Sevdiğiniz kişinin hatalarını ne kadar sineye çekebilirsiniz?

Sevdiğiniz kişinin hatalarını ne kadar sineye çekebilirsiniz?

Günaydın,
Hatasız kul olmaz elbette. Bizimde kendi çapımızda bir sürü hatalarımız oluyor. Tolere edilebilecek şeyler var. Edilemeyecek şeyler var. Burada önemli olan hataların boyutu ve önemi. Bir yere kadar sineye çekerim bazı şeyleri. Fakat bunu yaşam biçimi haline getirirse de yapacak bir şey yok. O zaman üstünü çizebilirim.
Bazı hatalar vardır; uyarılır bir daha yapılmaması için..
Bazıları da vardır; tek bir evet ya da hayır cevabına bağlıdır.. Söyler ve biter anında..
Ufak tefek hataları önemsemem herkesin kusuru vardır derim öğle kabul ederim ama saygısızca yapılan gurur kırıcı bir yanlış yapılırsa uyarırım bir iki oda sevdiğim için çok abartırsa affetmem mümkün olmaz
Karşılıklı fedakarlık varsa ve yaptığı hatalar çok rahatsız edici boyutta değilse başımın üstünde yeri var ama sabrım sınanırsa durum değişir tabi.. Keyifli günler..
Cevap
16Cevap
Ne kadar sevgim izin veriyorsa o kadar çekerim belli bir yerde sevgide biter ama.
Beni seviyorsa sineye çekerim.
Zıt konuşmzsa hatalarını cekerim yanlız bir kelime iyi yaptım derse gece yarısı arbadan indirdiğim olmuştur
Hata ufak tefek şeylere denir, fakat ilk yapılan hatadan sonra ikincisi olursa bu bir seçimdir ve yanlışa girer sineye çekmem.
hiç birisini sineye çekmem hata dediğin şey kusur değildir yanlışlıkla olmaz kaza değil bu hata yapmış bitmiş demektir
Bugün ufak bi atıştık çok kalbimi kırdı ve gözlerim yaşlı yatıyorum sabrediyorum sadece ama her şeyin bir sınırı var.
Suyun taşma noktası gibi tıpkı ve bunu yıllar yaşananlar ve hayat belirler.. benimde birgün sabrım kalmayabilir.
Hatasına göre değişir ama bu durum etkiliyorsa onu uyarırım sineye çekmem hatasını bilip ona göre davranmalı bence
3 kez uyarmama rağmen yapmaya devam ediyorsa biter benim için
Sineye çekmeyelim, üzmeyelim birbirimizi... Sen bende ben sende nefes alayım sevgili der geçerim🙂
Bir çok kez sineye çekerim , çekiyordum da ama bir süre sonra insan yoruluyor.
Aynı hatayı tekrar tekrar yapmaması için uyarırım sabrederim ve sonunda taşar
Sine'nin uzaklığına bağlı. Kollarım ince benim biraz. Fazla çekemem, yorulurum.
Öncelikle niyet önemli, iyi niyetliyse yaptığını istemeden, düşünmeden yaptıysa ve hatasının farkına vardıysa affedilebilir, ama karakterinden kaynaklıys ve aynı şeyleri yapmaya devam edecekse affedilmez
Hata bilmeden yapiliyorsa hatadir duzgunce uyaririm hala devam ediyorsa o hata degildir karakterdir ona gore davranirim
Eski ben sonsuza kadar derdim yeni ben hiç çekmem 😁
Dilediği kadar hata yapabilir ancak yanlışın telafisi mümkün değil
Ciddi ve büyük hatalar olmadığı sürece
Hataya ve sevgime bağlı durum
O benimkileri ne kadar sineye çekebiliyorsa.
Hataya göre değişir.
Büründüğüm kişilikle asla
Zaten o kişiyi hatalarıyla sevmiyomusunuz tabi bi yerden sonra bıkkınlık verir
Sabrım ve sevgim bitene kadar
@tyfn41 Sağ lob ile düşünüleni, sol lob ile onayladın ya?, bravo. 'Duygusal mantık' diyorsun hocam, anladım. Sentezlenmiş.
Onun aşkının benim ruhumdaki doluluk oranı kadar
Hiç çekemem.😀
direk suratına söylerim dobra bişekilde
Bi yere kadar
Bu hatalar benim sinirlarimi gecmiyorsa sorun yok.
Sabrım geniştir
Hataya bağlı
Ömür boyu
Hiç çekmem
Pek çekmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?