Bu yüzden kendimi yetersiz ve çirkin hissediyorum oysaki değilim ama zoruma gidiyor çok. Gözünün her istikametine baktığımda ya meme ya popo kesin bir şey oluyor. Dışardan da hos görülmüyor eminim. Böyle olunca da içimden hiçbir şey gelmiyor benim. Çok üzülüyorum inanın. Yaşamayan bilmez. Acaba diyorum ben de geçmişte günahlarım var bekarken evli bekar demeden erkeklere baktım ettim şimdi çok ama çok pişmanım rabbim biliyor ama acaba eşim ondan mı böyle diyorum bedel mi ödüyorum ben? Ya da ne bileyim eşimin gözü neden dışarıda severek evlendiğimiz halde anlamış değilim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerak etme eşin seni seviyor mutlu yetersiz görmüyordur , bilemiyorum tabiki beklentilerine cevap vermediğin birseyler varsa onu sen bilirsin lakin , biz erkekler maalesef bu konuda çok iradesisiz. Nefsini terbiye edememiş bütün erkekler istisnasız bu şekildedir. Umarım düzelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ona sordum buna dediki bakıyorum şeytan dürtüyor açana ikinci üçüncü kez bakıyorum ama normalde de sağa sola bakmayı seviyorum hep bakıyorum o yüzden dedi yeni degil hep böyleymiş aslında
- +1 yıl
Evet, doğru söylemiş. Evet hep böyle olduğu konusunda da doğru söylemiş ama bu yapısal bir durum veya karakteristik bir değil. İstek durumu. Yani çevreye bakmayı seviyor oluşumuzun altında yine kadın var, kadın görebilme unsuru var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarken erkeklere baktım bedel mi ödüyorum derken memelerine mi baktınız bu nası bi kafa ya. Aman bırak baksın yaa yansın cehennemde gözleri. Bu arada sorunu okurken kafamda çalan bu güzide eseri fon müziği olarak atıyorum 😂
https://www.youtube.com/embed/fkgYseJvayU10 Yorumla
+1 yıl
Bir de böyle birini yanında mı tutuyorsun daha o anda onu pis kediler gibi bırakırım yalnız istediği kadına baksın nasıl kendini küçük düşürüyorsun böyle neden ona kendini ezdiriyon
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenine bayıldım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
66Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik ezik Türk kadını psikolojisi. Kendini çirkin ve yetersiz hissetme. Kocanın gözü dışarda ve sen kendini suçlamaya okadar hazırsın ki. Birde kendi geçmiş günahlarına kefaret olarak görme gibi bir ahmaklık var. Sen nerden bileceksin Yaradanın neye karşılık ne verdiğini? Çok hazırsın yine kendi suçun olarak görüp diyetini kabul etmeye. Yeter ki ağzımızın tadı kaçmasın. Kocan ahlaksızsa ahlaksızdır. Gözü dışardaysa öyledir. Nefsine hakim değilse kendi meselesidir, seninle hiçbir alakası yok, adam aç gözlü aç! Ama sen kendini suçlamaya yer arayacaksın nasılsa. Nasıl için rahat edecekse öyle düşün.
31 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın içim rahatladı ama gömdün de evet kendi gğnahlarımdan dolayı diyorum yaşattığını yasarsın durumu beynime kazınmış
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
yaş ıle orantılı bıraz aç ergen arizona kertenkelesi seninki sanırım .
olay bakma ile sınırlı ise bırı yok bu senın eksık yetersız oldugun anlamına gelmez.
ilerleyen yaslarda evlılık bılıncıne vardıkca , senın yanında etrafında bakmayacak ya da kumda yürüyüp izini belli etmeyecektır en azından.
ama resim ya da dısarda kadına cami imamıda , babanda herkes bakar normaldır. elbet bakmadan bakmaya fark var tabi.32 Yorumla
Soran+1 yılAllah iyi etsin bizi inşallah siz böyle dua edin:) amin..
- +1 yıl
amin.
cümlemizin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence o senin elinde olan birsey demekki sana saygısı yok. İstisnasız her erkek bakar bakmayan yoktur ama mesela benim yanımda hic bir sevgilim bakamazdı hem korkaklardı kaybetmekten hemde saygıdan direk kafasını ederlerdi. Öyle yapmasalar zaten sevgilim olmazlardı. Yani bu birazda sana bağlı. Senden çekinmiyor sana saygı duymuyor ve korkmuyor. Aynı şeyi sen yap bakalım erkeklerle keşiş onun yanındayken bakalım napıcak. Sen kadınsın ve güzelsin elini sallasan 50 kisi sana bakar bir güzel giyindinmi esas onu kudurt bence o sana muhtaç sonucta sen değil
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalnız sen beni kızdırdın şu anda ki yorumlarını okudum eşimin karakteri bu bakmak belkide gibi şeyler yazmışsın. Yani durumu kabullenmissjn simdi nolucak biliyormusun sana saygısızlık yapan senden çekinmeyen eşin nasıl olsa birsey demiyorsun diye daha çok bakacak hatta bir süre sonra bakmakla da kalmayacak aldatıcak bence seni. Sana saygı duyması için korkutmak zorundasın onu tepki vermezsen işi büyutuŕ. Birde nasıl düşünüyor biliyormusun nasıl olsa bakmama birsey demeyen kadın yapmamaya birsey diyemez affeder ayrılamaz benden diye düşünüyor su anda. O kafaya sormuşsun onu iyice. Kaybetmekten korkması lazım seni ama su an hic korkmuyor onun gözünde garantide bir kadınsın kesin aldatılırsın sen
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinle ilgili sakın olumsuz düşünme. O eşinin gözünün açlığı ben eminim ki sende gayet hoş ve güzel bir kadınsın ama eşinin tavırları seni her ne kadar sana kendini değersiz hissettirmeye çalışsada inadına güçlü ol ve emin adımlarla ilerle
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Üzücü bir durum fakat kendini bu yüzden yipratma. Kendisiyle mutlaka bu konuyu konus ve tepkisine dikkat et. Eger düzeltme yaparsa belkide kasitli bilincli bakmamistir ama öyle degilse mutlaka tepkini koyki böyle seyleri hos görmedigini ve tahammülün olmadigini anlasin ve daha fazla yapmasin. Umarim düzelir, hakkinda hayirlisi olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanımlar; keşke şöyle gerçekten erkek olmanın ne demek olduğunu anlayacak teknoloji geliştirilse bir günlüğüne erkek olsanız... Ya bu beynin içinde öyle bi yer ediyo ki bu karşı cinsin bedeni, istemsiz. Ben istemiyorum mesela bunun böylesine aklımda olmasını, gen aktarımı yapcak bişey var mı? Kaldı ki her erkek de aynı değil kimi bu duruma çok ket vuruyor kimisi hiç vuramiyor abaza abaza dolanıyor... Kız arkadaşımlayım mesela fiziken güzel biri geçiyo atıyorum biraz da dar giyinmis sanki beynim sinyal veriyor bak diye tuhaf yani ya... Her ne kadar engellesem de ben kendimi bazen istemsizce gözüm kayıyor çabucak toparliyorum :) Şahsi fikrim konu cinsellik olunca uygar beynin yerini ilkey beyine bağlıyor her iki cins için geçerli sadece bizimki sürekli kafamızda fark bu. Çok uzun yazmışım awq
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli böyle. Bakmayan nerdeyse yok. Bakması seni sevmediği anlamına gelmiyor. Onlarda testesteron hormonu yüksek. Baktıkları sadece orada kalıyor. Onunla konuş, farkettiğini, kırıldığını söyle. Seni anlayacaktır ya da yatakta onu öyle bir doyur ki bakmaya mecali olmasın. Her gün iste mesela, her gün seks yapın. Tam anlamıyla doyarsa yorulur bakmaz belki
40 Yorumla
+1 yılİç dünyanı sorgulaman ve bunu bedel olarak görmen vicdan sesin belli ki. Ama bu onu haklı çıkarmaz. Bunu içinde tutmak yerine tepki göster biraz.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hep bedel ödüyormuşum gibi hissediyorum zaten
- +1 yıl
Ne oldu konuyu açtın mı
+1 yılBu olay tamamen farklı. Söyle düşün. Sabah güzel bir kahvaltı yapıp evden çıktığınız da 1 saat içinde acikirmisiniz? Hayır. Bu da böyle birsey. Erkeğin evde gözü gönlü doymuyorsa istesede istemesede gözü kayıyor güzelliğe. Evde yemek yoksa dışarısı restorant dolu bunu unutma.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Biraz etme bulma dünyası olmuş olabilir biraz da eşinin alışkanlığı olabilir o başkasına baktığı zaman sen de kırgın kırgın onun yüzüne bak gözünü ayırma öfkeli değil ama kırgın üzgün ol belki vicdana gelir bi ne yapıyorum diye duraksar toparlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCalistigim isyerindeki mudur ilk ise girisimden itibaren hep benim orama burama bakip alttan alttan imalı laflar ederdi evli olmasina ragmen bunu yapıyordu gercekten karisini dusundugumde karisi adina üzülüyordum ya bu yuzden evlenecegim adami dikkatle secmek istiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılKarısını sevmeyen erkeklerin hepsinin gözü dışarda başka kadınlara bakmakta ve de arayışta evdeki sorunlarından dolayı gözleri neden dışarıya kayıyor acaba sorunu çözmek varken büyütmek niye karısını sevse senin orana buranı bakıp laf atmaya çalışmaz diye düşünüyorum gevşek herif Allah’ından bulsun öyleleri ıslah etsin rabbim
Cevap sahibi+1 yılEvet haklisin bu yuzden gozu disarda olan adamlarin doyumsuz adamlarin evlenmesi mantikli degil olan kadinlara oluyor cunku
Selin karacehennemin bununla ilgili bir önerisi vardı uygulayabilirsin belki , bi kafeye eşinden önce girip millete dil çıkar herkes sana baksın adam da noluyo ya herkes karıma bakıyo diye afallasın falan
02 Yorumla
Soran+1 yılKız oynak sanmasınlar beni sonra
Sadık biri değilmiş ve sen de bunu çok geç fark ettin demek ki. Çapkın, tek bir kadınla yetinmeyi bilmeyi insanların gözü hep dışarıya kayar. Kusursuz biri olsan bile...
30 Yorumla
+1 yılAbla bizim de gözümüz kayor cidden ben bak kız halimle bazı kızları garıları görüyorum ben de bakiyorum poplarına felan çünkü o kadar göz alıçı giyiniyorlr insan bakar bütün suç koçanda değil aslında yarı yarı
26 Yorumla- +1 yıl
@sonnismim ahahha @kaancan_7 evet popo
- +1 yıl
Sor burdan rahat ol
+1 yılYa gözü dışarıdaysa seviyor mudur sizce?
Demek ki sıradanlık aşkını, sevgisini öldürmüş. Üzülmek çare değil. Yol ver gitsin cehennemin dibine kadar.20 Yorumla
+1 yılCehalet zor iş. Evlilik her şeyi öldürür, ne arzu kalır , ne istek. Zamanla evli insan yeni arayışlara girer istemsizce. Yani olayın seninle alakasi yok , üzerine alınma .
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli insan degil esini sevmeyen insan arayışa giter bence
- +1 yıl
Sevenleri de gördük. Seven sevmeyen fark etmez, işin sonunda hepsi aynı.
Soran+1 yılErkekler serefsiz mi? Yani
Ya aslında onun ilgisini çeken ne onu anlamaya çalış yaptığı iyi bir şey değil ama sende bulamadığı birşeyi başkasında arıyor fırst olsa uygulamaya sokar belki
010 Yorumla
Soran+1 yılKadınlara bakıyor işte zevk alıyor o…pulara bakmaktan.
Soran+1 yılYanii sayılır çokta değilim
Soran+1 yılEşin acık sacık giyinmiyor diye aldatacak değilsin herhalde?
Soran+1 yılNasıl yani ne var mesela
Soran+1 yılKonu cinsellikse oda konuşunca hallolur
+1 yılBirsey soracagim
Esin seninle disariya sirf onlara bakmak icin mi cikiyor?
Yoksa siz gezmeye veya herhangi birsey icin ciktiginizda onunuze denk gelene mi bakiyor sadece?02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki kalbini açıp bakmadım :) ama çıktığımızda sağa sola açana baya dikkatli bakıyor.
- +1 yıl
E tamam iste yani sirf onlara bakmak icin hadi cikalim demiyor onune gelene bakiyor, adamin sucu ne arkadas , sen mesela carsida yururken vitrinlere bakmadan gecebilir misin?
+1 yılerkekler bu konuda cidden kendilerine engel olamıyorlar, ben de erkek arkadaşımı defalarca böyle yakaladım söylediğimde oraya bakmıyordum tarzı şeyler söyledi. gereken tepkiyi koymalısınız bence bir korku gibi de değil ama başkalarına bakarken kendini kötü hissetmeli.
10 Yorumlaeşinizin yaptığı hiç doğru değil aynı şekilde tam tersi olsa eşiniz ne hisseder acaba bence düzgün bir şekilde konusun doğru değil bu yani kendinizde suç aramayın evlilikte olacak şey değil bu
10 Yorumla
+1 yılAynen ondan.. Benim sevdiğim de benden uzak duruyor başka kızlarla fink atıyor.. Bende zamanım I KS de harcıyorum.. Hakkediyor çünkü
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen ondan derken? Neden senden uzak duruyor?
- +1 yıl
Ellemek varken beni ne yapsın demi
- +1 yıl
Ne yapsın beni? Hiç birsey e izin vermiyorum ee ona da yetmiyorum. Yani göz göze bakmayı bile istemiyor çünkü devamı gelmiyor biliyor.. Benden tat alamıyor :)) aynen canım benimde içim daraldı yazarken. Ama hayatının acı gerçeği benim hikayem
Soran+1 yılhadi ordan et gitsin
Soran+1 yılhadi ordan et
Yav kardeşim pazara bile gitsen bazı insanlar öyle bir giyiniyorki gözüne sokuyor kendini. Her zaman erkekten de kaynaklanmıyor.
20 Yorumlayatakda iyi muamele yapamıyorsundur. evin içinde fantezi elbiseleri giy. kıllarını kes bakımlı ol. Evin içinde çapulcu gibi gezme.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıllıyım napım her şey kıl mı 😂
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tekle yetinmeyi bilmiyor demekki açık saçık kadınlarda kendisine göre birini arıyorsa gözü dışarda olanı yola getiremezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılArayan mevlasını da belasını da bulur.
- +1 yıl
Arayan bulurda insanda çekicilik oldumu gerisi kolay belasını falan bulan olmaz
+1 yılÖncelikle mevzunun senle hiçbir alakası yok. Sen de taş gibi ilik gibi heriflerin fotolarına bak baklavalarını say ve kocana dönüp de ki senin Kaç baklava vardı aslanım hadi çıkar da sayalım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam çapkın senin güzelliğinle Çirkinliğinle alakası yok ki sen dünya güzeli de olsan o yjne bakar ama bence uyar onu bu ne saygısızlık
10 YorumlaDışarı da diye bir şey yok. Kadın malzeme açmış ise herkes bakar.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bakılır da işte eşimin gördüğü seye ikinci üçüncü kez bakması zoruma gidiyor
- +1 yıl
Kadın baksa or*spu
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte öyle bir evlilik yapılmalı ki kişinin gözü dışarıda kalmamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyırnus o
- +1 yıl
Yüreğin yana yana tutulacağım, seveceğin bir eş adayı ile evlilik..
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHay mk günümüzün insanı da sürekli kendini yetersiz ve çirkin hissetmekten şikayetçi
Herkes sürekli mağdur00 Yorumla Dilindem biraz fazl din iman haram günah helal kavramları var bu biraz tuhaf
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden tuhaf?
+1 yılYa sabır ya sabır seni kaybetmekten korkmuyor o yüzden sende bunlara izin verme boşarım seni de bişeler yap
00 Yorumla
+1 yılFiziken dışarıda eşinin baktığı kadınlar gibi misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyim ama bana kızar acık giymem dar giymem
- +1 yıl
o zaman evde bunu eşine yapabilirsin daha açık ve dar giyiniş. Belki o zaman daha farklı olabilir.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar moda adı altında kendilerini sergilerken, tokuz diye menüye de mi bakmayalım? 😃😃
10 Yorumla Bunu eşinle bi konusmalısın sizin aranız nasıl haftada kaç defa yaşıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum eşimle aram iyi ama sağa sola bakması aşırı rahatsız edici
Bu zaman teşhirci kızlar ve paralı yaşantısı sağlam erkeklerin zamanı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence her evlilikte var bu durum beni seviyo başkasına bakmaz diye bişey yok erkekler böyle sen farketmişsin bakmıyo diyenler kendini kandırır anca.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eşinin karaktersizliği seninle ilgili bir durum yok..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşarak çözmeye çalış derdini. Çözemiyorsan sana yaşattığını yaşat belki o zaman derdini anlar
00 Yorumla
+1 yılBÖyle insanları anlamıyorum ya gözün dışarı da niye evleniyosun arkadaş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılEşin tam bir abazanmış yaşlanınca daha da sapıklaşacak
00 Yorumla
+1 yılYa burada istersen mini ile dolaş yapmak isteyen her türlü yağar emin ol senin yap an gereken konuşmak gerçekten yüzüne vur bu durumu eğer anlamıyorsa o onun sorunu yine duruma göre karar ver ama kendini yetersiz görme.
05 Yorumla- +1 yıl
Sen bakımlı ol formunu koru özel herşwyini yap bak keyfine
Soran+1 yılÖyle yapıyorum da işte zoruma gidiyor dışardan bir erkek bana bakınca yanında kadın varsa eger diyorum ki yanındakini beğenmiyor arayışta, şimdi aynısını bize de diyor olabilirler.
- +1 yıl
Zamanın var mı bana yaz biraz konuşmak istiyorum bide benim de sorum olacak
- +1 yıl
Size demezler ama bakması hoş değil hele sen varken
Soran+1 yılBen özel olarak bir erkekle konuşmak istemiyorum burdan fikir almak istiyorum yorum almak istiyorum sadece teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bir hastalık , sen istersen dünya güzeli ol evlenmeden önce bakıyorsa evlendikten sonra bir süre daha bakar sonra kendiliğinden bırakır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılMen dakka dukka... Cevabını kendin vermişsin zaten.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum ya bence hep dua et ve eşine harama bakmanın gü ahının büyüklüğünü anlat
Cehennemde çekceği azaptanda bahsedebilirsin inançlı biriyse işe yarar00 Yorumla
+1 yılBak canim bu erkek eger dana deger veriyorsa asla baskalarina bakmaz ya da onu baska kizlar ilgiledirmez bence seni yeterince sevmiyor evlenmedende mi boyle bakiyordu?
00 Yorumla
+1 yılEşinin yaptığı şey çok yanlış sende onun yanında iken diğer erkeklere baksan tepkisi ne olacaktır ona bunu hissettirmek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılKızar bana
- +1 yıl
Sende onun kizacagi şekilde kizmalisin ona
+1 yılTeknolojın gelısmesıyle boyle seylere kokay ulasıkıyor.. esın nefıs tasıyor yanı bunlara bakması dogal erkek adam senlık problem yok yanı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgozu disarda olduguna gore seninle yeterince mutlu degil baska seyler arıyor...
20 YorumlaDemekki yatakta yetersiz sin istekkerini yapmıyor sun
00 Yorumla
+1 yılHaya duygusunu kaldırması için, sizin gözünüzün de kapalı olması lazım ayrıca oturup dua edin namaz kılın kuran okuyun o da bırakacaktır.
00 Yorumla
+1 yılKarar senin Dünyadaki insanların %95 i birbirini aldatıyor zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun Allah tüm eşleri birbirine sevgi ile sadakat ile sımsıkı bağlasın. Yoldan çıkmış eşleri de evlerine eşlerine döndürsün. Acımasız mayasız kadınları ve de erkekleri de ıslah etsin.
Soran+1 yılAmin 🤲🏻
Gülerek güzel mi kadınlar diyebilirsin annem ve babam hep bu şekildeydi hiç kavga olmazdi kiskanmada
10 Yorumla
+1 yılBelkide sende aradığını bulamamıs ondan
14 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama sende evlenceksin göreceksin. goz bu kayar. Sapik gibi takip etmiyorsa çok fazla o zaman sorun yok
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 kardeş sana ne olduyor
Soran+1 yılBende bulduğunu başkasında bulacağını sanmıyorum açıkçası ama gözü kayıyor etrafa alışkanlık olmuş etrafa bakması insanları incelemek karakteri bu sanırım
- +1 yıl
Dediğin gibiyse sıkıntı yok
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEe Allah yaşatiğla pişman eder insanı
03 Yorumla
Soran+1 yılTövbe etmiş olsak bile mi?
- +1 yıl
Hayır da senin eşinde sorun yok
- +1 yıl
Var demek istedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyaklarini koklamayi dene hemen baglaniyorlar canim. Tipik tc ergekleri..
02 Yorumla
Soran+1 yılHııııııı?
+1 yılValla ben de bakarım. Sevaptır baksın nolucak
03 Yorumla
Soran+1 yılSevap degil günahtır, erkeklerin gözüne kadının bedenine inmiştir edep haram..
- +1 yıl
Sana kötü bi haberim var
Soran+1 yılNedir
Bu işi sen çözersin çok basit
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılAnlat knk
+1 yılSen de başka erkeklere bak
02 Yorumla
Soran+1 yılTövbe yarabbim
- +1 yıl
O zaman ayrıl Hayır yok bundan
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşan sende de hiç akıl yok
10 Yorumla
+1 yılBunun seninle bir ilgisi yok
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle güzel demişsin. hiç alincakmbir şey yok.. geçen işyerine birniiz geldi.. teyzeler bile dönüp dönüp bakıyordu. normal bu
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim yanında ben varken açık saçık kadınlara bakıyor. Neden gözü hala dışarıda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler