Denizde sevgilim beni kıskandı?

Denize gittik kız arkadaşımla ve ben denizdeydim o sahilde oturuyordu denizden çıkmıştı ben denizdeyken yanıma olgun bir kadın geldi ellili yaşlarında sürekli temas ediyor tanımadığım halde benimle konuşmaya çalışıyordu. Tabi sevgilimde uzakta olsa bunları gördüğü için yanlış anladı denizden çıktığımda bana trip attı konuşmadı nedenini merak ettim anlayamadım daha sonra anlattı bende saçmalama gibi şeyler söyledim ve barıştık. Yarım saat sonra denize tekrar girdik bu sefer kız arkadaşımda yanımdaydı ve o kadın yine o bölgede yüzüyordu bu sefer yanında eşi vardı kadın eşi yanında olmasına rağmen yine bana sanki kocası benmişim gibi yakınlaşıyor konuşuyor muhabbet kurmaya çalışıyordu eşide bizim yanımızda olmasına rağmen ilgilenmiyordu yüzüp duruyordu. Kız arkadaşım dayanamadı kadının eşine gidip sizin karınız her gördüğü erkekle böylemi diye bağırdı ve denizden çıkıp gitti ben denizden çıkamadım çünkü adamın eşi bana kötü baktı sanki ortada kötü bir şey varmış gibi bende kız arkadaşım yanlış anladı eski bir olayla alakalı gibi şeyler söyledim adam sakinleşti az kalsın denizin ortasında dayak yiyordum saçma sapan sebepten. Kız arkadaşım çoktan sahilden uzaklaşmıştı nereye gittiğini göremediğim için eve yalnız gittim oda eve yalnız gitmişti ve mesajlarıma cevap vermiyor kaç saattir sizce ben kötü birşeymi yaptım kendisi sinirlenip az kalsın denizin ortasında başımı belaya sokacaktı bu kız benden ne istiyor anlamış değilim kız arkadaşım ama düşman gibi

Denizde sevgilim beni kıskandı?