Sevgilim kıskandı mı?

Merhaba benim sevgilim astsubay yeni izne gelsi memlekete ben de bi giyim mağazasında çalışıyorum yanıma bi müşteri geldi babalar gününde bi polo yaka tsort sordu yeşil olan bende askeri üniformalı bir şey gösterdim o da bıktık askerlikten diyerek askeri kimliğini çıkardı sonra nerde askerlik yaptığını söyledi en hicbir şekilde sormadan çocuk tegmenmis. Ben şaşırdım neden böyle bir şey yaptı kimlik çıkardı diye diye benden etkilenmiş gibiydi sonra tekrar geldi aldığı ürünün küçük bedenini almak için ama benimle konuşurken elo ayağına titriyordu sonra bugün tekrar geldi bu sefer uzaktan bakti bana ben yüz vermedim tabi yanıma yaklaşmadı. erkek arkadaşıma dün bundan bahsetmiştim buluştuğumuzda o da bana birdaha o çocuk gelirse bana haber et dedi bende geldiğini soyledim bu sefer senin hoşuna gidiyor ki o kalabalıkta o cocugu görüyorsun diyor kuruntu yapıyor olabilir misin dedi bende hayir dedim bisürü kiz var neden ben dedim bu sefer senin hoşuna gidiyor belliki gelmesi dedi bende saçmalıyorsun şu an dedim beni kıskanmış mi anlamadım ki şu an konuşmuyor benle?

Sevgilim kıskandı mı?