Dayak yiyip Rezil olmaktan korkmak?

Arkadaşlar yaklaşık 1 yılı aşkın kickboks yapıyorum. Kroşem acayip sağlamdır salondakilerde zaten hep beğenir benim kroşemi hatta bu kroşeyi kim yerse yesin kesin yere düşer diyen büyük büyük abilerim var bilirsiniz zaten boksörler ve bizim tek atma gibi birşeyimiz var 😂😂 neyse sadede geleyim ben, Dayak yemekten asla korkmam ama toplumda dayak yiyip kizlara vs. Rezil olup alay konusu olmaktan korkuyorum. Yani isterse 10 kişi olsun birini tek yumrukla çıkartırım ama diğerler zor sonuçta bir Jason Statham değiliz. Ayrıca evde fitness yapıyorum ve yaşıma göre gayet güzel bir vücudum var 7 tanede baklavam çıktı 62 Kiloyum ve çalışıyorum. Bunu nasıl aşabilirim yani teke tek çıkıp o ortamda dayak yiyip rezil olmak kötü bir durum gibi geliyor bana bağzıları cesaretin yeter dayak yesende bişi olmaz felan diyorlarda sizlerin yorumunu almak istedim. Hiçbir dövüşte ilk yumruğu ben atmadım zaten kickboks a gittiğimden beri hiçkimseyle dövüşmedim ama ilk yumruğu atmaktan çok çekiniyorum yani ilk bir yumruk yiyip o dönüş gücüyle nakavt edebilirm düşüncesindeyim veya ilk yumruğu dodgeleyip bam bam bam diye girme düşüncesindeyim yani ilk yumruğu atamıyorum ama ilk yumruğu atan kazanır diyenlerede pek inanmıyorum.
Dayak yiyip Rezil olmaktan korkmak?