Dün konuştuk be Daha ne olabilirdiki tesekur ederim kimseye birdaha guvenmeyeceğimi birdaha gösterdin okadar sana iyi gelen birine dogru soyleyen birine yaptın👏👏
Sen yalanlarınla mutlu ol gerekirse ben gerçeklerin içinde ağlamasını da öğrenirim, nasıl olsa her gözyaşı bir gün mutlaka yerini gülüşlere bırakır ama senin gibi yalanlar her zaman sahte olanları yaşar, şu an gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sonradan anlıyoruz ama iş işten geçiyor.. Sevdiğim için her şeyi yaparım diyenler, ilişki içindeyken kılını kıpırdatmıyor.. Taraftara şirin görünmek tam da bu..
Evet insanda güven vermemek çok kötü bir durum ve aldatmak ve gördüğün anda yanına çağırdığında gelmemsi öylece ortada kalmak üzülmek hayal kırıklığı yaşadınızmı gözünle karşı cinsin sarılmasına şahit oldunmu ve seni görmemesi herkesin ortasında düşünceyi hissi duyguyu yaptıklarını okadar beklediğini ona hiç yanlış yapmadığını ve sana haksızlık yaptığını ve aksine yalan konuşması bunları aşmak için ufak bir aydınlatılmadan öyle birine nasıl birseyler yaparsın banada öğretin bende öyle yapim içinin yandığını kimse görmez üzüldüğünü kimse görmez bunları düşünmez ve aksine öyle birseyler yaşanmamas gibi hareket edene nasil davranırsın banada söyleyin bende yapim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!