Evle ilgili çoğu eşya alındı bir tek düğün kısmı kaldı ama 3-4 aydır ışsiz yeni girdi o da geçici bir iş ve ne zaman evlilik konusu açılsa sürekli isim yok nasıl salon parası biriktirecegim evdeki diğer eşyalar var gibi bahaneler buluyor artık hayat iyiyle kotuyle birliktedir gözüyle bakıyorum ve ben bu hali sorun etmezken kendisi ailesi ben evlendirecegim seni dediği halde kısa sürede yapmaya yanaşmıyor ve artık istemiyormuş gibi düşünmeye başladım dedim evlenmeyeceksek ayrılalım onu da istemedi evlenelim dedi ama bu şekilde her hangi bir düğün muabbetinde böyle konu açması beni kendisinden çok soğukuyor ben onunla sorunları aşmaya raziyken kendisi kaçıyor gibi geliyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendin diyorsun gecici süreligine işe girdi diye adam napsın bacım işsiz kalacak onun stresini cekiyor biraz anlayıslı olmalısın
Ben çalışıyorum diyorum bu süreç bitmiyor çünkü sürekli birşeyler çıkıyor şimdi yapmazsak en az1.5 sene ertelenecek ve zaman uzadıkça sadece birbirimizi yiyoruz
Kac sene oldu
3 sene sevgililik ve 1 sene nişanlılık
Senın paranla gecinmeyi gururuna yediremiyor olabilir
Erkeklerin maalesef boyle kompleksleri var 🤷♀️
Evet öyle diyor ama bu şekilde daha da çıkmaza giriyoruz hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ve ben ona çözümlerle geldikçe o sorunlarla gelip bana neden olamayacağını anlatıyor
Haklısın
Bunun icin canını sıkma sakın her sey olacagına varır illa ki
Ben ona çözümlerle gelirken o neden olmazları anlattığında istemediğini düşünüyorum ve bu beni ondan uzaklaştırıyor belli tarih veremiyor şu zaman bu zaman diyemiyor ama sadece ertelemeye çalışıyor gibi
Bu konuyu acmamaya calıs hicbir zaman da soyleme bir sure boyunca, baktın hala boyle devam ediyor ben ayrılmak istiyorum boyle belirsizliklere gelemem maalesef de restini cek
Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum sıkmamak için de ama olmuyor belirsizlik o kadar yoruyor ki beni
Bebis bu arada evlenmeyi niye cok istiyorsun ben mesela hic istemiyorum sevgilim evlenmek icin ölürdü ben istemezdim hic bekarlık kadar guzel bir sey yok ya gereksiz sorumluluk alıyorsun
Aileler de yapalım diye aldılar konuştular bende orada dedim evlenmeyeceksek ayrılalım tamam dedi sonra ailesi maddi durumu iyi değil sadece nikah yapalım dedi bende en uygun olanından küçük te olsa bir düğün istediğimi belirttim ailemde söyledi sonra ortalık karıştı
Cocugun maddi durumu yok o yuzden korkuyor
Bende bu seneye kadar istemiyordum ama bu rahat olamama belirsizlik ve tam evlenmek üzereyken 2-3 ay kalmıştı ve böyle olunca yarım kalmışlık oluşuyor
Yaslarınız kac
Yani seni istemediğini düşünme mi diyorsun evlilik ile ilgili
26 ikimizde
Cocugun durumu yok parası yok yani o yuzden korkuyor evlenmeye normal olarak
Allaha sukur yaslarınız aynıymıs gayet iyi
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim beybi cocugun tek sorunu para yani evlenmemek değil simdi telefonu kapatıyorsun guzelce uyuyorsun
Daha önce evlenmek için can atan insanları anlamadım ve saçma gelirdi zamanı gelince olur çokta mühim değil bazıları bir kademe gibi görüp davrandikca tuhaf bulurdum cidden evlenebilmek bir meseleymis ve hayatını baya etkiliyormus bu durumdan nefret ettim
😊😊
adam ne yapsın ki ya fakire aşk haramdir.. bu yüzden bulasmiyorum gönül işine birini sevip böyle çile çeksin istemem
İlk defa bu sene bu kadar arapsacina döndü ev eşyaları dahil aldık taksitleri bitti ama son birkaç ay çok yıprattı yani sence evlenmek istemediği için değil mi diyorsun o sebepler bir erkek olarak bunun için 2-3 sene beklermiydin
valla seven beklerse adamın durumu kötü halede gidebilir ekonomi bitti şirketler battı çoğu insan işsiz ben bile işsiz kaldım kim olsa korkar çünkü evine ekmek götüremezse bı adam o adamın ölümüdür yani zor şeyler çoğu yük erkeğin boynunda evlenmek istemese uzatmaz belliki korkuyor herkes işsiz kaldı zten ben şahsen evlilik düşünmem gönül işine de girmem çünkü ülke batti
Evet ekonomi baya kötü ama evlenmese bile çalışmak zorunda kendini geçindirmek için
zaten çalışmak zorunda ama çalışınca da geçinmek çok zor ve düğün borçlarını ödemek kolay değil
Mobilya taksidi bitti sadece düğün Faslı kaldı onda da ailesi destek olurum diyor
issizken nasil evlensin cidden? nasil kirayi odeyeceksiniz? nasil yemek alacaksiniz?
Ben çalışıyorum ve evimiz var
eviniz var derken, nisanlinin uzerine mi? bir arkadasim perisan oldu, esi calismiyordu, ve resmen ailesinin maskarasi oldulqr maddiyatsizlik yuzunden...
Benim üzerime
Ev ailesinin üzerineydi ve sorun mu yaptılar
evet, ev oglanin ailesinin uzerineydi, ailrsi resmen maskara yaptilar.. ikide bir cikin diyorlardi, basta hersey guzeldi tabi.. evlendi, cocugu oldu basladilar. rezil etmeye.. ailesinde de ne hirs varmis, biz de gorduk.. kiz calisamadi cocuk olunca 3 sene kadar.. oglan calisamadi, ise girdi cikti, biraz da ailesi yuzunden sık sık isten cikti.. Sonra da cocugun bezidir mamasidir ailesi yapmaya basladi, iyice yuzgoz oldular.. sonra gitti babasi, cocuk esirgemeye, bunlar bakamiyor alin cochklari diye..
Başka birinden hoşlanmaya başlamış olabilir
Yok sanmıyorum bu tarz şeylerde çok kuşkucu biriyimdir ama öyle bir şey olmadığını biliyorum sadece bu konuda böyle diğer her konuda ilgi alaka aynı konuşma konusuda öyle
Ben hayatımda biri olsa ve senin gibi beni sevse hemen evlenirim şahsen
O da öyle diyordu ve işten çıkana kadar elinden geleni yaptı gelinlik dahi kiraladı ve kıskançlık konusunda ona çok çektirmiş biriyim sadece senelerce tanıyınca artık davranış şeklinden bile anlıyorsun
Evet çok vakit geçtiğinde birlikte zaman geçirdiğinde tanırsın haklısın O zaman sıkıntı sadece maddiyat
Evlenmekten vaz geçmiş olamaz değil mi bu konuda bu kadar sıkıntı mı erkekler için kız kabul etse bile
Kendini yediremiyor olabilir Biraz para biriktirdiğinde adım atacaktır sabret o zaman
Bir yandan ailelerde sıkıştırıyor kimse uzaması taraftarı değil
Anlıyorum seni ama Maddi durumu yoksa ne yapabilir ki
şu an çalışıyor 2 ay biriktirir yarısını cikartirsin dedim diğer masraflarından eline kalandan bahsetti bende mutlu değilim bu durumdan ama en yapacağımı şaşırdım
Sana sebep olarak ne söylüyor peki ne diyor
Maddiyatinin yeterli olmadığını en azından düzenli bir işi olmasını ama bu sürece o düzenli kendi alanındaki iş ne zaman bulabilir bilmiyoruz
Anladım kendi işinde çalışmıyor demek ki önce iş bulmak istiyor
Maddi sıkıntı var demek