Arkadaslar 2 senelik bir ilişkim var ikimizde birbirimizi çok seviyoruz yalnız erkek arkadaşımın belli başlı konularda tatlı tatlı anlatsam da düzeltmesini davranışları var onca emek, ugras, zaman insan nasıl düzelir diye düşünüyor haliyle ben bir çözüm bulamadım kendi açımdan acaba annesiyle mi paylaşsam diyorum hani şikayet eder tarzda değil de gülerek böyle eksiklerine bahsetsem belki oğlunun kulağını çeker diye düşünüyorum ama annesiyle çok samimi değiliz yani bayramda seyranda giderim ama mıç mıç bir ilişkimiz yok annesi ağır bir kadın bayramlaşma ya da arada hal hatır sorma dışında pek de bir muhabbetimiz yok hem ben biraz çekiniyorum hem annesi çok konuşmayı seven bir tip değil Allah aşkına akıl verin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilin annene gidip sende beğenmediği tavırları annene söyleyip düzelt diye kulağını öeksin diye alttan işlede ne düşünürsün
Şikayet gibi değil uyarı gibi
İlişkinize aileleri karıştırırsabız ilerde sürekli karışma hakkını kendilerinde görürker bence yanlış bir davranış kendi içinizde halledin
Yani bunun için herşeyi denedim gerçekten tavır ysprım trip attım aldım karsıma konustum yeri geldi biticek bu ilişki diye gösterdim de o anlar gerçekten beni anladığını söylüyor dinliyor özür diliyor bana hak da veriyor ama sonrasında yine aynı anlatmaktan yoruldum sonra ben aynı seyleri tekrar ediyorum diye benden yakınıyor halbuki onu da söylüyorum sen 1 kere söylediğimde anladım seni evet haklısın dedikten sonra bi 50 kere daha aynısını telrarlamazaan ben neden aynı şeyleri söyliyim diyorum haklısın diyo yine yine sar başa yoruldum
Olmaz öyle şey saçmalama. Ne demek annesine söylicem. İyice kafayı yediniz
Neden hepiniz kötüye yoruyorsunuz ki çocukla 50 defa konuştum diyorum anladım da dedi ama devam ediyor hani annen gelip de sana oğlum bak hayatında biri var uzun süredir de berabersiniz seni seviyor önemsiyor senin için çabalıyor da acaba bu şekilde davranarak far etmeden onu üzüyor olabilir misin gibisinden konuşsa durup bir düşünmez misin farkına varmaz mısın bişeylerin
Benim annemle konuşsa hayatımdaki kişi terk ederim. Gitsin annemle ilişki yaşasın o zaman? Muhatabı annem değil. Benim. Erkek arkadaşını direk yok saymak olur o hareket. Bi de neden değiştirmek için çabalıyorsun? Erkek arkadaşın senin istediğin gibi biri olmak zorunda değil. O öyle biri. Öyle kabul et sen ona göre davran
Canım arkadaşım neden anlamak istemiyorsun ben çok kez denedim demekki sen laf anlayan bir insansın muahattabı ben olayım diyorsun 2 senedir tek bir problemimizi dışsır yansıtmadım sürekli aldım karşıma konuştum anladım diyor hak veriyor bana bir daha tekrarnlanmiycak da diyor ama yine aynısı
Ben düşüncemi söyledim. Kendin bilirsin 🤷♂️
Saka değil mala anlatır gibi tane tane sakin sakin konusuyorum bak böyleyken böyle bitanem lütfen yapma şunları diyorum bak empati dur diyorum ben yapsam sen böyle düşünmez misin diyorum evet haklısın sende düşünemedim diyor sonra yine aynı
Yeri geldi artık doldum taştım bitsin dedim uzaktayız da sehir farkı var kalktı geldi yanıma gecenin bir köründe mahçup bi şekilde sözler verdi etti arabada arkadası vardı yakın çocuk da kanka kız haklı diyor gece ağlamıs ki ağır bi cocuk kız bana neler diyor neler yapıyor benim yaptığıma bak diye ama yine yapıyor ben anlamış değilim çözülsün istiyorum bunun için seçenek arıyorum
:) Seni çok iyi anlıyorum inan. Ben 4 sene uğraştım öyle biriyle. En sonunda yıldım bıraktım. Bi gün anlayacak eminim ama ben göremeyebilirim 🤷♂️
Allah sabır versin 😂
Umarım anladığında gec olmaz.. Tesekkür ederim
Başına bi gün bi olay gelecek anlayacaklar ama işte o ne zaman olur inan bilmiyodum 😂
Annesine söylersen belki gider sevgiline söyler senin dediklerini
Evet o ihtimal de var ama belki bi kadın olarak beni anlar ve oğlunun kulağını çeker uyarır gibisinden düşünmüştüm de çok kararsızım
Bence söyleme ya benim sevgilimin annesi sevgilime herşeyi söylüyor. Annesine mrsaj atıyorum gidip hemen oğluna söylüyor. Söylediğinide sevgilimden öğreniyom. Sen şimdi annesine dersen gider sevgiline söyler aranız bozulur. Hem annesi oğluna bişe demez bence kulağını falan çekmez
Gerçekten baya saçma ilişkine 3. Şahısları dahil etme ayrıca senin söylemen le düzelmicek olan şey annesinin söylemesiyle nasıl düzelsin
Ne bileyim annesi ya belki söözü daha kıymetli gelir dank eder diye
Kesinlikle böyle bişiy yapmamanı tavsiye ediyorum sen çocuk değilsin bişiyler düzelmiyor sa biter ya da birbirinizi öyle kabul edersiniz