Eşime çok kızdım kendisi pişman olmuş mudur?

Eşimle tartıştım sebebi bu ailem yakında tatile gidecekler ve bahçeleri var eşime sordular bahçeye bakar mısın eşim tamam dedi babam bizzat aradı falan gel dedi anahtarları vereyim dedi eşimle birlikte gitmek istedim yol boyunca arabada benimle tartıştı ailen her zaman böyle yapıyorlar bıktım dedi neyi yapıyorlar dediğimde susuyor bahçeye kadar gittik tepede babam vardı annem vardı ve erkek kardeşim her neyse bahçeye binmeden anahtarları çektim kontaktan dönüşte ben kullanırım dedim sinirlendi ve yürüyerek tüm yolu sıcak altında eve kadar yanliz yürüdü bahçeye çıkmadan bile yanliz ailemin yanına kadar çıktım bahçeye eşim ortada yanliz bıraktı beni sinirlendim ama sakinliğimi korudum ailem sordu neden eşin gitti diye anlattım neden sinirlendi anlamadım dedim neden böyle yaptigini eve geldim sen dedim neden yaptın utanmıyor musun dedim ailemin önünde beni tek bırakıp gittin kavgalı olsak bile ailemin önünde yapma gösterme bunları dedim ya üstelik hamileyim tek bıraktın olucak şey mi bu dedim susuyor ağzını açmıyor hem söz veriyorsun gelicem diye bahceye hemde gelmiyorsun dedim ya erkek gibi sözünde dur ya da söz verme dedim bu kaç dedim utanıyorum artık dedim gerçekten yoruldum dedim aileme sorunlarımızı yansıtma dedim babam kardeşim annem olsun üçü dedi bana neden böyle yaptı diye ailene saygısızlık etmiyorsam sende yapma aileme dedim ve napiyorsan yap nereye gidiyorsan da git dedim gerçekten artık yeter her defasında böyle yapıyorsun bu defa asla durdurmam seni yolun bahtın açık olsun dedim şok tayım bavullarını hazırladı ama oturup düşünüyor ve hala oturuyor sizce dediklerimi düşünüyor mudur bir erkeği kayıp etmekten korkmuyorum dedim hayatın dersi bu dedim ya bana iyi olursun ya da kötü her defasında saygısızlık ediyorsun hep sustum ama yeter ayrılmayı düşünüyorum dedim sesi çıkmadı gerçekten bağırmadı ve gitmedi oturuyor düşünüyor sizce ne düşünüyor pişman olmuş mudur

Eşime çok kızdım kendisi pişman olmuş mudur?