Tanımadığım birinden sırf kibar ve sempatik olduğu için etkilendim. Ve şu sıralar aklımı çok kurcalıyor. Bunun bir saçmalık olduğunu ve biraz olsun mantıklı davranmam gerektiğini, hislerimin yanıltıcı olduğunu ve sonunda hayal kırıklığı barındırdığını anlayacağım (asla kaba olmayan) bir dille anlatabilir misiniz lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Belli ki sevgisiz büyümüşsün ve ilgili olan kişilere hemen kapılıyorsun , bu senın zaafın ve bunu öğrenen birileri seni incitebilir. Mantığınla birlikte hislerini yönetmeyi öğrenmelisin.
013 Yorumla
Soran+1 yılZaten duygusal dönemdeyim tam on ikiden vurup ağlattın sağol yani 😞 bir ilgi kırıntısına dünyaları serebilecek kadar aciz olmak beni üzen asıl şey işte.
Soran+1 yılBu hiç geçmeyecek değil mi? Hep böyle olacak.
Soran+1 yıl29 🥺 ve hiç sevgilim olmadı. Hiç sevgiyi tadamadım. Bir gün tadar mıyım bilmiyorum.
Soran+1 yılBurdan neden konuşmuyoruz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir insanın sırf kibar ve sempatim olması onunla bir ilişkiye başlanması için yeterli değil acaba sana karşımı öyle herkesemi öyle ona bakmak lazım vefalımı düşüncelimi paylaşımcımı sinirlendiğinde soğukkanlılığını koruyabiliyomu yoksa lanet bir insanamı dönüşüyo bütün bunları iyi gözlemlemek gerekiyo güzel kardeşim
013 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığım için bunları gözlemlemem de imkansız. Sırf kibar diye bir ilişkiye başlayamam elbette. Ama onu düşünmek, onu görünce heyecanlanmak, göremeyince de üzülmek beni çok rahatsız ediyor. Bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDuygusallığı bir kenara bırak bakalım mantığında onu istiyomu ne iş yapıyo sana ne vaad edebilir mesela
Soran+1 yılMaddi bir beklentim yok aslında. Çok şükür işi gücü var. Bu da bana maddi olarak yeterli. Benim beklentilerim manevi. Onlarla ilgili de hiçbir fikrim yok. Alkol ve sigara kullanmadığını biliyorum sadece😁
Cevap sahibi+1 yılBaşlangıç olarak iyi ama onun hakkında daha fazla araştırma yap onu iyi tanıyan kişilerden bilgi al sosyal medya hesaplarını incele anne babasını felan araştır anası neyse danası odur derler 🙂
Soran+1 yılAma ben onu unutmak isterken sen baya baya ona itiyorsun😂
Cevap sahibi+1 yılNiye karamsar konuşup iteyim ki seni belkide çok çok iyi biri ilerde çok pişman olabilirsin onu kaçırdığına geçmişe dönülmüyo ama gelecek senin elinde
Soran+1 yılAma sen beni umutlandırıyorsun? 🙄
Cevap sahibi+1 yılSenin bir erkekte aradığın kriterlere uyuyosa bence hiç kaçma üstüne git dediğim gibi bir gün pişman olmakta var
Soran+1 yılAslında yeni kulağıma geldi, ona kız bakıyorlarmış. Babama söylemişler hatta. Ama onun haberi yok sanırım. Ben tanışmak istiyorum aslında ama bunu bizimkilere söyleyemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl😀 kız arıyolarsa bence çocuktan ziyade annesinin babasının dikkatini çekmen lazım
Soran+1 yılTanımıyorum ki😁
Cevap sahibi+1 yılEkle gitsin o zaman instasından daha fazla aramasınlar 🙂
Soran+1 yılSosyal medya kullanmıyorum. Hiç benlik şeyler değil sosyal medyadan eklemek falan. 😁 Esnaf üstelik. Herkese karşı güler yüzlüdür. Sigara almıştım ordan üstelik yanlış sigara vermişti bana bir kere eve gidince fark etmiştim. Değiştirmedim de. Birkaç defa gittim sigara bulamadığım zaman. Her zaman gitmiyorum. Bir ara sokağından bile geçmiyordum saçma sapan hayallere kapılmamak için. 😁
Birinden kibar ve sempatik olduğu için etkilenmenin neresi mantıksız tam olarak? Bence gayet normal
014 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığın birini düşünmek, onu gördüğünde heyecanlanmak çok mantık dışı bir eylem bence.
Soran+1 yılEfendi de birine benziyor aslında. Karakteri her şeyden daha önemli tabi. Ama çok tanımadığım için bilmiyorum 😁
Soran+1 yılAklımı başıma toplamam gerektiğini söylemeyecek misin?
Soran+1 yılİkisi bir arada olmuyor ki. Kedi köpek gibi kavga ediyorlar 😂
Soran+1 yılBunu hiç denemedim. Elime yüzüme bulaştırmak istemem. 😁
Soran+1 yılMesela gideyim mi yanına? 😂
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim 😁
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. neden hayal kirikligi olsun. tani tanis belki ruh esindir
03 Yorumla
Soran+1 yılAl işte yine umutlandım😁 ben çok normal bir insan değilim. Yani ortada fol yok yumurta yokken düğün fotoğrafı çekimine kadar hayalini kurmuş bir insanım. Bana umut vermeyin lütfen. 😁
Soran+1 yılSağol ya😁
+1 yılE normal olabilir bir süre sonra geçer gider kafana takarsan daha fazla aklını kurcalar.
09 Yorumla
Soran+1 yılBütün günüm hayallerle geçiyor. Bir durum durağım yok. Çok kızıyorum kendime. Ortada fol yok yumurta yokken düğün fotoğrafı çekimine kadar hayalini kurdum. Bunu durdurmak istiyorum
- +1 yıl
O kadarı ilginçmiş yoksa herkes etkilenir bir hareket bakış günlerce akıldan çıkmaz, takıntı bu sanırım 🤷♀️
Soran+1 yılÜzerine afiyet biraz hayalperest bir insanım 😁😁
- +1 yıl
Fotoğraf çekimine nasıl geldin ya cidden şaşırdım konuş bari belki bakarsın olur😀
Soran+1 yılAhahah bende anlamadım ama güzeldi fotoğraf çekimi yaa 😂 keşke gerçek olsa 😂😂 konuşamam ki. Hiç anlamadığım konular. Kendime yediremem zaten. 😁
- +1 yıl
Ya çok tatlı birisin 😀bekleyince ayağına gelmez böyle şeylerde gurur olmaz hayalden önce bunu aş bence
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙈 haklısın gurur olmaz ama o esnaf ve ben mecbur kalmadıkça gitmiyorum bile yanına. Onu görmeye gitmeyi bile yediremiyorum kendime. Önünden geçerken bile bakamıyorum🙈
- +1 yıl
Kendini çok baskılıyorsun bu hayal dünyanda yaşamanın sebebi o olabilir dışa dönük olsan sorun çözülecek bence 🌸umarım her şey gönlünce olur 😊
Soran+1 yılHayatım boyunca hep duygularımı bastırdım. O yüzden de hiç sevgilim olmadı zaten. Bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kibar ve sempatik insan senin kafanı kuecalayacaksa işin zor.
040 Yorumla
Soran+1 yılAslında durum öyle değil. Başka sempatik insanlar aklımı kurcalamıyor. 😁
Cevap sahibi+1 yılHmm yani o zaman seni sana bırakıyorum :)
Soran+1 yılBırakma işte 😁
Cevap sahibi+1 yılYani gönlün var napalim şimdi sevenleri dicem doğru olmucak, seveni alimikoyalim
Soran+1 yılAma insan tanımadığı birini sevemez sonuçta değil mi? Bu durumda yol yakınken dönmek en mantıklısı. Üstelik tanımadığım birini düşünmek, onu görünce heyecanlanmak, göremeyince üzülmek gerçekten mantık dışı bir eylem. Bunu sizden de duymak istiyorum.😁
Cevap sahibi+1 yılEvet çünkü sen kafandaki en güzel kimliğe oturmuşsun onu aslında yine sensin kendi doktorun :)
Soran+1 yılBen kendimi iyileştiremiyorum. 😁
Cevap sahibi+1 yılNe yapabiliriz senin için haftasonu kahve ısmarlayıp ne kadar yanlış işler peşinde olduğunu yüzüne acı ve kibar bir şekilde iletebilirim :)
Soran+1 yılBunu kahve olmadan da yapabilirsin aslında. 😂 Ama çok da acı olmasın duygusal bir dönemdeyim😂
Cevap sahibi+1 yılTesiri düşük olur ama zaman her şeyin ilacı derler
Soran+1 yılAslında onunla ilk konuşmamızın üzerinden bir iki sene kadar geçti ve ben hala aynı ben.😁
Cevap sahibi+1 yılSen çok duygusalsin ama ya kıyamam
Soran+1 yılEvet duygusalım ne yazık ki 🙄 adamın umrunda bile değil belki. Belki herkese karşı sıcakkanlı. 🙄
Cevap sahibi+1 yılYani bak işte iyileştirmeye başladın aynen herkese böyle sana değil sen kendi kendine gelin guveysin
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Üstelik esnaf zaten kendisi. Tabi sıcakkanlı olacak. Bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı.
Cevap sahibi+1 yılOha esnafa kesinlikle öyle olmalı yoksa aç kalır kaç kaç
Soran+1 yılAma ayıptır söylemesi güzel olduğumu söyler çevremdekiler. Yani hiç mi etkilenmiş olamaz ki? 🙈😂
Cevap sahibi+1 yılGüzellik göreceli bir şey bilemiyorum ki görmek lazım :)
Soran+1 yılBu durumda senin görmende bir şey değiştirmez zaten. Güzellik göreceli olunca onun beğenip beğenmediğini bilemeyiz. 😁
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama en azından benim tarafımdan da güzel ve ya aksi bir sınıfa dahil edilip kendinle alakalı problem olup olmadığına karar verebilirsin :)
Soran+1 yılKendimle ilgili bir problem olmadığını biliyorum aslında. Yani kendini beğenmişlik olarak algılansın istemiyorum. Ama bence de güzelim sanki😁 önemli olan güzel olup olmamam da değil. Onun hakkımda ne düşündüğü. Aslında bu da önemli olmamalı.😁
Cevap sahibi+1 yılSen bi fotoğraf at bakalım arkasından esnaf sempatik ve kibar arkadaşın da senin için ne düşündüğünün önemi olmadığını irdeleyelim :)
Soran+1 yılBen tanımadığım insanlara fotoğraf atmıyorum. 😂 Ayrıca şu an ayrıntıya takılıyoruz 😁
Cevap sahibi+1 yılTanımadığın insan olmaktan çıkabilirim, ayrıntılar olmadan büyük resmi göremeyiz
Soran+1 yılBen görebiliyorum hiçbir şey hissetmiyor bana karşı. Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum. 😁
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum o zaman ilaç sensin
Soran+1 yılBen kendi kendime zehir oluyorum ilaçtan ziyade 😂
Cevap sahibi+1 yılHayat yaz yağmuru kadar kısa o yüzden şemsiyesiz dolaşmak gerekiyor, zehir de ilaç olur çoğu zaman
Soran+1 yılUmarım ilaç olur bu halimden hiç memnun değilim. Sonunda hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılHayal kırıklığı derken? Sen insanların seni tanımasına ve onları tanımaya bile fırsat vermiyorsun ki eb fazla pişmanlık duyarsın o olur
Soran+1 yılO kadar belli ediyor muyum ya kimseye fırsat vermediğimi? 😁
Cevap sahibi+1 yılEvet bana bile vermedin daha demin :)
Soran+1 yılSitedekilere zaten vermiyorum o fırsatı😂
Cevap sahibi+1 yılNeden toplumu oluşturan sen ve ben buradada varız işte
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum 😁
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen kötüsün :)
Soran+1 yılSen öyle diyorsan 😁
Cevap sahibi+1 yılSen dedirttin
Soran+1 yılİyide konunun dışına çıktık😁
Cevap sahibi+1 yılSen mesaj atsana bana bu ne böyle 100 tane yorum oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantıken düşünürsen sana saçma gelir zaten
017 Yorumla
Soran+1 yılYapmam gerekende mantıklı düşünmek değil mi zaten? 😁
- +1 yıl
Düşün ozaman görürsün doğru yolu
Soran+1 yılKalbimle aklım hep çatışıyor benim. Kalbim fazla uçuk hayallere kapılıyor. Ayakları yere basmıyor hiç.
- +1 yıl
Ayakları yere basan tarafında dusun karar ver
Soran+1 yılHayatım boyunca hep bunu yaptım zaten. O yüzden de hep yalnız kaldım.
- +1 yıl
bir şey kaybetmiyorsun merak etme bende hep yalnızım ama en azından ayaklarımın üzerinde yere basan tarafında gayet düşünerek mantıklı hareket ederekte hayatımı yaşıyorum
Soran+1 yılBelki de haklısın. Bende hep mantıklı davranma taraftarıyım. Ama insan kalbimi dinlesem nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyor 😁
- +1 yıl
Bende bka sarmıştı sende nolur bilemem sonra bıraktım mantık daha iyi oluyor 😂
Soran+1 yılBende elime yüzüme bulaştırırım kesin😂
- +1 yıl
Ozaman mantık olarak ayağın yere basan şekilde devam et bir şekilde gerisi gelir mantığına uyunca da yapıştır 😂
- +1 yıl
Neye ben çıkıyorum görüşürüz fazla mantıksız şeyler düşünme mantıklı düşün bol bol 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim daha sonra da konuşmak istersen yazabilirsin dertlesmeye iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler😇
- +1 yıl
Selam nasılsın biraz olsun duygusallık kısmından kurtulabildin mi
Soran+1 yılKurtuldum daha iyiyim artık 😁
- +1 yıl
Sevindim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirini tanımadan gelin güvey olma derim
011 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu kendime defalarca söylüyorum ama gel gör ki yine hayallere kapılmış buluyorum kendimi.
- +1 yıl
Olsun. İnsan düşe kalka öğreniyor
Soran+1 yılBen düşmekten korkuyorum...
- +1 yıl
Korksan hoşlanmazdın :)
Soran+1 yılKorkularımın üstüne gidiyorumdur belki 😂😂😂
- +1 yıl
Git :) iyi yapıyon
Soran+1 yılŞaka bir yana. Ben kime karşı bir şey hissetsem hep kaçıyorum. O da sohbet etmeye çalışıyor mesela. Ben hemen alacağımı alıp kaçıyorum. Kestirip atıyorum muhabbeti.
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılKorkuyorum çünkü. Hakkımda yanlış düşünülmesinden. Ben normalde sıcakkanlı güler yüzlü bir insanım. Karşı tarafın beni basit olarak görmesinden korkuyorum. Ya da küçük bir yerde yaşadığım için biri onunla konuşurken görürde adımı çıkarırsa diye korkuyorum. Ne bilim böyle şeyler düşünüyorum işte. Belki sana saçma gelir ama özetle namusuma dil uzatılmasından korkuyorum sanırım.
- +1 yıl
İlişkiyi geçtim bu düşünceyle rahat hayat yaşayamazsın
Soran+1 yılYaşayamıyorum ki zaten. Hep başkaları beni yargılarsa hakkımda kötü konuşurlarsa diye korkuyorum. İlişkilerde de ilkim sonum olsun istedim. Hep kendimce temiz kalabilmek istedim. Ben kendimi koruduğum sürece Rabb'imin bana hayırlı bir eş nasip edeceğine inandım. Ne zaman birine karşı bir şey hissetsem kendime kızdım. Hep bastırdım duygularımı. Hoşlandığım biri vardı üniversitede. Onun da benden hoşlandığını biliyordum. Ama sevgili olmadık çünkü hep kaçtım. Sonuç: hiç sevgilim olmadı. Yaşamadım hiç. Hayatımı sadece nefes alarak geçirdim. O da yaşamaktan çok uzak bir şey zaten. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Ama hayatım hep doğru olanı yapmaya çalışırken hiçbir şey yapmamakla geçti. Hata yapmaktan korkarken hiçbir şey yapmamayı seçtim.
Var mutlu et onu dünya yi yaşat 😎😎😎
00 YorumlaKurguluyorsun
028 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılEvet var öyle bir huyum. Düğün fotoğrafı çekimi bile yaptık bugün. 😂😂
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum durum çok vahim. O yüzden ağladım zaten bugün. Ortada fol yok yumurta yokken bütün gün hayaller kurmayı kaldıramadım. 😁
Soran+1 yılEvet hayal kurarken her şey çok güzel. Gerçekmişçesine mutlu oluyor insan. Yüzümde gülümsemeyle hülyalara dalıyorum. Ve her şey tam da istediğim gibi oluyor. Ama birde hayatın gerçekleri var. Gerçek hayatta hayallerimdeki sevginin kırıntısını bile görebilmiş değilim.
Soran+1 yılHer kırılan hayalimle birlikte çok yükseklerden düşüyorum zaten. Canımın yandığı zamanlarda çok oldu. Ama insan hiç mi ders almaz? Yine hayaller yine hayaller... Durdurmanın bir yolu yok mu bunu? 😁
Soran+1 yılNasıl düşüreceğim? 😂
Soran+1 yılYok ben almayayım. Hayallerim ve ben çok mutluyuz 😂
Soran+1 yılBir gün ne ben ne de hayallerim kalmayacağız. Bir avuç toprağın altında bir yığın kemik kalacak işte 😂😂
Soran+1 yılBelki Cennette onunla olurum kim bilir 😂
100ü devirmeyi anlamadım 😁
Soran+1 yılAllah korusun deme öyle. Benim yaşadığım kadarı yetti bana mümkünse tez vakitte Cennetteki yerimi almak isterim😂
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki? 😁 Benim yaşadığım acılar olamaz mı? 😁
Soran+1 yılNasıl bir havam var? 😁
Soran+1 yılAklı beş karış havada gibi bir şey mi 😁 ama bu biraz insanın yapısıyla alakalı değil mi? Bazı insanlar gamsız olur mesela. Ama bazı insanlar duygusal olur ve çok küçük şeylere bile büyük acılar duyabilir? 😁
Soran+1 yılAşırı duygusal bir insanım. Dolayısıyla bazı şeyleri çok içselleştirip acı çekebiliyorum. Mesela anneannemlerin vefatından sonra evin satılması benim için büyük bir yıkımdı. O evle aramda çok büyük bir bağ vardı 🥺
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem