Yaklaşık 1.5 yıldır sevgiliyiz. Evlenmeyi dusunuyoruz. Duzenli bir cinsel hayatımız olmasa da yasıyoruz. Ve açık fotoğraflar da atıyorum ama sevgilimin nadiren de olsa hesaplarında acik kadınlara denk geliyorum. ya da acik seyler izliyor normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani partner yokken mastürbasyon yapmak için uyarıcıya ihtiyaç duyulabilir ama şöyle ki sen fotoğraf atıyorsan ne diye başkalarına bakıyor? Ve bu aleni olarak görülmesine rağmen umrunda değil. Açıkçası en kötüsü de bu. Kimsenin kimseyi yetersiz hissettirmeye hakkı yok. Sen söyle gene ben rahatsız oluyorum ben olmasam da resimlerim var. Ama sen benim yerime onları tercih ediyorsun o zaman ben yokum diyebilmelisin. Bunun başka yolu da yok. Kimse kimseye mecbur değil seni bir kez dinlemez ikinciye yeltenirse de yol ver. Kimse senden değerli değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne aldatması bende bakıyorum cunki yanımda yok olsa ondan başkasını gözüm görmez uzak mesafe ilişkisinin bir yönü bu, onla ilişkiye girmen sonuçta bir zaman sonra etkisini yitiriyor, bu adam mastürbasyon da yapsa korkulacak bir şey değil bu bir gereksim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım benim senin resimlerin olması yetmiyor, bukadar kasma insan evli iken karısini... Dahi başkalarına bakabiliyor bu olayı kendinle ilişkilendirime seni seviyorsa olay kapanmistir sana açıklamasınida yapmış bak be de evlenecem sevdiğimle insaAllah ha biz zina yapmadik oyle müstehcen konuşmalarımız dahi yok ama olsada bu degismez
Kanka erkekler = dünyanın en güzel kızıyla bile çıksa başka güzel birini veya ilgi çekici birini görse bakar. Huyumuz böyle. Yani buna takılma. Eğer ilişkiniz güzelse birbirinize değer veriyorsanız bırak baksın. Merak etme o senin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Normalll.
Siz kadınların en büyük hatası, erkekleri anlamadan, kendiniz gibi görüp ilişki kurmanız. Erkek cinselligi sizinkinden çok farklidir. Ileride çok üzülmemek için erkekleri mutlaka taniman gerekir.
Biz ozellikle Libidosu yuksek erkekler, sokakta hiç tanımadığımız bir kadını, sirf o anlik fiziksel çekimden dolayı ( ki bunu sıkça hissederiz) vermis olsa hemen yatırır zkeriz.
Bunu siz kadınlar yapmazsiniz mesela. ia aşk meşk.. vs şeyler ararsınız seks için.
Ve erkekler birini severken bile bir başkasını arzular. Bu onlari kötü yapmaz.. vs
Lütfen erkekleri taniyin ki hayat size de onlara da zor olmasin016 Yorumla- +1 yıl
Bunları normal şeyler gibi görmeniz ne kadar yazık
- +1 yıl
@aselnisalyn Her canlının bir doğası vardır. Ben gerceklerden bahsediyorum. Doğa, sizin düşünüp, düşlediğiniz şekilde çalışmaz. Kendi yasalari vardır.
- +1 yıl
İnsan hayvan değildir, doğaya uyduğu gibi bir iradesi de vardır. İradeyi devre dışı bırakırsan hayvandan farkın kalmaz. Sizin yazdıklarınız o hesap
- +1 yıl
@aselnisalyn İnsan, bilimsel kategorizasyonda hayvan sınıfına girer. İrade ise canlının dogasina ters ise sadece toplumsal endiselerden dolayı kişinin kendisini koruma maksatlı bir savunma kalkanidir. Uygun sartlari bulduğunda o kalkan iner, kişi dogasina uygun olani yaşar.
- +1 yıl
Ben bu görüşe katılmıyorum ama hayvanda yaşamayı benimsemek isteyen benimseyebilir.
- +1 yıl
Hayvanca*
- +1 yıl
- +1 yıl
@aselnisalyn Evet ben ahlaksızım, siz zeka küpü 🎯
- +1 yıl
Olur öyle şeyler
+1 yılevlenecek kadınını bulmuş adamın da hala daha dışarı bakması, ne bileyim aklına şaşarım, ya da sevgisini sorgularım.
Normal değil, kendisiyle konuş, bu sorun çözülmezse evlendiğinde sana zarar verir, içten içe acı çekersin.. hatta aldatma yolunu bulsa aldatabilir.. sen açık fotoğraf bile atmışsın beraber olmuşsun elinden gelen herşeyi yapmışsın...311 Yorumla- +1 yıl
Milletin yorumlarini gordumde en duzgun cevap veren sen olmussun tebrik ederim
- +1 yıl
Mecburen baksa bile çok bakıyorsa sorun sende değil canım
- +1 yıl
Aynen sen yapabildigini yapmissin elinden gelenin fazlasini hatta.. yani o onun dusuncesizligi ama bi sorgula derim sana olan sevgisini..
- +1 yıl
@Zeyyynoşşş teşekkür ederim, bana şimdiye kadar en garip tebriği eden de sen oldun :)
- +1 yıl
Gayet güzel bir düşünce. Bu düşünceye sahip olabilen çok az sayıda insan var.
@karaeski00 - +1 yıl
Tebrik etmem lazimdi, yani senin gibi mantikli dusunen erkekler az uzgunum ama boyle :)
- +1 yıl
@Zeyyynoşşş @dikenliyil teşekkür ederim hanımlar, sizler de belli ki kalbi güzel insanlarsınız..
- +1 yıl
@Zeyyynoşşş aynen
- +1 yıl
Tesekkur ederiz bizde :))
- +1 yıl
Rica ederizz
+1 yılŞu gözünü doyur diyenlere kulak asma, sevgilin yanlış bir şey yapıyor birde ödüllendirecek misin? Kısasa kısas şeklinde sende aynısını yap diyenlerede kulak asma, yanlış olarak gördüğün birşeyi sen neden yapasın. Yapacağın iki şey var, al karşına ciddi bir şekilde konuş, bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. Baktın hala daha devam ediyor, soğuk davran, dediğin fotoları atma, buluştuğunda kendine dokundurtma. İtiraz edip tepki gösterirse, git baktığın hatunlar ilgilensin senle de. Bu hayatta kimseye karşı bu kadar toleranslı davranılmaz, insan kendine olan saygısını yitirir. Karşındakide kendini bir b*k zanneder.
512 Yorumla- +1 yıl
Ve ortalığı dağıtmadın mı? Ne sabır varmış sende.
- +1 yıl
Bu arada bunların hepsini yaptım dedin ama hala bir gece beraberken diyorsun, demekki yapmamışsın. Gece beraber olmayacaksın. Trollüyorsun ya da çok ama çok saf birisin.
- +1 yıl
Düzenli seks hayatınız yok diye senin yanındayken bakıyor, çok ikna edici gerçekten.
- +1 yıl
Abla yorma kendini üzüyor seni işte bırak gitsin gerçekten uyumlu olsanız seni bu kadar üzmezdi ki zaten sezgilerimiz bu konuda bizi uyarıyor eğer kötğ şeyler seziyorsan %90 kötü şeyler vardır
- +1 yıl
@HüzünlüEvKuşu katılıyorum.
- +1 yıl
Seni o kadar sevdiğiniie inandırmasının sebebi onun manipületif davranış ve sözlerine kanmış olman olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKişi kendi içinde once kendine dürüst olmadıktan sonra aldatir da herşeyi de yapar. Böyle küçük seylerden anlasilmayabilir ama kendimden pay bicecek olursam bir sevgilim varken ki bir de ilişki yasiyorsam ustune veya evliysem başkasına bakınca kendimk suçlu hissederim. Ne manada baktigi önemli. Ama belli ki zevk icin bakiyor bu da size sadık olmadigini gosterir. Aldatilmaya hazir olun. Gözü dışarıda olan adamdan hayir gelmiyor inan.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçık kadınlar her zaman daha çekicidir. Kapalı kadın kavramını başkaları bakmasın diye yaşatırlar ama her erkek gibi açık kadınlara hastadırlar. O nedenle de açık kadınların elde edemediği erkek sayısı da yok denecek kadar azdır. Seksapelini gündelik hayatında da sürdüren kadınlar genellikle favoridirler. Toplumsal olarak ne tür söylemler söylenirse söylensin, gerçeklik budur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belki sende olmayan bi fiziki ozelliktendir. Bu kizlar icinde gecerli kolunda herifi varken kasli herif gorunce bakmiyo musunuz. Genel cogu kiz bakar. Belki oyledir. Ama ilgisi icin vucuduna bence daha ozenli ol. İnternette resimlerdeki kizlarin giyim kusam süsü ve fizigi ortalama uzeri genelde
00 Yorumla
+1 yılBence sen hiç bişey söyleme ve kendin bak aynı o ne yapıyorsa sen de yap farkedip bir şey diyecek mi diye bekle. Eğer senin yaptığında art niyet ararsa kendi niyetini belli etmiş olur
34 Yorumla- +1 yıl
Haydaa, yapıcı ol, ilişkiyi bozacaksın. Kısasa kısas, hiç hoş değil.
- +1 yıl
Neden bozulsun bazen erkekler empati yapmiyor. Burada kız inciniyor üzülüyor sonuçta bir taraf umarsızca üzülürken buna ilişki diyemeyiz
- +1 yıl
Senin dediğin gibi yaparsa ilişki laçka olur, birbirlerine olan güveni ve saygıyı iyice yok ederler, bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli ayaklardan biri saygı ve diğeri güvendir.
- +1 yıl
Tamam ama güvensiz ortamı oluşturan çocuk değil mi? Güven falan yok ortada adamın gözü dışarıda belli yani neden böyle bile bile evlensin bu kız. Buradan sesleniyorum bu işi çözmeden evlenme sakın kizim
+1 yılKesinlikle normal değil. Gözü dışarıda olduğunu ilerde aldatma potansiyeli olduğunu gösterir. Bu tarz durumlar senin güzel açık kapalı vs olmanla alakalı değil senle de alakalı değil bazı insanları karakteri bozuk oluyor bu tarz eğilimleri oluyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu kendin cevaplamisin zaten gozu disarda. Evlilik pilanliyoz diyorsun birde. Yesil cam filmi mi cekiyorsun. Onuda annen mi dedi. Goster ama elletme. Yapcagin belli aslinda sende biliyorsun da kendini onaylayan birilerine ihtiyacin var.
00 Yorumla Normal mi diye soruyo bide ya jdjd kardeşim bunlae anormal şeyler sevgilin sapık gibi her önüne gelene bakıyo ediyo sen buna nasıl göz yumuyosun ben olsam on kere ayrilirdim gözü bende olmayanın yanımda işi ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılInstadan falan bahsediyorsan benimde onume cikiyor surekli. Sosyal medyada surekli bi taciz var. Kotu dusunme derim. Eger cok rahatsiz oluyorsan sorabilirsin. Konusarak cozun sorunlarinizi
10 Yorumla Yani ne demek istiyorsun? Bakmaması mı gerekiyor?
Örneğin; sol tarafında kadın varken görmemek için kafasını sağ tarafa çevirmesi saçma geliyor bana.
Garipsememen gerekiyor. Senin yanında kendini rahat ve konforlu hissetmesi gerekiyor.
Adama fırça kayarsan sen yanındayken kendini rahat hissetmez, ha bire sana patlamaya başlar, sen hertürlü problemin kaynağı olarak görünmeye başlarsın.01 Yorumla- +1 yıl
Geçmişte bu tarz bi adamla beraber olmuşsun ve bu durumu normallestirebilmek için bu şekilde kendini avutmussun belliki. Hepimize denk geldi bu tiplerden. Bu davranış normal değil bu tarz insanlarla bile bile birlikte olmakta normal değil.
+1 yılKendine heyecan alıyor, sevdiğine bir sor bakayim bir kadın da neleri sıcak buluyor ona göre de kendini değiştir dediklerimi yaparsan inan artık başka kadınlara bakmayacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılKimi kızlarda ne diyeyim ki çok mükemmel bakmasam yanlış olur? Allah gerçekten evlenen kişilere yardım etsin evlenmek bi dert evlenmemek başka bi dert.
00 Yorumla Açık açık söylüyorum sevgilim böyle şey yaptığımı görüp uyarıp, tekrar yaptığımı görürse benden ayrılmaz ise enayidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılYa bırak baksın adamı bu kadar sıkma hatta beraber bakın. Sen sanıyormusun ki evlenince hiç bakmayacak 😂😂 şakacı şey seni
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık kadınlara bizde bakıyoruz yalnız göze yasak olmamalı
131 Yorumla- +1 yıl
Onu hepsi yapıyor canım benim
- +1 yıl
@19o7_FB ben yapardım
- +1 yıl
Gül ablacım bu kadar ince düşünürsen mutsuz olursun
+1 yılHerkes bakıyor ama sen de bakmıyor musun üf nasıl erkekler var yani seyretmek hoşa gidiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Olsun insanın gözü kayabilir sonuçta bakalım diye yapılıyor bakalım az 🙄
Kac yasindaymis pasa, ergenmi daha?
bu Senin basini agritir baya bence
02 Yorumla
+1 yılBırak gitsin lan kalbine taş koy onu koyma canın acısa da sal değmez sen değerlisin salla gitsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. normaldir yahu... boş ver ilerde evlenince istediğini bol bol ver bakmaya gerek duymasın...
00 Yorumla
+1 yılNormal göz hepsine bakar ama gönül birini seçer rahat ol
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki, olmassa daha kotu. bide şöyle düşün çıplak erkeklere baksa daha mı iyi
00 Yorumla
+1 yılSevgili iken bende öyleydim
Eğer senş seviyorsa takılma sonuçta şu an da her kzı açık00 YorumlaGit sen de bak caz yapıyorsa o zaman aç ağzını.
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenme bence daha şimdiden seni gözünden çıkarmış.
00 YorumlaBunu onunla konuşmalısın Neden yaptığını sormalısın Ben yetemiyor muyum diye sor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen kapalı misin
14 Yorumla- +1 yıl
Açık kadınlara bakıyor demişsin
- +1 yıl
Hemm tamam anladım. Bir çok erkek bakıyor
Normal deneyim sağlıyor profesyonel olma yolunda adım adım ilerliyor rahat ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle alakası yok. O kadınlarla sevgili olsa bu sefer sana bakacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.5 yıl geçmiş halen evlilikten bahsetmiyorsa bir sorgula derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ona her istediğini vermişsin zaten seni elde ettiği için gözü dışarıya kayıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatır nişanlanms net aldatir seni hemde ilk yıldan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki senden tatmin olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfarklı birilerini arzulaması kötü aldatabilir ilerde
00 Yorumla
+1 yılValla bizde bakıyoruz bacım , adamlara ne diyelim şimdi 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Dürüst insan 😂
Her kadinaa bakıyorsa ayip ediyorr ve abaza amaa cokk dikatt çeken birine bakarsa bence birazz normal
00 Yorumla
+1 yılBal yiyen baldan usanır diye bir söz var belki ondan dır
00 Yorumla
+1 yılSevgilim de senin gibi kapalı, demek ki tam yetemiyorsun, doysa bakmaz
01 Yorumla- +1 yıl
siz kadınları cinsel obje olarak mı görüyorsunuz bir ilişkiye svişmek ve tatmin olmak için başlıyorsunuz herhalde herkes sizin gibi değil maalesef çirkin düşüncelerinizin tohumlarını çevrenize serpiştirip dürüstlük madalyası kazanmayı bekliyorsanız yanılıyorsunuz ilişkide iki tarafında farklı beklentileri olur iki taraftan birş ortak paydada buluşmak yerine karşısındaki zorlarsa o ilişkiden hayır gelmez
+1 yılYav bırak baksın foyoğrafl aaldatacak değil seni sadece biraz daha çaba sarfet
00 Yorumlagözü diğer kadınlarıda görüyosa bi fırsat bulduğunda aldatırda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de bak ablacım, beğen kaslı erkekleri eğer caz yaparsa vur tekmeyi. Yapmazsa da vur tekmeyi güzel kardeşim ile hayat geçmez
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılQavat yazdım güzel kardeşim diye düzeltmiş*
+1 yılDoyuramıyorsun demek adamı. daha çok çabala
13 Yorumla- +1 yıl
Seks yaparken daha çok zevk ver adama. Aklını al. burada yazarsam silinecek o yüzden detaya giremem
- +1 yıl
Vay be! Eleman yanlış bir şey yapıyor ama yinede karlı çıkacak.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gözünü doyur bakmasın
04 YorumlaAdamı doyuramafin gitti
10 Yorumla
+1 yılİzlesin erkek işte s. ki istiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Babaannemin bir lafı var, açık gote herkes bakar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılErekek millet ne beklenirdi
00 Yorumla
+1 yılBakmayan erkek mi var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakar uzak tutmak lazim
00 Yorumla
+1 yılÇok basit bir cevabı var sana değer vermiyor
00 Yorumla
+1 yılkazara mi oluyor qcaba bakisi
00 Yorumla
+1 yılErkek adam bakar
00 Yorumla
+1 yılZevkine bakıyordur erkekler böyledir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok normal bence
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAzgindir neden baksin ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bakıyorum valla bişey diyemem
11 Yorumla- +1 yıl
Kasmaya gerek yok zkmediğii sürece takma
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü hepsi karı kız peşinde
00 Yorumla
+1 yılNormal
02 Yorumla- +1 yıl
Evet erkekler doğası gereği bakar. Kötü bir niyet aramamak lazım. Erkek beyni böyle
dm ye gel sölüyüm 😂
011 YorumlaNormal falan değil bildigin ş*refsizlik yaptigi
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin açık kadınlara baktığını yakalıyorum, neden bunu yapıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler