AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Normal değil bence gerçekten seven her erkek kıskanır sahiplenir kendi olan kadını kimseyle paylaşmak istemez, sen bi ilişkinizi gözden geçir derim evlilik aşamasına gelince dahada zor bir durum olur senin için
Senin sevgine ve sana çok güveniyor olabilir ya da yapısı rahattır senin için o ne yapacağını bilir düşüncesindeyse normal çok kafana takıldıysa kibarca sorabilirsin
Tesekkürler güzel yorumun icin :)
Rica ederim ☺️ Mutluluklar dilerim
Ya ne güzel işte ne yaşansın istiyosunuz ben cidden hemcinsleri mi gram anlamıyorum zorbalık hayatınıza müdehale edilmesine bayılıyorsunuz neden ya neden?
Aynı şekilde üst yorumlarda ben de isyan ettim. Yok ya bunlar bir arap p**ezevenginin 17. Cariyesi olmak istiyorlar. Erkekler onlara tasma takıp köpek gibi yönetsin istiyorlar. Ne güzel düzgün adamı bulmuş şikayet ediyor avel.
@bbb416 nasıl bu kadar toxiclik aşığı olabiliyor insanlar
Aptal bunlar aptal
Param için mi seninle birlikte? Yani muhakkak bir menfaati olmalı... Allah'ın belaları yani muhakkak başka birileri vardır. Kendini onun için heder etmemelisin
Erkeklerin kanı bozuk artık vardır sağlam olanı ama 7/10 böyle yapacak bir şey yok
Abi sacmalama tabiki seni kisitlamasin ne güzel işte biz de erkeklerden kıyafetime karışıyor diye ayrılıyoruz
yalnız herif g*vat çıkabilir gibi kız kıskandırmaya çalışmış da kıskanmamış
Sinir bozucu bı durum bilemedim
valla kıskanan kısıtlayan erkek candır derim ben hiç olmazsa sevgisi garantidir
Katılmıyorum. Ben ne giyeceğimi ona soracaksam nereye çıkacağımi ona soracaksam hapis hayatı gibi bir şey oluyor toksik ilişkiye hoş geldiniz çok kısıtlıyorsa güvenmiyordur da
her insan aynı görüşte olamaz zaten katılmanı beklemiyorum yanlış anlama. ayrıca bu toksiklik oluyorsa alınma ama toksik ilişki görmemişsin demektir inan ki çok daha beter şeyler var, ayrıca afedersin ama birbirinizin hayatında söz sahibi değilseniz ne anladık o ilişkiden sen o oraya onla gitsin istemezsin o da senin adam belki deri göstermeni sevmiyor sen de adamın arizona kertenkelesi saç modelini sevmiyorsun belki de bunlara karışamıyorsanız birbirinizin üzerinde bir etkiniz olduğunu düşünmüyorum herkes kafasına eseni yapacaksa oldu olacak açık ilişki olsun
Kisitlanmayi bende sevmem tabikide ama kiz olarak tabi istiyorum kiskandigini göstermesini cogu zaman cok cool mus gibi davraniyor
alınma kardeşim ama senin bu çocuğu gözüm zerre tutmadı fazla yabancı dizi/film izlemiş
Hahahhaha hayır ama ben onunla tanıştığımda yine o şekilde giyiniyorsam devam ederim karışamaz. rica eder sevmiyorum kıskanıyorum sadece ben göreyim der o zaman düşüncem değişir bunu nasıl ifade ettiğine bağlı
hah işte asıl olay da bizim malların da yaptığı yanlış bu nasıl söyleyeceklerini bilmeden söylüyolar kızlar da gurur yapıyo dinlemiyo halbu ki söylemesini bilse nasıl ikna edeceğini bilse 2 taraf için de sorun çözülecek
nadir bir türle karşı karşıyayız benimkide aşırı kıskanç öyle olması daha kötü herşeyi kavga konusu yapıyor
sen de kıskanılmayacak gibi değilsin yani
Off boş boş işler kıyafetine laf atan erkek kisitlayicidir bundan zevk alma.
Bu sana güvendiğini gösterir. Sana güvenmeyip kısıtlayıp kıskanmayı abartmasındansa senin doğru olanı yapacağına inanması daha güzel bir sey💖
Bazı insanlar aşk ilişkilerinde rahattır ki, ben de böyleyim kıskanmam olm ne gerek var. K@hpelik yapmak isteyen her türlü yapar.
Açıktan kastın ne belki de açık giyinmiyorsundur cok
Nerde nasil giyilcegini iyi biliyorum aciktan kastim diz üstü short etek elbise o tarz yani abarti yok
Ee bunun nesini kıskansın kıskanmaması normal
Tesekkürler :)
Rica ederim kıskandırmak degil de çıldırtmak daha dogrusu dışarıda falan kendine cekmek bu tarz ilgi görmek istiyorsan daha aktif seyler yap o zaman psikolojik olarak daha cok tatmin olacaksın sana daha cok bu konularda gelecektir ve bahsettiğin problem çözülecektir
Ne gibi cildirtmak?
Kıskandırmak sana bekledigin kiskanilma duygusunu vermesi :) yaz istiyorsan ozelden
Yazamiyorumki olmuyor
Nedenn
Yeni actim profili ondan olabilirmi
Evet ondandır anca instadan konusabiliriz o zaman
Takip istegi atsana
Bu, onun sana güvendiği anlamına gelir. Seni gerçekten seviyor hiç şüphen olmasın.
Güvendiği için o şekilde davranıyor
Bence kıskanması gerekir ama her şey yolunda diyorsun, o zaman bir sorun kalmıyor ki...
Çok kıskançlık iyi değil. Ama yerine göre kıskanmalı.
Tabikide evet kiskanmiyorsa ya içine arıyordur ya da fazla umursamıyordur
sana güveniyor ondan ama insan biraz olsun kıskanır
Yav sizde iki yüzlü olmayın kıskanan erkeğe canavar diyonuz kısıtlayıcı diyonuz şimdi de kıskanç olsun diyonuz😀
Sana güvendiği için kiskanmiyor olabilir ya da kıskanıp da belli etmiyordur
Karakter meselesi bende aşırı kıskancım kişiden kişiye değişir.
Asla normal değil
Anladim
Bence kurcamalısın
Nasil yani
Diyorum ki nişanlınla ilgili bir soru işareti var biraz kurcala onu
Öyle geniş adamları da oldum olası anlamamışımdır
Sinir bozucu
Bence ne yap biliyo musun? Özellikle kıskandır
Nasil kiskandirabilirim
İşte birax makyajı abart. Güzel elbiseler giy.
Zaten cok güzel bir kizim herkes tarafindan begeniliyorum yesil gözlü sarisin bir kizim
Makyaj hep yapiyorum ve kiyafetlerimde özel kombinliyorum
Beni böyle begendi zaten kendisi
Uuuu merak ettim valla bu nasıl güzellik böyle
😂
Gizlisim elimden bişi gelmiyor göremiyorum 🤣
Dur sana bişiler anlatim de bari adamı elinde tut
https://voca.ro/1hGvJl0gqlLX
Dinlersin umarım
Kötü bir durum konuştun mu bu konuyu onunla
Hayir isterim konusmayi acikcasi ama bilmiyorum dogru mu olur
Konuş derim
Ne söylemem gerekir
Ya güveniyor ya gavvat ya da çok elit
Söyle söyliyim ikimizde tip olarak baya iyiyz o yakisikli ben güzel bana cok güvendigini söylüyor ve kendisi biraz cool birisi öz güveni tavan benimde öyle tabiki
Hiç kıskanmamak normal gelmiyor bana.
Sizde nerde kötü huy var onu seviyorsunuz ne güzel kıskanmıyor işte en güzeli
Seni sevmiyor ya da robot
İçinde cuckold fantezi var ondan kıskanmıyor
Normal değil bence 🤷🤷🤷
Vay hayvan eti yiyen😬
Hiç normal değil hemde hiç ilerde aldatır
Kıskanmasa normal olur muydu?
Klise ama seven kiskanir diolar
Evet seven bağlanır ama o serbest bırakıyor 😃
Kıskanmayan erkek sevmiyordur net.
Kıskansada sorun çok kıskanıyor olacaktı 🤦♂️
Hiç normal değil 😄🤦🏻♀️
Yobaz değil kendini geliştirmiş bence cok iyi
Güvendiği için herhalde
Demekki fazla s. klemiyor seni
Normal seven kıskanır kıskanmayan sevmez
Daha iyi değil mi bence
Seven kıskanrır
Bende nisanlin gibiyim, hatta ozellikle acik giyinmesini isterim cikarken. Bu bir zevk
Sana saygı duyuyor ve güveniyor olabilir mi?
Güvenen insan kıskanmaz.
Normalll
Olması gereken bu.
Yani hic kiskanmiyorsa normal degil tabi
Yapı olarak kıskanç değildir
Böyleleri de birini buluyor
Bu zamanda gevşek erkek çok şaşırmadık
Kimi adam içten içe kıskanır belli etmez
Sen nerenin hastasısın?
Kiskanc olmayan erkege adam denmez
Sen onu kiskaniyormusun
Ne yapıyorsun da kıskanmasını bekliyorsun
Hic birsey biz birbirmize cok güveniyoruz benim erkeklerle isim olmaz cünki bunu basta söylemisti zaten erkek arkadasin olmicak diye bende kabul ettim hani kiskanilcak hic bir durumda yok aslinda
Tamam.
aranızda yakınlaşma oldu mu.
Anormal
Kıskanmiyorsa problem
Degill
Garip...