Erkek arkadaşımla çok zor durumdayım napmalıyım?

Geçmiş ilişkilerinde çok sıkıntılar yaşamış, histriyonik kişinin tekiyim. En son ilişkimde her şey çok güzel gidiyordu ama erkek arkadaşım içten içe bana güvenmiyor düşünüyormuş. İnstada liseden kalma bir priv hesabım vardı aktif te kullanıyordum. Priv hesabımdan sonradan erkek arkadaşımı da ekledim ve bir ay kadar benimle bu konuyu konuşmadı. Bugun gece ben instaya çirkin sayılabilecek bir foto attım ama priv hesap diye bir şey olmaz diye düşündüm. Sonra sanırım bu son nokta olmuş bana yazdı bana kısaca dedi ki seninle en fazla sevgili olurum bizim ilişkimiz ilerlemez, seni yarı yolda bırakmaktan korkuyorum. Yıllarca kötü ilişkiler yaşadığım için onunla ilişkim benim için çok kıymetliydi durumu düzeltmeye çalıştım çalıştıkça battım. Kurbağa akrep hikayesinde olduğu gibi benim akrep olduğumu nolursa olsun akrepliğimi yapacağımı falan anlattı. Bana inanmıyor çok kişi ile konuşan çok şey yapan bir profilmişim gibi gelmiş ancak ben net şekilde onunla sevgili olduktan sonra kimseyle ne flört ettim ne de normal konuştum. Ben herşeyimi onunla yaşadım bunlara da inanmıyor. En son bana bir şans verdi, umudum yok dedi. Yaptığım herşeyden kendimi öyle göstermekten güvenini kırmaktan dolayı çok pişmanım kahroldum mahvoldum. Napmalıyım nasıl kendimi ve ilişkimi toparlayabilirim?
Erkek arkadaşımla çok zor durumdayım napmalıyım?