Bi çocuk var sınıfta bana uzun uzun bakıyor arada bugün sınıfın dışında bi çocukla konuşuyordum bu yanımdan geçerken bana böyle gözlerini dikip baktı bi bana bi o çocuğa biraz da üzgün bi halle sizce hoşlanıyor mu bu ya?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oooo geçmiş olsun kesin aşkından ölüyordur (!) Fjejsksksk
Neyle dalga geçiyorsun? Bence o çocuğun yaptığıyla geçmelisin
Bilmem komik geldi.
Osuruktan nem kapıyonuz aga
Ne alaka ya sizin mantiginiza kalirsa her şey alakasız
Bakmış alt tarafı
Bu ilk değil bakıyor hep uzun uzun
sen her baktığına aşık msn
Beni gördüğü andan beri tokalaştığımız anda bile kilitlendi kaldı
Gözlerini gözlerime kilitledi
hmm o zmn seni arzuluyor bemce açılmasın
açılmalısın*
İlk saniyede arzulanır mi insan?
ben arzuluyorsam o da arzuluyordur🥵🥵😋
Peki ben o çocukla konuşurken niye öyle baktı ki?
kapıldığını sanmış olabilir
O çocuğa mı?
seni kaptıklarını sanmış
Benim 2 konuştuğum arkadaşım da vardı erkek onlar da uzaktan kollarını demirlerie koyup beni izliyordular ben o çocukla konuşurken onları takmayıp o çocukla gittim çünkü sence normal mi herkesin bu kadar bakması ben biriyle konuşurken?
çok beğeniyorlar demek ki seni o yğzden tetikte olabilirler bu yine kimle konuşuyor lan ayağına
Normal arkadaşız ama ahahhah ikiside bön bön beni izliyordu
yani ben pek arkadaşça hisler beslediklerini düşünmüyorum
erkekleri biliyorum çünkü
Dün çok samimiydik zaten dün tanıştık ama bugün ikisi de mesafeliydi bana o yüzden bende pek gitmedim yanlarına çıkışta da o çocukla birlikte çıktım bunlar da kaldı baka baka hakettiler bunu sence niye mesafe koydular o zaman?
çekinmişlerdir
Etkilenme mi var sence?
Seninle arkadaşlık kurdular zayıf bir anını kollayıp senden faydalanacaklar sarhoş olduğun zaman mesela ayık ol yani
AA ne alakası var ya? Asla öyle şeyler yok bu arada ama bugün mesafeliydiler baya hani pek arkadaşça davranmadılar dünkü samimiyetle ama yanlarına gitmeyince de uzaktan bakakaldılar ama ikisinin de yüzünde kıskanç bi ifade vardı ben o çocukla konuşurken
erkekleri benden iyi mi tanıyorsun ayrıca dedim ya çekinmişlerdir diye harbi arkadaş olsalar o kıskançlık suratlarından okunmazdı
Erkek hoşlandığı kıza arkadaş gibi davranamaz arkadaş gibi göremez şeysi dimi ama ikisi de birden öyle oldu bugün dun her şey normaldi birden mi hoşlandılar?
Neyse bak dalgana
BUNU SOYLEMEN LAZIM YOKSA MERAKTAN OLURUM
Kaptırdık güzelim kızı demiştir sjdjdh
Ama normal konuşuyorduk yani abartı derecede kıskanç baktı bilmiyosun
Demekki o normal konuşuyorsunuz gibi algılamamış ki öyle bakmış
Gulumsuyorduk birbirimize çocukla hatta 2 erkek arkadaşım da karşıdan bizi izliyordu demirlere yaslanıp çok komikti ya tuhaftı yüz ifadeleri
İki erkeğin arasında kalma durumunda olabilirsin o zaman dhdhhd
Kanka olmuştuk dün çok samimiydik üçümüz bugün benimle pek samimi davranmadılar ben de yanlarına gitmedim o çocukla gittim biz konuşurken bunlar durmuş bizi izliyordu yüzlerinde kıskanç bi ifade vardı madem böyle neden samimiyeti azalttılar dimi?
Bilmiyorum ki. Erkeklerin işi belli olmaz ama cinsel arzu durumu da olabilir ben söyliyim ahahs
Hoslanmis olabilirler mi bugün ikiside biraz çekingen biraz mesafeliydi sacmaladilar ben yanlarındayken full
Kesin Bi durum var sana karşı ya kesin. Yarışa falan girmiş olmasınlar sjdjhf
Öyle olacağını düşünmüyorum pek ama çıkar kokusu Wkkwkw daha 2. günde olan şeylere bak
Eve atma çabaları olur yakında shshhdhd