Sevgilim aşırı kıskanç?

Kıskançlık her insanın doğasında var biliyorum ama sevgilim aşırı kıskanç. O yüzden sürekli tartışıyoruz. O beni kısıtlamaya çalışıyor bende inadına tam aksini yapıyorum. Şu zamana kadar abim bile bir kez giyimime kuşamıma, hal ve hareketlerime karışmamışken sevgilimin karışması beni sinirlendiriyor. Dünde dışarda yürürken bir erkek grubu bize baktı. Sevgilimle ele ele yürüyorduk kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum ama elimi birden çok sıktı. Ordan geçtikten sonrada elini ittirdim ve napıyorsun sen ya diye bağırdım. O da bana 'sana daha ustruplu giyinmen gerektigini soylemistim' diye bagırdı. Kıyafetimde de bir şey yoktu ayrica sadece boyun kısmı biraz açıktı orda da kolyem vardı. Neredeyse 2 yıllık ilişkimiz bitiyordu. Şu kıskançlık sorunu hariç hiç bir sorun yok aramızda. Aileler de birbirini tanıyor birbirlerine gidip geliyorlar. Ciddi giden bir ilişkimiz var. Bu yüzden bu sorunu hemen çözmemiz gerekiyor. Erkek arkadaşımın bu aşırı kıskançlığını nasıl törpüleyebiliriz? Aranızda benim durumumu yaşamış biri varsa lütfen bana tavsiye versin.
Sevgilim aşırı kıskanç?