sevdiğini önemsediğini gösterir bu durum
kılıbıklıkla hiç alakası yok
Hayatımda olan kişinin bir şeyler yapması için benden izin almasına gerek yok izin verse yeterlidir en azından nerede olduğunu merak etmem. Kıskanmanın da bir dozu var fazlası zararlıdır
İki işi bir arada yaparsam cümle böyle bozuk olur 🤭
İzin almasına gerek yok haber vermesi yeterlidir
İzin istemek bana mantıksız geliyor. Sonuçta kendime köle aramıyorum. İzin istemek yerine haber vermesi önemli olan. O da merakta bırakmamasından ötürü
Kılıbık değil akıllı erkek. Kız da bu çocuk beni seviyor diye mutlu olur. Mutlu kadın mutlu eder bu kadar basit.
Sadece fikrimi söyledim, herkesin aklı da yaptığı da kendini bağlar.
İzin istemek durumu sinirimi bozuyor. yetişkin insanların birinden izin isteme gibi bir durumu olamaz. Haber verilmesi yeterli.
Halısahaya Hadise mi iniyor niye kavga sebebi oluyor 😂 izin istemek değil de haber vermek olabilir belki. Sonuçta sevgilisin
Dış kapının dış mandalı muamelesi ilişkiyi bitirir diye düşünüyorum saygısızca olur
Abartı ya bu kadarı. Koca adam niye izin istesin ki? Kız ararda ulaşamaz diye haber verir şuradayım der yeterli.
😂😂 İki tarafında izin istemesi saçma geliyor bana. Haber verirsin yeter. Uygun olmayan bir yerede gitme bir zahmet
Yani genel olarak nerede olduğu ve ne yaptığı konusunda dürüstse izin almamalı zaten haber verse yeterli olur
Sevgilim hiç olmadı ama şunun için de izin istenmez yani. İzin ne anasını satıyım? Sevgilimiz mi sahibimiz mi?
İzin de isterim haber de veririm, nerde olduğumu bilsin. Ancak bana ihtiyacı varsa halı saha değil dünya kupası finaline biletim olsa yakarım.
Gereksiz nereye gideceğini söyleyebilir bu ince bir durum ama izin alma olayı fazla. Anneden izin alan sabi gibi:)
Direkt kuaför, gün ve kızsal ne varsa ona dahil olmalıdır, net..
Ben mi eski kafalıyım bilmiyorum.. 😄
Yapar.. 😅😅
hiçbir şey için izine gerek yok ben izin almam o da almasın ne gerek var kocaman insanlarız. Ama mesela o gün benimle planı vardır ama maçta vardır o zaman karar alınması doğru olur diye düşünüyorum
<25 yaşlarda olduğunu düşünüyorum söz konusu kişilerin 😅
İstisnalar vardır ama 30dan sonra böyle şeylere çok rastlamiyorsun. Dürüst ahlakli olsun da ne yaparsa yapsın diyosun
O kadar da değil 😂
Ben erkek olsam bu konuda aklıma bile danışmam giderim 😂
O ne öyle 😂
Sanırsın kraldan izin istiyor köle 😂
Aman be ben olsam yapmam ayrılıyorsa da kapılar sonuna kadar açık defolup gitsin 😂
Ne izni yav haber verir gider, oldu olacak tasma da taksınlar
Eskiden eşimin o şekil davranmasina sebep olmazdim ama maç yerine baska maçlara gidilirse artik kafeye giderken bile izin alir kusura bakmasin cogu erkek ya da kadin böyle baska yerler gidiyorlar. Kadinlara kizmamak gerekiyor.
İzin isteyen insanlar ezik ve köle ruhludur...
İzin istemek demiyelim de haber verilebilir ben gidiyorum diye..
Evet kılıbıktır. Ama haber vermesi o erkeği adam yapar
izin istemeye gerek yok haber verse yeter
izin istemek neeee
Ben izin konusuna kökten karşıyım. Haber verilmeli ama
Saçmalıktır, bilgi verirsin belki ama izin istemek nedir. sjsjs
Bunun için izin istemenin gerek olduğu bir ilişki pekde sağlıklı değil gibi
Kızlar erkekleri ne hale düşündünüz kızlar. 🤣
Tek örnek olarak seni başa alalım.
Sbsjanj yaa her b*k için izin istemek başli başina mantiksiz sacma sapan bir sey zaten. Evli miyiz hayirdir? Ben de o da farketmez. Bir yere gideceksem haber veririm. Ne izin istiycem ya
😊ben kırmızı oje sürmüyorum, mümkünse soft renkler sürmeli
olur :D
Neyin izni ya. Bibirine haber vermek farklı bir şey. İzin almak çok farklı
Söyleyebilir burdayım diye izin isterse defolup gitsin
Evettt
evlendiği zaman izin kağıdı istemesi gerekecek bence ben böyle düşünüyorum
😅😅bilmem de izin değil şey dese ben gidiyorum falan haber verse kötü olmaz
İzin değil de aradığı zaman ulaşamazsa merak etmesin diye haber verilmeli.
Haber verilir izin istenmez, isteniyorsa ruha kelepçe takılmış demektir. d
Haber veren sevgili veya eş olur. Kadın ise izin vermemeli sadece şans dilemeli.
Yani en azından haber etmesi güzeldir izin almak yerine
Sorun etme hayatım sadece bir maç
Sorun eden bir sevgilisi varsa haber vermeli ama genel olarak izin alma durumu bana çok anlamsız geliyor. Kimse kimsenin sahibi değil. Biraz alan bırakmak lazım.
Bence izin istemek yerine haber verilmeli ama kız vakit geçirmek istiyorsa orası ayrı. Çünkü erkek izin alırsa kızın da izin alması gerekir eşitlik sağlanması için o yüzden gerek yok.
İzin almayı kadınlar yapıyor diye biliyorum nzmsmsösl
Halı saha maçı için izin isteyen pembe şort ile maça çıksın..
Bir birey olamamış, "Aman sevgilim beni terk eder." korkusuyla hobilerini istediği gibi yapamayan erkektir.
Kılıbık ki ne kılıbık, erkekliğinden şüphe edilir.. Ben halı saha maçı için sevgilimi terk bile ederim.
Değildir tercihe bağlı izin istemek değilde hayatım maça gidiyorum bilgin olsun ararsan merak etme denilebilir..
İzin ne alaka yani haber verirsin tamamda izin ne alaka sonuçta halı sahaya gitmesen onunla beraber olmayacaksın yine herkes kendi isinde
Bence izin almak değilde haber vermek lazım. Halı saha maçıda erkeklerin olduğu bir yer yani izne gerek yok
Halı saha maçım var denir, biter... Herhalde halı saha maçına gidebilir miyim diyen yoktur diye düşünüyorum...
Hayır sadece hanımcıdır ve erkeğin hanımcı olanı makbuldür..
@despoxti izin değil sadece haber verme
Kılıbıklık diyen varsa utansın, hanımcılık kazanacak. 😏
Kılıbıklık değil de ben erkek olsam ben de izin almazdım.
İzin istemek kaba tabir, haber vermek daha uygun olur
genel olarak birinden izin isteyen herkes eziktir
İzin değil de haber vermesi tatlı bir hareket olur. Güven verir yani.
Evet öyledir her şey de izin istemek saçmalık
İzin istemesini gerektirecek bir durum değil, haber vermesi yeterli.
Bana vakit ayırdı bana sadık oldu zamana kadar istediği yere gidebilir izin almasına gerek yok sadece bana ilgi vermesini isterdim
İzin almak, izin vermek. Nasıl kafalar bunlar bilemedim.
Saygı duyduğu için haber vermesi normal, fakat izin istemek son derece saçma bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?