Sevgilim çok kıskanç?

Bana lütfen objektif olarak akıl verin. Çok rahat olmayan, giyimine dikkat eden ve yerine göre davranan kendi halinde biriydim. Şu zamana kadar çok sevgilim olmadı. Olduysa da bir şekilde mantıklı olmadığını düşünerek ayrıldım. Gelelim sıkıntıma. Üç aydır sevgiliyiz. Kendisini ilk gördüğüm an aşık oldum. Bana aşık olduğundan eminim. Onunla kavga etmediğimiz vakitler dışı'nda çok güzel vakitler geçiriyoruz. Fakat başından beri çok kıskanç. Kıskanılmayı her bayan sever. Erkek te sever. Ama her şeyin bir sınırı vardır. Başlarda bu kadar ciddi bir mesele olarak göreceğini gerçekten düşünmedim. Ama zamanla bu durum beni. Resmen yıprattı. Seviyorum ama günden güne ona olan sevgim saygım yitiriliyor. Ve bu onun sayesinde oluyor. Evlilik hayali vs. Bir sürü hayalimiz var. Bana cok değer veriyor her şey tamam ama hep bir takıntı durumu. Ne whatsappa girebiliyorum, ne bakkala gidebiliyorum ne de başka bir şey. En ufak şeye bile takılabiliyor. Bana güvenmediğini düşündüm ve kaç kez ayrıldım. Ama bir şekilde dayanamıyorum o da dayanamıyor ama hep kendine haklılık Payı çıkarıyor. Onun için çok şeyden vazgeçtim ve gelecek hayallerim iş olsun evlilik olsun hep birlikte kurduk. Ama bir insan bu kadar kısıtlanmaz. Ona da söyledim bazı konularda hak verdi ama ben bunu içten söylediğine inanmıyorum. Bir Şey diyor soruyor ve ben sürekli şüpheyle yaklaştığını düşünerek kavgaya meyilli oluyorum. Gerçekten ne yapacağımı bilemedim. Çevremdeki herkes sen böyle değildin kendine gel diyor. Ayrılık zor bir şey ve ben ileride pişman olmak istemiyorum. Mantıklı bir sebep olur ancak olursa da diyorum. Severken ayrılmak zoruma gidiyor. Seven katlanır elbet ama bu olanlar kesinlikle akıl alır gibi değil. Psikolojik olarak akıntıya maruz kalıyorum. Benim de psikolojim etkileniyor. Her şey yasak. Her gün beni görmek istiyor, evdeyken bazen meşgul oluyorum o zaman bile tavır yapıyor. Yolda yürürken gözüm değiyor insanlara insanlık hali bu durumda bile maruz kalıyorum onun yargılarına. Napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanları konuşmadan, saçma salak yorumlar yapmadan, gerçekten sevgimi de düşünerek olgun cevaplar bekliyorum. Lütfen..
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapacağım?
Sevgilim çok kıskanç?