Çok zor bir erkek arkadaşım var ne yapmalıyım?

Arkadaşlar çok zor durumdayım kafayı yemek üzereyim bir nevi terapi olarak görüyorum buraya yazmayı benimle benzer şeyleri yaşamış veya tanık olan varsa lütfen yardımcı olsun. Benim yaklaşık bir seneye yakındır süren bir ilişkim var ilk zamanlarda bir problem yoktu ama sonradan erkek arkadaşımda çok fazla değişiklik olmaya başladı sürekli bana trip atıyor tavır yapıyor artık bu o kadar sık olmaya başladı ki kaldıramıyorum birkaç kez ayrılığı denedik sen yoksan ben yokum diyor intihar edeceğini ima ediyor aynı iş yerindeyiz istifa etti sırf ayrıldık diye tazminatını falan yakıyordu vicdan yaptım arkadaşlar ben dayanamam böyle şeylere hep kendimden çok karşımdakini düşünürüm yine o zarar görmesin diye barışmak zorunda kaldım ama yaptıkları ağırıma gidiyor bugün yine onun hatası yüzünden tartışma çıktı bana yine tavır yapıyor konuşmuyor işten yine çıkacağını söylüyor köşeye sıkıştım kaldım resmen bu durumdan nasıl kurtulacağım bilmiyorum kıyamıyorum da bir yandan ona ama bu sefer de ben yıpranıyorum lütfen yardım edin.

Arkadaşlar cevap verecek yok mu ya

Çok zor bir erkek arkadaşım var ne yapmalıyım?