Beraber olmaktan kastım sevgili anlamında.
Evet arkadaşlar sevmediğiniz biriyle sevgili olur musunuz?
Eğer evet ise hangi amaçla, neden?
Evet arkadaşlar sevmediğiniz biriyle sevgili olur musunuz?
Eğer evet ise hangi amaçla, neden?
Ben öyle birşey yapmam. Karşımdakinin sevgisine alcakca bir saldırı olur cünkü. Zamanla sevilebilir kişi ama ya sevilemezse ?
Sevmedigin kişiyle bazı kişiler sadece cinsellikten dolayı birlikte oluyorlar. Sevgi sözcükleri hep yalan olmuş oluyor. Bunlara ne diyecegimi bilemiyorum.
Şu dünyada bir sevgi istedim, neyleyim sevmeyen birini. Yalnızlığım bile kendi içinde yalnızlığa sevgiyken terketmem onu sevmeyen biri için. Ne para, ne mal, ne statü.. Benim küçük dünyamda hepsi yalan. Sevgiyi paylaşmadıktan sonra.. bırak hiç yaşamasın, hiç kimse..
olunsa ben olcamda olunmuyo ya cünkü sevgilim uzak ayda iki zor görüyorum
bide yakinda birini sevmede olsam ama olamiyorum istesemde olmadi yani
Olurmu... tabi kii olmaz ..ilerde belki severim gibi bir düşüncede güdemem zamanım değerli benim için ...
Cevap
13Cevap
Sevmediğin biriyle çıkmak aslında nefret ettiğin kişiyle çıkmak değildir. Az da olsa hoşlantı vardır mutlaka. Beğenilme ve sevilme bağımlısı olanlar genelde sevmediği kişiyle çıkarlar. Çünkü kendi sevmesi mühim değildir bu insanlar için; karşı tarafın sevgisine ihtiyaçları vardır. Kökeninde psikolojik sorunlar ve aile travmaları yatar.
Ya bu bana kalirsa vaziyete ve kisilige gore degisir bisi. Eger adam cinsel durtuleriyle hareket eden biri ve duygularina esir ise sevmesede yapmacik olaylarla isi goturur ve tatmin eder kendisini duygularini amma velakin mutsuzluktan baska bisi getirmez. ya da kisi tamamen kisisel gelisimini tamamlamamistir. Insani sadece kaynak olarak gorur velhasil bunlardan keyif alir ve birtakim ego tatminleriyle ortamlarda da keyfederk anlatir. Halbusi hayvandan bir farkida yoktur kendilerinin.
Yapar, sebebini bilmiyorum ama kesinlikle beraber olur yoksa benden ayrılan kızları kendime başka türlü açıklayamam...
ben açıkçası sevgili olurdum. Zamanında bunlar için üzülmüştüm o kişininde üzülmesini istemem zamanla sevilir sevilmezsede yinede ondan ayrılmam başka bir erkeğe bakmam o kişiye çok değer veririm çünkü kalbinin kırılmasını istemem
cikarim varsa ( kariyer, seks vb) olurdum eskiden...
başka biribi unutmak için baska birine sevebilirim umudyla başlamak
yoklukta sırf vakit geçirmek için eğlencesine beraber olanlar var tabi ama ben onlardan değilin :]
oldum ben. ünv öğrencisiyim bi hemşire ile beraber oldum 1 ay birlikte yaşadık baya parasını yedim
yoo o beni seviyordu bende onun parasını .d istersen senden para almam :))))))
geçmişte ama şimdi akıllandım. neden böyle bi çirkinlik yapıyordum söyliim. bak kızlar tarafından çok beğenilen biriyim arkadaslar içinde de çok seviliyorum bana teklif eden kızlar oluyodu siz düşünün. ben bi kıza aşık oldum o kadar güzel değildi ama benm gözümde çok güzeldi efendiliğine aşık olmuştum peşinden köpek gibi koştum kabul etmedi aşka inancım gitti sonra hastahaneye gittim hastaydım bi hemşire ilgisini belli etti sonra bunları yaşadım
Olunmuyor, 5 dk zor suruyor
Maalesef :(
lise zamanında evet oluyodum küçüklük işte :))
ben olmam ama olan birini tanıdım.
olamıyorum..direk ağlama krizine girerim..
olmam..zamanımı boşa harcayamam ;)
:))
Kiyamam ki ... yapamam sanirim
olabilir neden olmasın para makam hırsı için
asla olmam zaten bir araya bile gelmem onla
tehdit karşılığı oldu ama hiç göruşmedım...
Zorunlu hallerde evet olunabiliyor
olanlar bir gün mutlaka acısını çeker.
evet olurum bir nedeni yok can sıkıntısı
para için birlikte olunabilir
Ben olmam, olmadımda
Seks
Bakış açısı farklı. Birlikte olmak için aşk veya sevgiye gerek yok. Karşılıklı haz alınıyorsa insan deneyebilir. Sevmiyor olabilir ama nefret de etmiyor heralde.
Birlikte olcaksam sevmediğim insan olur dediği gibi seks :) erkek sevdiği kisiye kiyamaz :)
Sevişmek ne zamandan beri kıymak oldu?
Kıymak derken o anlamda değil ;) erkek sevdiği kişiyle düşünemez o sekilde erkekler anlar zaten dediğimi :)
Kim sokuyor bunları aklınıza bilmiyorum ki.
olmam :)
hayır...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar