Erkek arkadaşımla çok iyi giden bir ilişkimiz var. Çok iyi anlaşıyoruz ve çok da birbirimizi seviyoruz ramazan Bayramı’ndan iki gün önce erkek arkadaşıma bayramı güzel geçirmek istiyorum dedim bayramdan hemen sonra sınavlarımız olduğu için memleketlere de gidemedik kendisi çok ders çalışan bir insan değil ancak ben bayramı güzel geçirmek istiyorum dedikten hemen sonra ben bayram günü ders çalışmak istiyorum dedi bana bayramdan bir gün önce biz zaten kavga etmiştik bayram günü saat 12 de beni aradı saçımı yaptığımı. söyledim bana neden saçını yapıyorsun biriyle dışarı mı çıkacaksın dedi herhangi bir buluşma teklif etmedi sonrasında bu konu yüzünden trip attığımı görünce saat bir iki gibi yanıma geldi dışarı çıkmak istemesinin sebebi maddi durumunun olmamasından kaynaklıymış ancak ben de buna karşılık bana ders çalışma bahanesi sunmak yerine bayram sabahı çıkıp bir yürüyüş bile yapabilirdik diye karşılık verdim iki gün boyunca benim bayramın kötü geçti kapıya kadar geldi ancak ben çıkmadım sinirlendiğimiz için benim ağzımdan ağır laflar onun da ağzından ağır laflar çıktı
Ben annesine karşı bazı laflar kullandım o da bana ağza alınmayacak laflar kullandı iki gün boyunca biz dışarı çıkmamıştık erkek arkadaşın jestler yapan bir insan sürekli çiçek alan bir insan tartıştığımız gün bana ağır lafların üstüne bir de benden aldığı çiçeklerin parasını istedi aldığım tüm çiçeklerin parasını vereceksin dedi 2 saat sonra da hiçbir şey olmamış gibi kapıma çiçekle geldi bu ne kadar doğru?
Biz bayramı atlattık hallettik sayılır bayramdan hemen sonra zaten vize haftamiz girdi hiçbir şey yapamamıştık vize haftamiz bittikten sonra elinde çiçekle kapıya geldi çok sevindim fotoğraf paylaştık ve fotoğraf atmak istedi ancak Instagram hikayesi annesi ve tüm akrabalarına kapalı. Akrabalarından çekiniyor olabilir bu çok normal ancak annesi bizim ilişkimizi biliyor ve bizim fotograflarimizi annesine atmışlığı da var ancak Instagram hikayesine neden annesini almadığını sordugumda bana direk sen sorun çıkartıyorsun diye bir yaklaşımla yaklaştı sonrasında iş tekrardan kavgaya döndü ve biz tartıştık hikayeyi gizleme konusunda ise bana verdiği cevap annem kendisine küfür ettiğini biliyor benim annemle aram kötü şimdi hikayeyi anneme açarsam anneme karşı adım atmış olacağım diye bir cevap verdi bu konu hakkında görüşünüz nedir
Ben annesine karşı bazı laflar kullandım o da bana ağza alınmayacak laflar kullandı iki gün boyunca biz dışarı çıkmamıştık erkek arkadaşın jestler yapan bir insan sürekli çiçek alan bir insan tartıştığımız gün bana ağır lafların üstüne bir de benden aldığı çiçeklerin parasını istedi aldığım tüm çiçeklerin parasını vereceksin dedi 2 saat sonra da hiçbir şey olmamış gibi kapıma çiçekle geldi bu ne kadar doğru?
Biz bayramı atlattık hallettik sayılır bayramdan hemen sonra zaten vize haftamiz girdi hiçbir şey yapamamıştık vize haftamiz bittikten sonra elinde çiçekle kapıya geldi çok sevindim fotoğraf paylaştık ve fotoğraf atmak istedi ancak Instagram hikayesi annesi ve tüm akrabalarına kapalı. Akrabalarından çekiniyor olabilir bu çok normal ancak annesi bizim ilişkimizi biliyor ve bizim fotograflarimizi annesine atmışlığı da var ancak Instagram hikayesine neden annesini almadığını sordugumda bana direk sen sorun çıkartıyorsun diye bir yaklaşımla yaklaştı sonrasında iş tekrardan kavgaya döndü ve biz tartıştık hikayeyi gizleme konusunda ise bana verdiği cevap annem kendisine küfür ettiğini biliyor benim annemle aram kötü şimdi hikayeyi anneme açarsam anneme karşı adım atmış olacağım diye bir cevap verdi bu konu hakkında görüşünüz nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer