Sevgilimle yaklasik 8 9 aydir birlikteydik. Malesef gecen hafta ayrildik. Iliski icerisinde asiri ilgisizdi. Bu 9 ayda iliskiyi hep ben ayakta tuttuM hep ben yaziyodum ariyodum yasadigim sehire en az 3 defa geldi ben onun yanina daha cok gittim ve onun disinda hep ortak yerlerde bulusurduk. Bulustumuzda hersey normal ve iyi gidiyordu. Ama malesef aramizda 2 saat mesafe var.. Isinden dolayi hic yazamiyodu nerdeyse haftada 50 saat calisiyordu. Ama iliskideyken farkettiMki bos zamanlarindada bana ilgi vermiyordu. Mesela surekli beni aramamasindan sikayet ediyodum ona hep duzelcegi icin soz verirdi ama degisen hicbisey olmuyodu hicbizaman aramiyodu beni haftada bir kere bile aramiodu hep WPdan yazisiyoduk oda gunde 2 cumle. Isinden dolayi hep anlayis gosterdim hep affettim duzelir dedim ama ayni zamanda sevgimi ve ilgimi cok verdim ona. Neden yazmiorsun diye surekli yazardim sonra sinirlenirdi ustume gelme calisiyorm diye. Yani kisacasi uzerine cok dustum ve icimde herzaman bi terkedilme korkusu vardi ve malesef terketti. Gecen hafta cok soguk cevaplar verdigi icin mesajlari yagdirdim ona uzerine gittim sonra adami biktirdim benden ayrilmak istedi. Bende bitmesin diye yalvardim kucuk dusurdum kendimi. Ondan uzak durim diye agza alinmicak kufurler ve hakaret etti ve tehdit bille etti ozel fotoraflarini yollarim uzak durmazsan diye. Sevmedimki dedi sana acidigim icin birlikte oldum dedi halbuki evlenme planlarimiz vardi hep sevdini soylerdi sevmeyen adam bi saniye bile durmazdi. Sonradanda ben onlari uzak dur diye soyledim beni biliorsun benimde zoruma gitti boyle davranmak ama olmuyor seni mutlu edemicemi dusunuyorm dedi ve whatsapptan engelledi okadar yalvarmama ragmen. Napmaliyim kizlar onu unutamiyorum ondan baskasini istemiyorm cok alismistim geri donmesi pisman olmasi icin napmaliyim o wp engeli nasil kaldirtmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden? Insan er ya da gec bi insanin degerini anlamazmi? Pisman olmicakmi? ya da hayatina giren insanlardan anlayabilir belki? Sonucta benim ahimi aldi? Yasattini yasadiktan sonra anlamaz mi ki degerimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer