Biz evlenmeden önce eşim arkadaşımla sevgiliydi, bugün yatak odasında ikisini yakaladım, kocamı evden kovdum. Ne yapacağım?

Biz evlenmeden önce eşim arkadaşımla sevgiliydi anlaşamadılar ayrıldılar bir süre barışmaya çalıştı eşim arkadaşım affetmedi daha sonra bana çıkma teklifi etti kabul ettim arkadaşımlada konuştum eğer senin için problem olucaksa kabul etmem dedim o problem değil karar senin dedi daha sonra sevgili olduk 8 ay içinde evlendik şu an 5 aylık evliyiz ben çalışmıyorum eşim çalışıyor sadece maddi olarak iyiyiz bayram olduğu için annemlerin yanına gittim farklı şehirdeler eşim evde kaldı işi başlayacak diye bu öğlen geldim eşime söylemedim gelicem diye akşama sürpriz olsun dedim kapıyı açtım yatak odasında ses vardı eşim işte olur normalde girdim odaya eşimle arkadaşım yataktalardı bağırdım arkadaşıma saldırdım tokat attım dövdüm eşim araya girdi üstünü giydi gitti eşime saldırdım küfrettim hiç beklemezdim ikisinden böyle bir şey kovdum evden eşimi ne yapıcam şimdi ben bir akıl verin

Güncellemeler
+1 yıl
Evden kovduğumdan beri ikisiylede konuşmuyorum. Eşim gelmedi ben ailesinde kaldığını sanıyordum arkadaşımla kalıyormuş meğer. Bugün ben aradım dedim artık gel konuşalım dedim o gelmiyorum dedi neden gelmiyorsun hem suçlusun hem güçlüsün dedim artık boşanmak istediğini söyledi nafaka ne kadar istiyorsan vericem dedi seni yüzüstü bırakmam işinide ayarlarım bitsin bu evlilik ben yapamıyorum dedi ben dedim konuşarak anlaşabiliriz beni sevmediğini söyledi ağlayarak yazıyorum ben ona çok bağlanmıştım.
Biz evlenmeden önce eşim arkadaşımla sevgiliydi, bugün yatak odasında ikisini yakaladım, kocamı evden kovdum. Ne yapacağım?