Gizli Üye(30-35)1 yılEvli bir erkeğin sabaha kadar oyun oynaması, genel olarak ilişkinin dinamiklerine, çiftin yaşam tarzına ve bireylerin ihtiyaçlarına bağlı olarak değişebilir. Ancak, bu durum bazı önemli faktörleri göz önünde bulundurarak değerlendirilebilir:
1. İletişim ve Anlayış:
• Eğer eşler arasında açık bir iletişim varsa ve her iki taraf da bu durumu kabul ediyorsa, sorun olmayabilir. Örneğin, eğer erkeğin oyun oynama süresi, eşinin başka bir aktivitesine (iş, dinlenme, kişisel zaman vb.) engel olmuyorsa, bu durum her iki tarafın da hoşnut olduğu bir durum olabilir.
• Ancak, eğer eş bu durumu rahatsız edici buluyorsa, iletişim eksikliği veya anlama sorunları olabilir. Bu durumda, partnerlerin birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını anlaması ve bir orta yol bulması önemlidir.
2. Zaman Yönetimi ve Sorumluluklar:
• Eğer bir kişi, oyun oynamayı sabaha kadar sürdürürken, ev içindeki sorumlulukları (iş, çocuk bakımı, ortak vakit geçirme gibi) aksatıyorsa, bu durum ilişkinin dengesini bozabilir. Sağlıklı bir ilişkide, eşlerin her iki tarafın da ihtiyaçlarına saygı göstermesi ve ortak sorumlulukları yerine getirmesi beklenir.
• Eğer kişi, oyun oynama süresini kişisel zaman olarak görüp, günlük sorumlulukları yerine getiriyorsa, bu durum daha anlaşılabilir olabilir.
3. Bağımlılık ve Duygusal Bağlantı:
• Sabaha kadar oyun oynamak, eğer bir bağımlılık haline geliyorsa, bu durum önemli bir soruna dönüşebilir. Oyun bağımlılığı, kişinin sosyal ilişkilerini, işini, hatta sağlığını olumsuz etkileyebilir.
• Ayrıca, eğer oyun oynamak, partnerle duygusal bağ kurmayı engelliyorsa veya aradaki iletişimi zedeliyorsa, bu bir ilişki problemi yaratabilir. Eşler arasında kaliteli zaman geçirmek, duygusal bağ kurmak ilişki için önemlidir.
4. Eşin İhtiyaçları:
• Eğer eş, birlikte vakit geçirme ya da birlikte dinlenme gibi bir beklenti içindeyse ve partneri gece boyunca oyun oynayarak bu ihtiyacı karşılamıyorsa, bu durum mutsuzluğa yol açabilir.
• Eşin bu durumdan rahatsız olup olmadığını anlamak için açıkça konuşulması gerekir. İki tarafın da beklentileri ve sınırları net olmalı.
5. Denge ve Orta Yol:
• Bir ilişkiyi sürdürebilmek için her iki tarafın da kişisel alanlarına, hobilerine ve ortak vakit geçirme ihtiyaçlarına saygı göstermesi gerekir. Sabaha kadar oyun oynamak, eğer dengeyi bozuyorsa, daha sağlıklı bir zaman yönetimi ve ortak anlar yaratılmaya çalışılmalıdır.
Sonuç:
Evli bir erkeğin sabaha kadar oyun oynaması, doğru bir denge sağlandığında normal olabilir. Ancak, bu durum ilişkiyi olumsuz etkileyebilecekse, eşlerin arasında sağlıklı bir iletişim ve anlayış kurarak bu durumu ele almak önemlidir. Oyun gibi bireysel hobilerin, ortak yaşamı ve ilişkileri olumsuz etkilememesi gerekir.
01 Yorumla
Soran1 yılKanki bunu chat cpt den mi yazıyorsun
En İyi Cevaplar
Seviyor sevmiyor diyemem onu sen hissedersin zaten ama şunu söyleyeyim takımımız var 2 evli abimiz var içlerinde de Allah için bana yanlışları olmadı (başta şakayla karışık bir şeyler oldu ben sınırımı çizdim oyunsa oyun ben orada kimseyle mıçmıç olmuyorum) ama biraz niyeti olan o yoldaki kadınlar üstelik evli kadınlar bu adamlar için kavga ediyor biliyor musun senin yanında oynadığı sürece evli olduğunu bildiği sürece ki bence sende arada dahil ol kimlerle oynuyor bak, o zaman sorun çok yok demektir ama çokta dikkat et oyundayız adam eşi yanındayken susturucu var diyo ya.. Dün bişi anlattı bana abi evli barklı adamsın kadınlar senin için niye kavga etsin dedim kadınlar o kadar teşneki... Erkekler daha namuslu kalıyor bazen.
13 Yorumla
Soran1 yılZamanında ben de online oyun oynadım söylediklerin çok doğru. Eşim online oyun oynamıyor Allahtan
Soran1 yılAynen öyle zamanında oyunda item karşılığı kamerada soyunan kadınlar bile vardı, iğrençler
1 yılHayat içinde insanı bazen gereksiz oyalayan tutkulardan biride oyundur. İnsan bu gibi gereksiz tutkularla zamanını geçirmektense Önemli ve insana mutluluk katan tutkulara hayatında yer verse kendiside eşi veya aileside çok mutlu olur. Bu durum karşısında çıldırıyor olman çok normal , aslında online olmadığı için istediği yerde daha çok durdurabilir. Size vakit ayırabilir. Size vakit ayırabilir diyorum çünkü , bu oyun Size ayıracak olduğu zamanı alır götürür, ilgi alaka görmeniz , iletişim kurmanız , birlikte birşeyler yapabilmeniz, yani hayatı bireysel ve ev içinde birbirinizden uzak ve bireysel değil , birbirinizle paylaşmanız gerekli. Oyun başında geçirilen zaman bu denli fazla olduğunda , kişi gün içindeki zamanınıda verimsiz hâle getirir , akşamlarınıda verimsiz hâle getirir. Haliyle birbirinize yakınlaşmanız azaldıkça istek ve beklentiler artacaktır. Bunun gerçekleşmemesi bile insanı strese sokmaya yeterlidir zaten ve daha duygusal bir varlık olmanız sebebiyle , yatak demek her zaman cinsel ilişki yaşamak değildir. Ama kadın aitliği , taması , sevilmeyi , ister bunu düşünsel olarak olmasada ruhsal olarak, içsel olarak , vücudu ve benliği ister. Bağlılığı , aitliği hissederek tatmin etmek ister , bu hislerin yaşanması insanda ve özellikle kadında , rahatlama, mutluluk, huzur ve hüven hislerini uyandırır ki , bu durumların gerçekleşmesi ile başlayan bir uyku çok daha verimli sonuçlanır. Tersi ise stres, kaygı , hislerinin birikmesine sebep olur. Bu durum öncelikle eşinizin kendisi için ve sonra sizin için kesinlikle olağan ve sıradan bir durum değil. Hayatında önem verdiği şeylere daha kontrollü zaman ayırması gerektiğini idrak etmeli veya idrak ettirilmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl8-9 yıldır neredeyse her gün konsol oynuyordum ama 2-3 saati geçmiş değilim. Bence eşinizle bu durumu konuşun. Allah muhafaza nörolojik ve/veya göz rahatsızlıkları bile geçirebilir. Ayrıca sürekli sabit oturması sebebiyle belinden bile sorunlar yaşaması da olasılıklar arasında.(Konsol oynamayı da 5 aydır bıraktım çünkü bilgisayarda oyun oynamaktan daha bağımlılık yapıyor bilen bilir)
16 Yorumla
Soran1 yıl2 3 saate ben de okeyim ki ben de oyun oynuyorum. Birkaç kez ne yaptığını anlasın diye neredeyse sabaha kadar oyun oynadım, bozuldu bence ama bir şey de demedi. Konuşunca da kafa dağıtıyorum diyor. Arkadaşlarıyla falan buluşmaz devamlı evde ondan biraz da sanırım
Cevap sahibi1 yılİradesi güçlü bir erkek olduğunu varsayarak bence bir süre kaldırsın kendini sınasın yani. Farklı aktivitelere yönelmeye çalışabilir. Örneğin spora başlamak, tatlılar yapmak, kitap okumak vb
Cevap sahibi1 yılBir de ben tek başıma bu kararı aldım. Siz yine de eşinize zorlamaya kalkmayın önce kendisi istemeli azaltmayı veya bırakmayı. Tavsiye niteliğinde ısrar etmeden sakince söylemenizde fayda var. Hatta kahve veya çay seviyorsa çay kahve eşliğinde söylemek işe yarayabilir.
Cevap sahibi1 yılSabırlı bir adamsa puzzle güzel bir alternatif
Soran1 yılTeşekkür ederim arada mantıklı insanları görmek güzel
Cevap sahibi1 yılRica ederim. İnşallah eşinizle problem yaşamadan çözersiniz bu durumu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal kendisi isterse oynar.
10 Yorumla O oyunlar tam manasıyla müptelalık.
Zaten bunun için, profesyoneller tarafından tasarlanıyorlar. Resmen bağımlılık yaratıp, insanı içine çekiyorlar.
Hiiiiç kimse de 'Daha neler, bana bir şey olmaz' demesin, inanmam.
Kumardan hiçbir farkı yok gözümde...
Daha çok prestij için para ödemek gerekir ve yarın her şey bugünkünden daha güzel olacaktır.
Oradaki kimliğiniz, realitedeki saygınlığınızdan çok daha mühimdir. Oradaki görevler, hayattaki sorumluluklarınızdan önce gelir.
Ciddi bir sıkıntınız var, bilin istedim. Bunu onunla konuşmak istediğinizde çok dikkatli olmalı, kelimelerinizi özenle seçmelisiniz. Aksi takdirde gerilecektir.
O oyunların elbette bir doyum noktası var, günün birinde o bağımlılık bıçak gibi kesiliyor. Sonra insan ne kaybettiğinin farkına varıyor...
Yine de o günün ne zaman geleceği meçhul ve sabredebilir misiniz, bilmiyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın
1 yılBende eşimi çok seviyorum akşama kadar iş akşamda eşimle ilgileniyorum gecede biraz kendime vakit ayırarım diye pub g oynarım sebebi erkekte insan eşimize anlatmadığımız bir sürü sıkıntı stres kaygımız vardır o yüzden eşimizden uzaklaşarak kafa dağıtırız yanına yatıp ona yansıtmak istemem karışma bu ona iyi geliyorsa yapsın bir süre sonra ondanda sıkılır muhtemel akşama kadar streslidir o buna keyif verdiği için yapıyor burada sana iş düşüyor dışarı çıkın sosyalleşin veyada kendinize onu güzel göstermek için süslenin gel masaj yapayım diyin devamını tahmin edersinşz
10 Yorumla
1 yılNormal, hayatı dolu dolu yaşamayı seviyordur. Eğer senin de onun hobisi gibi çok seveceğin bir hobin olsa tereddüt etmeden normal karşılardın. Ayrıca video oyun sektörü çok geniş, içinde her türden oyun var. Yani bütün fantezilerin gerçek olabildiği bir yer.
12 Yorumla
Soran1 yılBenim ondan daha çok hobim var ama hiçbirinde kendimi kaybetmiyorum
- 1 yıl
Bazı insanlar sevdiği şeyler ile öyle içe içe geçerler ki zaman ve gerçeklik kavramları onlar için o süreçte yok olur.
Gizli Üye(18-24)1 yılHaksız değilsin tabi ki bence birlikte yapabileceğiniz başka aktivitler bulun eğer çok boş vakti varsa birlikte başka şeyler yapın mesela enstrüman çalmayı falan öğrenin böyle ce oyun bağımlılığından kurtulun. Bu sadece senin için değil onun için de sorun çünkü
15 Yorumla
Soran1 yılYa canım mesela beraber bir şey yapıyoruz o bittiği anda "dur ben azıcık oyun oynayım" diyor. Kafasını öyle dağıtıyormuş sinir oluyorum bazen
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum işte bu çok büyük bir sorun çünkü oyun oynamak sağlık açısından bile etkiler. Sen de bitmeyecek bir şeyler bulmalısın o zaman ya da birden fazla hobi mesela bak mozaik tabloları var çok kolay şu an kendim de yapıyorum birlikte ondan yapın hem el becerisi artıyor hem kafa dağıtıyor acayip güzel
Soran1 yılBununki dümdüz bağımlılık ya kendi de kabul ediyor. O mozaik tablolardan ben de yapmak istiyorum ama nasip
Cevap sahibi1 yılİşte onu kurtarmak da senin elinde izin vermeyeceksin aklının oyuna gitmesine
Soran1 yılCanım adam bağımlı ya 2 dk boş kalsa oyuna giriyor neler denedim ama yok yani. Bir de kendi işi yani sabah erken kalkması da gerekmiyor çok sıkıntı
eğer erkek oyun oynayamıyorsa o zaman kadın herhangi bir hobi edinemez ve onunla uğraşamaz, boş zamanında kitap okuyamaz, film izleyemez de denebilir mantıken.
Tabi bu demek değil ki sabaha kadar oynayacak.
26 Yorumla
Soran1 yılGayet hobilerim var halbuki
Soran1 yılEvli misiniz
Soran1 yılEvlilik dediğiniz gibi bir durum değil maalesef. Herkes köşede oturup hobileri ile ilgşlenecekse evlilik anlamsız
1 yılAnormal derecede bir şey bu.
Üniversite de oda arkadaşım da oyun oynuyordu günün çoğu saatinde , ne uyku bırakıyordu ne de huzur.
Bağırıyordu, geliyorlar geliyorlar arkanızda vurun diye 😂🤣🤣🤣 kafayı yedirmelik.
Sabrın dan dolayı seni tebrik ediyorum.
Kocanı al karşına konuş bırakmasını sağla.
İlgilenip eğlenecek başka bir şey bulamadığı için oyuna kafayı gömmüş.
Değişiklik yapın20 YorumlaHaklısın tabikide ama içten içe siniŕ olacağına bunu eşinle paylaşmalısın düzgün bi dilde anlatırsan ve gervekten seni çok seviyorsa eminim ki seni anlayıp daha dikkat edecektik buna içten içe siniŕ olmak yerine benimle mi vakit geçirsen seni özledim gibisinden yakaslimda tatlı dille bulanbilirsin bazı erkekler alışkanlıktan dolayı bağımlidir oyunlara ama bu seni sevmediği anlamına gelmez seninde dediğin gibi sadece bundan rahatsız olduğunu söyle bana gorede rahatsız olunca durum ama bunu izah edersen senj anlaycgindan eminim canım 😊
10 Yorumla
1 yılErkeklerin de kafa dağıtmaya ihtiyacı var. Ne kadar kafası doluysa o kadar çok oynar. Kızların sebepsiz yere sırf makyaj yapıp evde fotoğraf çekmesi ya da istediği o kıyafeti olmasına rağmen alışveriş merkezinde saatlerce benzerlerine bakması gibi bir durum
10 YorumlaSadece evli bir erkeğin bekar olan birinin bile sabaha kadar oyun oynaması normal değil. Bazı oyunlar gerçekten bağımlılık yapıyor. Oynarken insan farkına varmıyor. Umarım yakın zamanda oyun oynamayı bırakır. Çünkü kendinede zararı var..
12 Yorumla
Soran1 yılBununki dümdüz bağımlılık maalesef. Çeşit çeşit saçma sapan oyunlar oynuyor çünkü iyi oyunların hepsini bitirmiş
- 1 yıl
Bencede ama ona oyunu sen biraktirirsin
sabaha kadar oyun oynanır ya. tavsiyem beraber oynayabileceğiniz oyunlar ayarların. mesela it takes two. aranızdaki iletişime bak. seni sevip sevmediğini anlayacaksın. bu arada gerçek gamer adam aldatmaz kolay kolay :)
12 Yorumla
Soran1 yılOynadık o oyunu bitirdik
1 yılSosyal medyadan kadın kovalayacagina oyun oynasın daha iyi diyeceğim de sürekli pc başında olması da hakikaten sinir bozar bir yerden sonra...
Büyümemiş insanlar evlenmesin, net.
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
1 yılaz önce bunun gibi bir soru gördüm eşiniz eve gelip oyun oynasa kızarmıydınız falan yazıyoodu senin eş olmasın sdamgaj
22 Yorumla
Soran1 yılBenim sorudan esinlenmiş olabilir 😅
- 1 yıl
olabilir🤣🤣
1 yılBenim kocam da öyle arkadaşımın kocası da öyleymiş erkekler kapatılsın benim ki işten gelir gelmez giriyor yatana kadar yatma saatti de 4
21 Yorumla
Soran1 yılYa her akşam yapmıyor ama yapınca da sinir oluyorum😒
1 yılFazla gamer insan sinir bozucudur... İstemezdim ben.. Normalden ziyade sorumsuzdur öylesi.
31 Yorumla
Soran1 yılSorumluluklarını yerine getiriyor ama yani 2 3 saat oynasa yine tamam. Bu abartıyor
Gizli Üye(36-45)1 yılYani bir kumarbaz nasıl alışkanlık haline getiriyorsa oyunları bunlarda aynı. Ya kabul edeceksin ya da konuşacaksın anlayacaklarinida sanmam. seninle kavga bile eder. Sanmıyorum seni dinleyecegini onun en önemli zevkidir. biliyorum cunki abimde öyleydi. Eşine aşık olarak evlendi ama bu oyunlar yüzünden kavagalari oldu abim istemiyorsan istemezsin beni ilgiledirmiyor dedi. Ben istiyorum çok problem ediyorsan ananın evine dedi. Erkekler çok bencil oluyorlar.
10 Yorumla
1 yılHiç normal değil bi çok çok anormal durum olmadıkça aynı anda giriyoruz yatağa. Önemli şeyler bence bunlar
11 Yorumla
Soran1 yılOf o zaten apayrı mevzu
1 yılKötü alışkanlıkları yoksa, fiziksel veya psikolojik şiddet uygulamıyorsa ve en önemlisi istediğin ilgiyi ve sevgiyi gösteriyorsa bırak hiç ses etme 👍 biz erkekler olarak kendimize zaman ayırıp bu tür şeyleri terapi gibi kullanıyoruz.
20 Yorumla
1 yılEvli biriyim ben bu kadar eşimden ayrı kalsam evde de olsam Eşim beni kapının önüne koyar Bu nedir ya Çocuk muyuz kaç yaşına gelmişiz evlenmişiz parktanmışız hala TV karşısında oyun oynuyoruz Her şeyin bir süresi var
20 Yorumlaoyun bağımlısı demek ki. kendisi çözemiyorsa terapi alsın ben çekemezdim valla
21 Yorumla
Soran1 yılYa gezmesi tozması yok onu da anlıyorum ama sabaha kadar oynaması saçma yani yetişkin adam, ergen değil ki
Başka bir sorunun sonuca da olabilir. Yani bu bir süre sonra bağımlılık haline gelir. Bazen birlikte oyun oynayın. Ama onu bir şekilde çekin oradan. ya da bir destek alın. Mutlaka bir yerde azaltacaktır.
10 Yorumla
1 yılKardeşimin eşi de böyle boş vakitlerinde oynuyor. Yeni evlilerken daha sık oynuyordu. Çocuk vs olunca seyrekleşti. Yaşla da alakalı erken evlendiler bence evlendikten sonra olgunluk kazanıyor bazı erkekler
10 YorumlaNormal değil demek isterdim ama normal. Benimde tanıdığım biri var çift birbirine aşık yani sevgide şüphe yok ama oğlan oyun oynamayı aşırı seviyor diyor ki o beni rahatlatiyor. Bazı erkekler playstation hastası bu gayet normal 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen gelince steam açıp sen uyurken online oyunlara geçiyor olması lazım. Saçmalık çünkü diğer türlü sıkılması lazım. Psikolojik destek almalı ya da
11 Yorumla
Soran1 yılYok eminim online oynamıyor
- Gamer konusunda 477 cevap paylaştı.
1 yılHiç Normal değil Max 2-3 oynarım bekar olsa eyvallah ama çok yanlış madem neden evlendin denir adama
12 Yorumla
Soran1 yılAynen ben de hiç oynamasın demiyorum ki. 2 3 saat oynasın tamam ama bu kendini kaybediyor resmen. Bir şey diyince de kafa dağıtıyorum diyor
- 1 yıl
Kafa dağıtacak kadar neymiş bu böyle yani , o kadar çok sevmeme rağmen yıllarca kaybetmedim kendimi ilginçmiş ,
sabaha kadar oyun oynuyor demissiniz ama bu adamın işi gücü yokmu acep
14 Yorumla
Soran1 yılVar kendi işi
Soran1 yılYanında çalışanları var öğlen gibi gitse yetiyor bir de zaten çok uyuyan biri değil 5 te uyusa 9 da bile uyansa yetiyor ona 4 saat uyku
1 yılbu mevzu yüzünden bir tanıdığım boşanma aşamasında şu an
12 Yorumla
Soran1 yılBöyle devam ederse bizim de çok imkansız değil o durum maalesef
- 1 yıl
umarım öyle olmaz
1 yılHaklısın ama o da kendi açısından haklı. Oyun gerçekten sürükleyici ve bağımlılık yapıcı oluyor. Özellikle gece herkes uyuduktan sonra karışan vs olmayınca daha zevkli oluyordur
20 YorumlaBu da bir nevi bağımlılık türü. Yerini doldurabileceği şeyler bulup yavaş yavaş süreyi artırarak kopartılabilir. Yine de olmuyorsa bir yardım almak en iyisi
20 Yorumla
1 yılBenim eşimde işten eve evden işe giden biri
Pubg oynaması beni deli ediyor ama geç saatlere kadar oynamıyor arkadaşlarıyla dışarda takilmasindan iyidir evde oturup oynamasi 🤭🤭😌😌20 YorumlaBöyle adamları zor bulursunuz kızlar onlardan biride benim Allah çarpsin hayalim karım olunca sürekli onunla beraber aynı evde kalmak isterim gezmek tozmak isterim hayatımı ona adamak isterim yeri gelince onunla beraber sabaha kadar oyun bile oynamak isterim fakat kocana söyle abartmasin sabaha kadar tek başına oynamak yorar adamı onun yerine seninle beraber uyusun bence
15 YorumlaNe oyunu ya kendi işi olan orasını anlamadım. Ona söyle o zaman ben uyurken ne işin var diye güvenmemekle alakası yok seviyosan kıskanırsın normal gayet. Veya beraber oynayın
10 Yorumla
1 yılOyun oynayan insanlar bana ergen çocuk gibi geliyor Ben çok eskiden oynardım. Ama daha çok dışarıda futbol oynardım Bilgisayarı çok bagımlı değilim Yani saatlerce değil Eskiden 2-3 saat oynardım. Şimdi haftada bir kere Ps5 oynuyorum Sadece Fc 25 oynuyorum. Çok oynayan insanlar bana ergen gibi geliyor
10 YorumlaBu kadınlar da hiçbir şeyden memnun olmuyor ki.
Adam efendi efendi oturmuş evinde oyun oynuyor.
Yine kusur buluyorlar.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes dört dörtlük değil bırak oyun oynasın
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende oyun oynamayı planlıyorum senin eşini anlıyorum şu an imkanı olmuş oynamak istediği oyunlara dalmış
Cevap sahibi1 yılSteamde oynamak istediği sevdiği oyun olunca sabahlamis o zevki yaşayan bilir yeni basladiysa birde oyunda kesfedicegi şeyler oluyor felan oynadığı oyunun ismini sorabilir misin sabahladigi oyun neymiş
Soran1 yılBen de oyun oynuyorum ama bu kadarı abartılı bence. Steam hesabına bakarım da saçma oyunlar oynuyor genelde
1 yılSen onu anla, onu dinle. Eğer seviyorsan. Tabi onun da adım atması lazım. Bu bir kaçış refleksidir bence
10 Yorumla
1 yılOyun bağımlılığı dünya çapında bilinen bir gerçek.
Bazı insanlar bundan zevk alıyor ve seviyor. Ama elbette evlilikte sıkıntı verici olabilir.10 Yorumla
1 yılBence değil hayatım boyunca oyun oynamadım bundan da zevk almadım özenmedim de bu yüzden pek anlayamıyorum böyle şeyleri
10 Yorumla
1 yılBiz bekar olduğumuz için mi saçma geliyor ya hatunla oynamak varken napim bilgisayarı 😁😁😁
20 Yorumla
1 yılNormal bir insanın oynaması bile kabul edilebilir değil.
20 Yorumla
1 yılhaklısın ama başka kötü huyu yoksa onu öyle kabul et.
20 YorumlaAçıkçası oyun ya da başka bir şey. Bağımlılık her zaman kötüdür
10 YorumlaGayet normal reis hangi oyunu oynuyor alfa ile bir iki el atalım
10 YorumlaYani arada olabilir en azından sabahlara kadar dışarıda olmasından iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence onun dikkatini dagıtacak şeyler yapman gerekiyor. Örnek veriyorum ; Bilgisayarda oyun oynamaya başladıgı zaman git üzerini degiştir dikkatini çekecek şeyler giy
10 Yorumla
1 yılOyun bağımlısı. Bşr kazancı yoksa bu kadar oynaması sağlıklı değil. Azaltmalı bence
10 YorumlaAkşama kadar yatmıyors ve karısının ihtiyaçlarını görebiliyorsanbırak oynasın
10 YorumlaPs4 var bende ve cıddı oynuyorum arada spor sonrası efsane oluyor
10 Yorumlabağımlılık bu 20 yaşlarda bende oynadım bir 1 falan sonra bıktım bıraktım
10 Yorumla
1 yılnormal değil tabiki
sabaha kadar koynunda olmalı10 Yorumla
1 yılbağımlı olunca oluyomuş demekki seni mutlu ediyosa tatmin ediyosa sal gitsin boş ver:)
10 Yorumla
1 yılGizemli davranış sergilemen belki degistirebilir huyunu...
10 YorumlaOyunkolik onu da öyle kabulleniver dizinin dibinde ne olsa😁😁😂😂😂
10 Yorumla
1 yılNormal değil. Bir de pubg gibi sohbet edilebilen oyunlarsa hiç normal değil. Sevgisinden şüphem yok demişsin. Bu kafayla git bence ve hiç de sorma öyleyse :)
02 Yorumla
Soran1 yılOnline oyun oynamadığını da söyledim defalarca ve evet sevgisinden şüphem yok. Her gece sabaha kadar oyun oynamıyor herhalde
- 1 yıl
O zaman sorma şüphen yoksa
Evli bir adamın kadının sabahlara kadar bilgisayar telefon başında kalması doğru değil
Buna dur demezsen böyle gider Zamanla aranızda soğuk rüzgarlar esmeye başlar buda ilişkinizi ciddi anlamda yıpratır20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılaşırıya kaçması rahatsız edici normal değil de abartmış sanki
30 YorumlaE sen ona daha eğlenceli bir seçenek sunmazsan normal. Oyun oynaması başka kadınla oynamasından iyidir
04 Yorumla
Soran1 yılDaha eğlenceli seçenek sunmadığım ne malum bi bitmediniz ya. Adamla saatlerce sevişiyoruz sonra kalkıyor oyun oynuyor yine anlamıyor musunuz
Soran1 yılEvli misin?
Kahvede, toplu taşıma araçlarında, barda, meyhanede, wc de bile oyun oynayan bir arkadaşım vardı. Eşi 'yeter artık ya oyun ya da ben!' diye rest çekince aklı başına geldi. Bu bağımlılıktan kurtuldu.
00 YorumlaBenim eniştem de aynı senin eşin gibi tek farkı sabah kalkıp işe girmesi gerekiyor yeğenimide PlayStation bağımlısı yaptı sürekli oyun oynuyor oyun oynamazsa telefona bakıyor çocuk konuşma becerilerini izlediğin videolardan öğrendi resmen ama çok kötü bir durum bazen dayısı olarak yanına yanaşıyorım sohbet ediyorum kolunu anlına götürüp konuşmamak için protesto ediyor sosyal becerileri çocuğun çok zayıf okulda hiç arkadaşı yok
02 YorumlaAdam dışarı çıkmaz arkadaşla gezmez ful seninle ve hala eleştiriyorsun adamı esir almışsın napsaydı fotosentez falan mı
02 Yorumla
Soran1 yılDışarı çıkma diyen yok ona
- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler