Ben market sektöründe çalışıyorum ve mağazaya sürekli gelen bir kızdan hoşlanıyorum kıza nasıl açılabilirim yardımcı olur musunuz lütfen, kızın adını bile bilmiyorum ama henüz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Böyle durumlarda çok zor olur sizi tersleyebilir
Yapma ya
Para üstü verme. Niye derse.. Önce adın sonra para üstün de
Vaaaaaaoooooowwwww 😍🙈😃✔️
Kardeş biz bu işlerin kitabını yazdık gay olduk
Ha hadi ordan mk 😅😂
Kız seni biliyor mu sima olarak gülümsüyor musun mesela (bence önce aklında kal sonra kız sana guvenirse kendini tanıt ama artık çevreden dolayı zor biraz bilmiyorum)
Ben olsam açılmam red yerim gerek yok.
@Bayramdaşdiken07 direkt acilma zaten kim olsa reddeder yani ilk basta
Beni kimse sevmedi 🙂direkt acilsam da acilmasam da ben birakali cok oldu geride olanlara basarilar diliyorum.
Biliyor evet gülümsüyorum o da gülüyor hep bana karşı her geldiğinde bakıyor bana sürekli bakışıyoruz
O zaman adını söyleyebilirsin o da gülümsüyorsa iyidir bende a101deki kadın kasiyerin numarası bile var yani xxjjskdkfkglflfod tanıdığı için her gelişimde kendisi verdi direkt
Hahaha 😅
Ya benim ilk önce kızın adını öğrenmem ve kızla muhabbet sohbet kurup samimi olmam ardından bir sevdiği sevgilisi falan var mı yok mu yoksa eğer kız da benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu öğrenmem lazım ki ardından açılayım bütün bu saydıklarımı ve en önemlisi açılmayı nasıl yapacağım bilmiyorum ya 😅
Once adını öğren bence (eğer sana gülüyorsa büyük ihtimalle yoktur konuştuğu normalde kadınların güldüğünü sanmıyorum ) Sonrasında instasini falan al numara en son al ama kıza baya güvendir yani
İşte nasıl yapcam bütün bunları çekiniyorum yaa
Kız da modundaysa ismini öğren sadece ilk başta cekinme kız sana biraz bile isindiysa söyler yani
İsmini nasıl sorsam sence kızla nasıl samimilik kursam ne desem ne yapsam biraz taktik verir misin
Merhaba de önce nasılsıniz falan de sonra adını sor soylerse falan teşekkür et kendininkini de şöyle oyle yani ne diyim
Kızlarla konuşmak çok zor değil kendini kasma ama kibar ol yani
Hmm anladım tamam teşekkür ederim de zaten kızla senli benliyiz sana bir şey soracağım 4-5 gün önce mağazaya sürekli gelen bir teyze var peşinde de köpekler teyze mağazadan çıkıp gidene kadar kapıda bekliyor kız da gene teyzenin geldiği o gün işte mağazada ben de mal yerleştiriyorum falan köpeklerden korktuğunu söyledi bir şey yaparlar mı diye sordu bana ben de durumu anlattım zararsızdır dedim ama gene sokak köpeği belli olmaz da dedim bir şey yapmazlar ama korkma dedim kasaya geçtik sonra gene kız korkuyorum falan diyor sonra hızla çıktı aldıklarını alıp gitti hemen mağazanın yanında oturuyormuş zaten ertesi gün kız tekrar geldi sordum gidebildin mı eve diye gittim gittim ya sağol dedi eşlik etmek isteyecektim sana teklif edecektim ama biliyorsun burada çalışıyorum bir şey derler diye teklif etmedim dedim ben de zaten eşlik etmeni isteyecektim senden dedi şimdi bundan ne çıkarmalıyım başka kız olsa ya da bu kız da olabilir onun yerine yok sağol ya teşekkür ederim der keser geçiştirirdi belki de dimi
Tamam teşekkür ederim tekrardan ben zaten yeterince kibar biriyim ayıptır söylemesi 🙈😅✔️👌
Kız eşlik etmeni istemisse adını rahat verir knk hiç endişelenme yani
Bol şans o zaman hayırlısı olsun
Diyosun 🤔
Müdür yardımcısına anlattım aynı şekilde dalga geçti altında bir şey arama dedi ne var bunda olabilir dedi
Sahsen ben bir erkek kasiyere köpekten korkuyorum eşlik et demem hatta yüzüne bile bakmam ama yine de aşırı umutlanma tabi
Nasıl yani anlamadım
Bu kız kesin sevgilim olur gözüyle bakma ama yine de umudunu da kesme yani
Kızın sevgilisinin olduğunu da düşünmüyorum şahsen eğer olsaydı bir kere bile olsa sevgilisiyle markete alışverişe falan gelirdi ama kız hep tek geliyor
Olsa bence seninle böyle konuşmazdı sanmıyorum ama tabi ona sormadan emin olamazsin
Ya bı umitlanma diyon bı umudunu kesme diyon bı öyle diyon bı böyle diyon kafam oldu çorba çok sağol ya 😅😅
İkisinin arası işte ne bundan olmaz deme ne de kesin konuşma yani ikisinin arası kısmet nasip
İşte burada senin yardımına ihtiyacım var bir kızın sevgilisi var mı yok mu sormadan nasıl öğrenilir ve hoşlandığın kızın da senden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl öğrenirsin böyle bir iş ortamında bütün bunları nasıl yapacağım onu da bilmiyorum evvel ki gün tam sohbet kuracam kasada kızla hemen iki müşteri daha geldi arkasına bişey konuşamadan gitti kız 😂
Anladım tamam 🙃🙏
Instagramini sor o zaman konuşmak istiyorum uygun olur mu falan diye
İlk önce adını öğrendikten sonra yapayım bu dediğini tamam çok teşekkür ederim sağol yardımcı olduğun için herşeyin hayırlısı bakalım 🙏🙃
Zaten konuştuğu yoksa kabul eder bence (ben sonuçta erkek değilim ve ilk adımları da atmıyorum bu kısmı artik sana kaliyor)
Gece gece rahatsızlık verdim başını ağrıttım senin de hakkını helal et kusura bakma tekrardan çok teşekkürler hayırlı geceler 🙃🙏
Ne rahatsızlığı sana da iyi geceler
🙏🙏🙏🙏
ilgini çektiğini söyle
Pislik yapma lan müşteri o