CANIM YANIYO LÜTFEN YARGILAMADAN BANA YARDIMCI OLUN?

Arkadaşlar sevgilimle 7aydır beraberiz geçmişimde tek bir birlikteliğim bi hatam oldu bel altı anlamında kendimce bunu kendisi ilişkinin öğrendi ilk söylemedim ama sonrasında öğrendi ve çok sinirlendi daha önce kendisi de yaşamış bi şeyler öyle demişti ne kadar doğru bilemem her neyse ben kaybetmek istemediğim için gitmesini istemedim ve bu konuda anlaşıp kabul ettiğini sindireceğini ona normal gelmemesini ama sevdiği için devam edeceğini söyledi tabiki her mevzuda en küçük şeyde hatta sebep yokken bile hep geçmişimi açıp suratıma vurdu ezdi çok şey söyledi alttan aldım sevdiğim için bi şey demedim açıkçası bunalıyordum ama belli etmedim bi çok kez tekrarladı en son okuduğum şehire eşyalarımı almak için gitmem konusunu açtım okudum süre içerisinde orada bi sevgilim bile olmamıştı kendisi de bana ilk iyi git deyip sonra sen böyle konusunu açınca benim geçmişin aklıma geliyor diye benden uzaklaştı genelde bunu yapıyordu alıştım ama bu mevzudan yine patlak vermesi artık ağrıma gitti çünkü ben ona normal oldukça bana ters davranmasına dayanamadım bekledim yine alttan aldım sonrasında konusunu açtım düzgünce ifade ettim kendimi bu şekilde davranacağın bi durum olsa da yapma kaprislerine vs bu kötü hakaretlerine beni kaybetmek istiyorsan devam et dedim uyarı mayetinde çünkü gerçekten ben ona normal olsam bile ona bu davranışların kırıcı ve rahatsız oluyorum dediğimde saygımı bozmadan bana bende senden rahatsız oluyorum diyebildi çok çok ağrıma gitti o mesajımdan sonra kendisi de bana hep geçmişin aklıma geliyor gelecek senle mutlu olmaya çalıştım vs ama rezilliklerin hep kafamda gibisinden şeyler söyledi arkadaşlar ben eskortluk yapmadım bi hataydı bana göre hep söyledim tamam ama ne bileyim işte çok ağır şeyler söyledi yine tamam aile yapısı farklı düşüncesi farklıdır ama neyse işte ya mücadele edip kalırsın ya da dediğin gibi seni kaybederime getirdi en son nolacak böyle ne yapalım ikimiz içinde dogru olan ne diye sorduğumda da bana inceldiği yerden kopar düşün zaman ver kendine dedi inanın beklemiyordum uğruna her bi şeyi yaptım kendimden çok kez ödün verdim ne kadar kafa yapımız farklı olsa da anlamaya çalıştım mücadele de ettim ama karşılığında bunu demesi umrumda olmaması çok koyuyo inanın sevdim çok değer verdim olay benden çıktı içinin rahatlaması için Her şeyi de yaptım yaptırdı bundan önce yine ayrılığa getirdi ben de üstelemedim kendisi ayrılmadı dediği halde telefonu sıfırlattı içini rahatlattı yine aynı mevzu açıldı elimi kolumu bağladı o değişir mi ne yapmalıyım ama konu benden çıktı ben daha ne yapabilirim ki onun kendi kafasında aşması gerekir diye düşündüm ama yapar mı niyeti var mı olsa bana inceldiği yerden kopar lafını edebilir mi Allah çarpsın kendimi bu kadar dipte hissetmedim siz olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım seven insan gitmez demiştim ama istenmediği yerde nasıl durur insan yardımcı olursanız sevinirim düşüncelerinizi merak ediyorum..

CANIM YANIYO LÜTFEN YARGILAMADAN BANA YARDIMCI OLUN?