Sevdiğiniz adam yanına gidince size istemediğiniz halde önden girse ve daha sonrada sizi her yerden engellese. Siz bu durumda hıncınızı almak için evine gidip yüzüne tükürmek ve hesap sormak ister miydiniz? Ve bunu yapar mıydınız? Cevaplarınızı bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sana önden girmiş olmasına mı hırs ettin? Yoksa engellemesine mi? Adam seni kullanmış ve derler ki sevilmiş poponun davası olmaz.
Hepsi var haketmedigim şeyler yaşatti ve evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormayi o kadar istiyorum ki ama gitsem doğru mu yaparım bilemedim
Senin yapacağın en doğru hamle böyle pislik bir insandan vazgeçmek adın mı olur kendin için bir doğru yap ve yanlış insandan vazgeç
Yani evine gitme diyorsun öyle mi
Gidip onu rezil edebilirsin ama aynı zamanda kendini de Rezil edeceksin. Artık kendini düşünme vakti geldi kendine hakettiğin gibi muamele etmelisin yanlış insanları sil ve kendine iyi bak
Galiba haklısın. Elbetki yaptiklarinin cezasını çekecektir demi belki hayat bir gün ona beni bile aratacaktir köpek gibi pişman olup dönecektir çünkü ahımı aldı
Bak onun bu yaptığı düşmana yapılmayacak bir şey insan böyle bir şeyi düşmanına bile yapmaz yarın öbür gün o insan sana dönebilir evet ama bu seni tekrardan kullanabilmek için eğer birazcık aklın varsa kalbini değil aklını duy Duy ki aklına şimdi yarın sızlamasın kalbin
Çok sağol dediklerinde haklısın. Bende iyileşicem yine mutlu olacam ve hayatımı yaşamaya devam edicem demi. O günü o anı ve onu unutmayı o kadar istiyorum ki. Sanki o hayatıma hiç girmemiş gibi yine önüme bakmayı çok istiyorum
İnşallah yapabilirim
Geçecek tabiki geçmeyen şey mi var sanki? Biraz klasik olsa da şunu hiç unutma bu hayata bir defa geliyoruz yaptığın doğrularla gurur duysana illaki vardır doğruların onları düşün kötü olanları da düşün pişman da ol üzül hatta ağla ama geçeceğini bilerek yap tüm bunları
Gidersen kendini de rezil etmiş olursun tek yaşıyorsa sana zarar da verebilir olan olmuş diyip geç bence
Ama hayatımı mahvetti ve o sadece beni engelleyip gitti hayatını yaşamaya devam ediyor
Evet haklısın ama polise falan verme şansın varsa ver başka bişey elinden gelmez ki daha çok sıkıntıya gireceksin
Polise niye vermeyim
Ver dedim verme demedim polise
Evine gidip pislik suratına tükürmeyi ve hesap sormayi o kadar istiyorum ki
Ama gitsem doğru mu olur bilemedim
Haklısın cok kötü bişey yapmış hayatın boyunca aklına gelir ama iyi düşün evine gidip tukurmen iyi mi olur kötü mü sana bı zararı olur mu
Evet işte bende bilemedim
En kanıma dokunanda hiçbir şey olmamış gibi hayatını yaşamaya devam etmesi bu yüzden evine gidip bağırıp çağırmayi o kadar istiyorum ama sabrediyorum
Ailesiyle mi kalıyor tek mi yazarmisin bana mesaj
Tek kalıyor
Sana gene bişey de yapabilir evine gidersen riskli bence
Her yerden engelledi gitti mesajlarıma cevsp vermedi direk engelledi bir şey yapacağını sanmıyorum ama yinede yapabilir mi
Bilemiyorum sen daha iyi tanıyorsun onu da sen de neden yattığın öyle bı adamla
Böyle biri olduğunu bilmiyordum ben istemedikce bana dokunmayacağını söyledi inandım güvendim ve gittim
Anladım ne diyim böyle durumda ne denir bilemiyorum iyi düşün bişey yapmadan önce
Arabasını paramparça ederdim ki bir erkeğin canını en çok bu acıtır
Yok oyle birisi değilim onuda yapamam ama evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormayı o kadar istiyorum ki evine gitsem olur mu bilemedim
anasını bile skrdm elinden geleni ardına koyma kardeş
Ama tekrar zarar verebilir gitmeye de korkuyorum
polise başvur ama yanına koyma. İstemediğin halde yapmış bu tec*vuzdür
En çokta hayatını yaşamaya devam etmesi kanıma dokunuyor
o yüzden en başta kimlerle konuştuğunuza dikkat edin
Bir kadını bu duruma düşürmem
Serefsizmiş
PC sevmeyin yeterli
Anlamadım
P. c erkek sevmeyin bir şey olmaz diyorum
Polise ver tecavüzden
Kanıt olmayınca gidemedim
Evine gidip hem hesap sormak istiyorum hem de gitmek den korkuyorum
Zorla girdiyse kanıt bulunur analizle
Nasıl bulunur
Mikro çatlaklar falan belli olur tıbbi analizle
Kanamam çok oldu zaten her yerimden kan aktı zor durdurdum sanırım yırtıklar olfu
Git polise doktora, belli olur hepsi
Kesin ceza alır mı diyorsun
Tabi ki, sadece utanmadan her şeyi anlatıp sonuna kadar dediklerinin arkasında durman gerekecek. Uzun bir süreç olur, kendisi hatta yalvararak gelir yanına ama vazgeçme
Evine gidip yüzüne tükürüp hesap sormayı o kadar istiyorum ki
Evine gidince hiç bir şey olmayacak
Niye
En fazla kapıyı yüzüne kapatır canım gibi kalırsın orada
Çok kötüyüm ya içim daralıyor nefes alamıyorum ölmek istiyorum
Yapman gerekenleri söyledim. Uzatmadan gitmelisin
Şikayet etmeye mi
Evet
Ahahahahaha tam şerefsizmiş ya😂
Aynen
Ya öyle yanlış kişilere şans verirsen böyle skp bırakır şimdi git kime ağlıyorsan ağla
Büyük adilik yapmis
Öyle
Öldürürdüm ben
Hapis var işte yoksa gözümü kırpmadan vururfum
Şikayet et o girsin hapse tecavüz etti de
Korkuyorum o yüzden
Neyden, şikayet et hapse atsınlar daha ne istiyorsun
Ailemin duymasindan ve elimde kanıt yok. O da diyecek ki beni seviyordu yanıma isteyerek geldi zorla bir şey yapmadım diyecek
Savcılığa git direk anlat olayı ama savcıya anlat bunu inandır kendini bak bakalım ne oluyor
Ne olur
Kamuya düşer ceza yemeden kurtulamaz
Ama isteyerek yanıma geldi beni seviyordu zorla bir şey yapmadım derse yaninbir şeyleri kanitlayamamaktan korkuyorum
Herşeyi eksiksiz anlatırsan inanır bunlar normal insan değiller yalan karıştırma yeterli
Bana istemedikçe dokunmayacağını söylemişti inandım giyim sonra zorla sokmaya çalıştı zorla mı yapacan dedim kafa salladı falan off o günü o anı hiç unutamıyorum
Savcıya travma yarattığını da anlat beleşten psikoloji desteğide alırsın
Çoktan şikayet etmiştim ama ailemin duymasindan korkuyorum sadece
Savcılığa gidersen daha iyi olur
Gittim diyelim sonra napcak
Kamuya düşüyor dedim ya hapis kesin yer
Hemen öyle hapis yer mi
Ağustostan sonra yeni kanuna göre yer ve savcıya gitmesi ile kedi olur
Evine gidip hesap sormayı o suratına tükürmeyi çok istedim ama gidemedim
Gerek var mı sence ya da bunu anlar mı
İşte gerek var mı bende bilemedim. Gitsem kendimi üzecem gibi hissediyorum
O halde ya tamamen unutacaksın ya da peşini bırakmayacaksın
Ne gibi peşini bırakmayim evine mi giderek şikayet mi ederek
Şikayet ederek
Şikayet etsem zorla yaptığı tecavüz olduğu çıkar drmj
Neden sürekli dönüp dolaşıp aynı soruları yöneltiyorsun
Emin olmak için oraya gidip elim boş dönmekten onun elini kolunu sallayarak çıkıp gitmesinden korkuyorum. Bunları da yaşarsam dayanamam artık o yuzden
Sanmıyorum açıkçası
Sanmıyorum derken yani ceza alır mı diyorsun
Evet alır