25 yaşında, çok zengin, çok ahlaklı, çok aşırı akıllı, çok aşırı zeki, çok fazla bilgili, harika konuşan, kendini çok geliştirmiş, kariyeri olan, üniversite mezunu,4 dil bilen ve olağan üstü yakışıklı, kaslı, baklavalı manken vücutlu, Leonardo, Brad Pitt den bile yakışıklı denilebilecek uç noktada yakışıklı bir erkekle tanışsanız ne düşünürsünüz? Onu elde etmek ister ve çalışır mısınız? Yoksa özgüveniniz düşüp hiç bir şey yapamaz mısınız? Böyle bir erkek ister misiniz? Ne düşünürsünüz o insan hakkında? Lütfen dürüstce cevaplayalım
Güncellemeler
+1 yıl
Hdjndid
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birkere karşısına çıkarım tanışır konuşurum devamı gelecek gibiyse açıkça söylerim tepkisine göre ya kalır ya da giderim ama ilk ondan hoşlanmam lazım
Ben yolda bir kere göreceğim kimseyle tanismiyorum, tabiki bakarım haşlanmış bir şekilde, ama ilk adımı asla atmam.
Ve genellikle o kişiyle cesaret edip konuşmak için bir kaç güne ihtiyacım olur sjkfjgf
Tanisma yetenek sıfır
Geçen böyle birisinden hoşlandım, tabi herkes için çok çekici ve eğlenceli, bende sansimi denedim ve benden hoşlandığını fark ettim, işte beraber dans ettik falan , ertesi gün sildi beni, meğerse istediği şey bir gecelik eglenceymis ve ben onu o gece reddedince işten sıyrıldı.
İyide efendim. Sizin dediğiniz ahlaka uymuyor. Benim bahsettiğim de ahlâk da üst düzeyde
Kim olursa olsun, o adım atmazsa ben niye besinden koşayım
Bahsettiğim erkekten hala hoşlanıyorum ama yazmıyorum ona, niye beni istemeyen birisine yazayım ki
Bana bakmaz baksa bile çevresinde çok kız olur kıskançlık krizine girerim o yüzden olmaz
O kadar mükemmel olsaydın seni başkalarının överdi en azından bunu senin yapman itici
Moruk burada övme övülme vs yok. Tüm site aylarca sırf seni övse ne fark eder yerse ne fark eder? Burada mesele birşeyleri öğrenmektir. Yaslan arkana yorumları oku düşün biraz.
Gerçekten harika konuşuyormuşşun (!) 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Sana giren çıkan bir şey mi var?
Uzatma daha da rezil duruma düşüyorsun
Moruk 5-10 yorum daha gelsin insanlar görüşlerini söylesin ondan sonra son bir yorum yapicam ben rahat ol
Moruk 10 dk daha bekliyorum ben cevabımı aldım ondan sonra sana burdan bir şey yazcam oku yarın falan da silicem gönderiyi
Kim rezil kim vezir orası belli olmaz
Stfu
Stfu ne moruk
4 dil biliyormuşsun ya bilirsin diye düşündüm seni mall nasıl da kabak gibi ortada ama...
:D ajsbs
Gönderiyi siliyorum. Eziksin olum ezikkkk. Ayrıca yazdıklarımdan trilyon katı fazlası var ;) yanımda olsan kafanı kuma sokcan sanırım f*ck you
Tabii işine gelmedi sil tabii geç bile kaldın ezik
Kimse için mücadele etmem şu saatten sonra dünya yakışıklısı bile olsa
Arkadaş kendini övmüş kendine eş arıyor :D
Artiz pazarda ne arar la
Uzak dururum.
Neden uzak durursun? Detaylı ve açık bir şekilde izah eder misin?
Çünkü ben hoşlanıyorsam diğer kızlarda aynı şeyleri düşünecektir yaklaşmaya çalışacaktır. Buna yetecek kadar özgüvenim yok çünkü anlattığın mükemmel bi insan modeli