Yani kiskancligin dereceleri var ben aşık olduğum insani cok kıskanırım hatta abartada bilirim karşımda ki ne olduğunu anlamaz 😂😂 arkilerimi kiskancliklari boyut olarak cok farklı bence kıskanma ikii tür ismi olmali

Yani kiskancligin dereceleri var ben aşık olduğum insani cok kıskanırım hatta abartada bilirim karşımda ki ne olduğunu anlamaz 😂😂 arkilerimi kiskancliklari boyut olarak cok farklı bence kıskanma ikii tür ismi olmali

Ya ben arkadaşlarımı öyle kıskanmam. Ama hayatımdaki olacak kişiyi kıskanırım gerçekten. Bu da bence çok tabii bir olay.
ben beni aşırı kıskanan biriyle yapamam bu onun bana güvenmediğini gösterir ve birine güvenmiyorsan onu sevemezsin.
Cevap
11Cevap
Arkadaşımıda kıskanırım ama aşkımı daha çok kıskanırıııım nxjzj
Kıskançlık genelde güvensizliktir
Sevgili dışında kiskanma duygum yoktur. Sadece sevdiğime özel bir huy oluyor. Herkes kendi tercihi ile yaşar, milletin seçimlerine saygım var. Bana doğru gelenle devam ederim, etmeyene yol veririm. Bir arkadaşı kıskanmak bana garip geliyor 😄
Hayır. Sende arkadaşımsın hiç gördün mü öyle bir şeyi mi kdkkd
Tek derdin bu olsun kddkdk
Dertler derya olmuş sende bir buzdağı 😄
Buzdağı ol işte savrulma kdkkd sana kolay yolu söyledim
Hayda öyle hemen pes etmek yok. Gepetto bile pinokyoyu ilk seferde yapamadı 😄
O da usta sen de işte kdkeks
Hayır kıskanma duygusu değer verme ve değer görme ile ilgili bir şey. Ben arkadaşlarımı daha çok kıskanırım hatta.
Çünkü sevdiğimin sevgisinden emin olurum da arkadaşlarımın sevgisinden olamam. O yüzden neden daha fazla ilgi görmüyorum diyerek kıskanırım.😄
Bize özgü bi kıskançlık 😄
Ya kimden sebep acaba 😄 hic sevmiyorum o hissi
Ben değilimdir kesin hüü 😭
Hüü ben ilgi gösteriyorum ki zaten 😭
Seni kim nasıl ilgisiz bırakabilir yazıklar olsundu 😭
Ahshshs hem kıskanıyor hem kıyamıyordu 😭
Her konuda kıskanç olabilir insanlar ama en bariz kıskançlık sanırım aşk konusunda ön plana çıkıyor.. İçimden canavar çıkabiliyor bazen 😅 Keyifli günler..
ahsh maruz kalanlar düşünsün dimi ama 😂😂
ahsh kulakların çınladı tabi dimi 😂
😂😂 sen düşün tabi ki @Pulsarr 🖤
💋❤️🔥☺️
ahash abartma kızım ya 😂😂 ayrıca eli kulağındadır belki de seninkinin de 😂
Arkadaşımı da kıskanırım samimiysem ama sevgili ayrı bir boyut. Sevgiliyi kıskanırken ben ben değilim 😂
Bu bende kişisel değil de durumsal işleyen bir süreç, duruma bağlı olarak kıskançlık baş gösterebilir. İlla ki sevdiğim, sevgilim vs. gibi bir şey olmasına gerek olmuyor.
Sevgilimi kıskanırım baya ama arkadaşta zerresi olmaz ya jdkd niye kiskaniyim ki
Nesrin gibi seks kokan bir garım olsa...
Onu doğan aydan bile kıskanırım
O derece 😝
Taş düşsün nesrin kadar kafana jsjs
Öyle değil de
Şöyle diyelim
Seks kokan Nesrin bebeğim
Taş olup kucağıma düşsün
Memciklerinde yakalayivereyim onu
Çevik atik ve centilmen bir hareketle 😝😀
Insanlar her şeyi kıskanabilirler sadece aşka dair değil evine bir eşya alırsın onu Kıskanırlar araba alırsın Kıskanırlar her şey kıskanılır
Benim olan veya olacak olan her şeyi kıskanırım 😒
Sevdiğimi kıskanırım arkadaşı niye kıskanayım :D
Çekememezlik de oluyor
Normal arkadası niye kıskanim😀
Aşka mahsustur
Aşka mahsus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?