Ayrılmaktan korkmak?

Selamlar, ilişkim artık geri dönülemez hale geldi, hızlı şekilde özetliyorum
Mesafeli bir ilişkim var 4-5 aydır devam ediyor, aramızdaki mesafe 2-3 saatlik yolculuk. bu 4-5 ay içinde onu görmeye 4-5 kez gittim görmek ve hasret gidermek için, onun da benim yanıma gelmesini istedim kaç kez, ailesi göndermiyor gibisinden ve kendisi de gelmek istemiyor olduğunu söylemişti birkaç kez (ilişkinin başlarında bana yazın gezicez, sahilde sabahlıcaz, ülkeyi geziceğimizi söyledi ama yaz ayındayız ve hiçbir şey yapmıyoruz, yapmak istemiyor, ailesi ilişkimizi biliyor ama baskı uyguluyor kıza, sadece onun yanına 4-5 saat görmek için gidiyorum, beni böyle ümitlerde doldu, ama bunlar çok boş çıktı) ve ben 4-5 kez gitmeme rağmen o hiç yanıma gelmedi böylece çok eşitsizlik oldu ilişkide, ilk başlarda belki düzelir ileride dedim ama hiç düzelecek gibi görünmüyor, haftada 6 gün çalışıyordum 1 gün tatilim var onda bile gelemedi. sözde sosyal medyadan çok seviyor ama bazen istemek yetmiyor, mesafeli ilişki yerinde fedakarlık gerektiriyor ve o hiç fedakarlık yapamadı. Çabalamak istedim sevgimin ilerlemesi için, ama yapamadım, ruhsal ve fiziksel olarak bu aşk beni çok yordu, karşılık alamamaktan yoruldum, mutsuz olmaktan yoruldum, sade bir ilişki yaşamaktan yoruldum.. Ayrılmak istiyorum fakat çok üzülecek diye ayrılamıyorum ya da ayrılmaktan, o tarz ayrılma sohbetlerinden korkuyorum ve cesaret edip ayrılamıyorum, ne yapabilirim?

Ayrılmaktan korkmak?