KENDİMİ ÇARESİZ HİSSEDİYORUM LÜTFEN 1 DAKİKANIZI AYIRIR MISINIZ?

Size bitmiş, tükenmiş bir ailenin rezilliklerini anlatıcam burda. Buna babamın psikopatlığı eşlik edecek. Ben kendimi bildim bileli babam şiddet yanlısı, içinde psikopatik duygular barındıran, istediğini elde edemeyince, duymak istediğini duyamayınca dayak ve işkenceyle kendini belli eden bir adam. Şöyle ki 6 yaşımda ağzımdan salak kelimesi çıktığı için bana bir kavanoz acı biber yedirdi. İşte bu ona göre bir terbiye etme biçimi. Sonrasında yarım saat kusup, mide rahatsızlığı geçirdiğimi anlatmıyorum, o kadar ayrıntıya gerek yok. Eve misafir gelirdi, bir çocuğun eli kapıya kısardı ve ben affınıza sığınarak söylüyorum altıma yapasıya kadar dayak yerdim. Ya da okul da öğretmenlerimin derslerine odaklanmıyor diye bir uyarısında babamın namazını bitirir bitirmez kemerle dövmesi gibi. Saçma geldi değil mi size de? Namazını bitirir bitirmez.. Ben o adamın allah dediğine de inanmıyorum. Eğilip kalkmayı ve anlamını bilmediği sureler okumayı takıntı haline getirmiş bir psikopat. İçiniz de abdest alıp namaz kılan varsa selam verir vermez hangi kemer daha çok acıtır diye dolap karıştıran varsa bir şey demem. Ya da o döverken ayağa kalkıp yeter artık bana vurma dedim diye üzerime yürüdün diyerek koluma yumruklar atıp dokularımı zedelemesi ve morluk içinde gezmem. Hayal bile edemeyeceğiniz şeyler yaşadım. İntihar etmeyi, kaçmayı düşündüm. Polise de sığındım. Onu şikayet etmedim sadece sığındım polise. Bu sefer de babasını polise şikayet eden asi evlat oldum. Babam merhametsiz, duygu yoksunu, acı çektirmekten keyif alan (tabi bu namazını kıldıktan sonra yoksa namazı kaçarsa günah olur) iğrenç bir adam. Onu sevemedim hayatım boyunca. Bir ablam ve bir kız kardeşim daha var. Ablam da aynılarını çekti ve okuyarak kaçtı bu evden. Annem de babam gibi biri ile yaşaya yaşaya kafayı kırdı diyebilirim artık o da normal değil. Ha bu arada borç akıyor bir yerlerden. Ve ben delirmediğim için şükrediyorum. Siz böyle bir durumda ne yapardınız? Lütfen yazınd
KENDİMİ ÇARESİZ HİSSEDİYORUM LÜTFEN 1 DAKİKANIZI AYIRIR MISINIZ?