Kendine özgüveni olan bir beyefendi, belli ki sizide mutlu ediyor, yanlış yapmayacağınızdan emin. ikinci seçenek ise karakterini nişan arifesi diye saklıyor olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Ben böyle birini kabul eder miydimç? Düşüncelere daldım i😌🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılAslında normali bu. Avrupa'da kıskanmak kötü bir kişilik bozukluğu kabul edilir. insanın kendine ve karşısındakine güvenmediğini açığa çıkaran bir davranıştır kıskanmak. aile hayatımizda özellikle kız çocuklarına güvenip bir ortam hazırlamadigimiz için , kız çocuklarını sürekli kisitladigimiz için ilerde o kızlar bunu normal görüp kıskanmayan erkeği tuhafliyor.
00 Yorumla
kadın vardır bir tabur askerin içine çıplak girer kimse dokunmaz. Kadın vardır. Bütün bölük üstünden geçer. Demek ki adam sana güveniyor. Sen nie beni kısıtlamıyor die sitem ediyorsun. Manyakmısın.
deseki şınu giyme. Gelirsin buraya. Açık giyinmeyi seviyorum. Erkek arkadaşım izin vermez 😂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCümlesi cümlesine aynı durumdayım. Açık giyinen biriyim ve sevgilim aşırı olmadığı sürece bir şey demez. Kıskanır ama kısıtlamaz. Ha Rahatsız olursa eşofman bile giydirir arabada bi spor kombin bulunur her zaman. Neden beni kiskanmiyosun diye sitem ederim arada
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kıskanması güvensizlik demek ama hiçbir zaman kıskanmaması da umursamıyor demek bilemedim yani kötü bir şey aslında.
00 Yorumla
+1 yılKıskanması sizi kaybetme korkusu yaşadığını gösterir bir nevi. Ama sizi elde etmiş ve sizi kıskanma gereksinimi duymuyor. Belki de size çok güveniyor : ) . Başkalarının düşüncesini de umursamıyor. bu aslında sağlıklı bir ilişki olduğunu gösterir. Çiftler arasın da yaşanan yersiz kıskançlıklar o ilişkide güven kırılımı olduğuna delalet. Güven olmayan bir ilişkiyi ayakta tutmakta oldukça zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim yorumun icin
- +1 yıl
Rica ederim : )
+1 yılKıskandırmaya çalışman yanlış, ilişkine bir zaman sonra zarar verir. Belki de kıskanıyor ama içinde yaşıyor veya sana yansıtmıyor olabilir. Anladığım kadarıyla kavga etmeyi sevmeyen, huzur seven birisi. Şimdi sana kızsa sorun çıkacak mevzu uzayacak, bir de güvendiği çok belli. Güvenmesi kıskanmayacağı anlamına gelmez tabi ama dediğim gibi huzur seviyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kıskanmak dişil bir enerji. Yani karı kısmının olayı. Gerçek bir erkek seçmişsin. Adamın kendine güveni dağlar kadar. Helal olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendine cok güveniyor gercekten bana da öyle
Hayatım ne güzel iste seni darlamayan biri var karşında sırf kıskanmıyor veya sana bunu belli etmiyor diye üzülme sana güveniyor demek ki. Hem bazı erkekler eşleriyle övünmeyi onları ön plana çıkarmayı severler. Belki nişanlın da böyle düşünüyordur. Tabiki en iyisi bunu onunla sakince konuşman olur bence. Ona sormadan tam olarak anlayamazsın sonuçta. :)
00 Yorumla
+1 yılKıskanılma hastalığı denir buna.
Gerçekte sevginin aşkın kıskançlıkla pek alakası yoktur. Bilakis " sevmek" ten çok "Bana aitsin" düşüncesi kıskanmaya iter. Ki "bana aitsin" benim malımsın gibidir sevgi değildir. Benim telefonum benim arabam benim evim gibi.. Kadınım gibi değil yani
Bunları birbirine karıştırırsanız gider birinin malı olursunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sahiplendigi için olabilir mi? Sahiplenmekten kastım baskasi istedigi kadar baksın ben onunlayim güveni ve rahatligi. Kendi icinde belki kiskaniyordur da bilemezsin. Eger ki hicbir konuda kiskanmadigina eminsen o zaman sana karşı bir bağı yoktur ait hissetmiyordur
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler içinde tutar bırıktırır bırıktırır sonra patlar. Dıkkat et cok kıskandırma belki kıskanıyor sen farkında değilsin ya da evlenmeyı beklıyordur odman sorma senı kısıtlayacaktır yavas yavas. Bir diğer secenekse gercekten kıskanmıyor sana guvenıyor ve gereksınım gormuyordur
00 YorumlaKadınlar hayatım boyunca sanırım tek anlamadıgım varlıklar olacak. Kıskansan kıskanç kıskanmasan geniş, beni sevmiyor mu? Ya afedersiniz erkeklerle alıp veremediğiniz durum ne? Üzgünüz dünya sizin etrafınızda dönmüyor bizlerde birer bireyiz ve ortak kararlar neticedinde ilişki amacına ulaşıyor. Bencillikten baska hiçbir şey yapmıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSenin onu kıskandırmaya çalışıyor olman doğru değil. Hele bunu anlıyorsa kendini soğutuyorsun böyle yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanç olunca da “özgüvensiz @ptal herif beni bunaltıyor” dersiniz, bence en iyisini yapıyor. Ben de böyle yapıyorum, kıskandırmanın dozunu aşınca da kıçına tekmeyi basıyorum, neye uğradığını şaşırıyor.
20 YorumlaAdamın özgüven sorunu yoksa sen napabilirsin ki daha iyi erkek bulabileceğine inanıyorsan terk edebilirsin adamı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kıskandırmaya çalışıyorsun ki çok yanlış bir davranış. İçi belki yangın yeri oluyordur bilemezsin. Mutlu huzurlu bir ilişki istiyorsan kıskandırmaya çalışma belli ki hoşlanmıyor bu tarz şeylerden şahsen bana çok itici geliyor bir kadının bilerek kıskandırmaya çalışması
00 Yorumlakızım sen ne cahil insansın cocuk yerinde olsam senden ayrılırdım onun dengi değilsin kıyafetine karışan biriylemi olmayı tercih edersin çocuğu öpte başına koy ayaklarını yıka suyunu iç böyle kültürlü insanlar bulmak zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni cok iyi analiyorum biz kadinlari anlamak cok zor kiskansa kisitlasa rahatsiz oluruz kiskanmasa rahatsiz oluruz ama bu sizi sevmedigi anlamina gelmez ki suanki iliskin gayet saglikli diger turlusu daha can sıkıyor tatlımm
10 Yorumla
+1 yılkıskanmak imandandır , demekki geniş meshepli biri ki sende geniş mezhebe sahipsin bu nedenle uyumlusunuz çünkü sürekli giyme etme dese ayrilirsin ve kıskanç bir erkek de senle yapamaz zten sevgili olmaz
00 Yorumla
+1 yılBiz türk erkeklerinin klasik güven problemi, çocuklukta anneye olan güven duygusunun eksikliğine dayandığına inanıyorum. Bu durum aşkınızı bitirebilir ileride oturup bu konuyu konuş, sevdigi icin kıskaniyo ay ne guzel deme
00 Yorumla
+1 yılSenin sevgine ve sana çok güveniyor olabilir ya da yapısı rahattır senin için o ne yapacağını bilir düşüncesindeyse normal çok kafana takıldıysa kibarca sorabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler güzel yorumun icin :)
- +1 yıl
Rica ederim ☺️ Mutluluklar dilerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyi varmış tam anlayamadım daha önce çok fazla kekoyla falan çıkmışsın anşadığım kadarıyla normal biri olunca garipsemişsin
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. klasik kadın🤔 her şey yolunda gider niye her şey düzgün gidiyor diye sorun çıkartır 😁
10 Yorumla
+1 yılAfedersin ama biraz aklın hava da mı, gül gibi çocuk değerini bil bence :). Bence bunu sorun etme ve kafana takma hatta mutlu ol çünkü böyle davranması daha iyi buna emin olabilirsin ama eğer çok kıskanç erkeklerden hoşlanıyorsan o senin bileceğin iş.
10 YorumlaKıskanıyor dur belli etmiyor dur
Bende öyleyim belli etmiyor um10 Yorumla
+1 yılSevgisini hissettiriyor sonuçta güzel bir ilişkinizde var çok sorun değil bence
10 Yorumla
+1 yılGüveniyordur, nerede nasıl davranacağını bildiğini dusunuyordur.
Sorun yok bence.10 YorumlaKıskanır niye kıskanıyor deriz kıskanmıyor neden kıskanmıyor deriz biz bile kendimizi çözemiyoruz bu kadar kafana takma derim akışına bırak herşeyi mutluysan sorun yok huzursuzsan ayrıl
10 Yorumla
+1 yılnereye gittiğini, kiminle olacağını kaçta geleceğini soruyor işte daha ne istiyorsun? kıyafetine karışsa bu sefer de '' ben özgürüm'' deyip yazacaktın buraya ağlayarak
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Kıskandırmak hoş değil ama kiskanmamasi da hoş bir şey değil. Arada sırada kıskanılmak çok güzel kişi onemsendigini değerli ve kıymetli olduğunu hisseder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler kıskansa bir türlü kıskanmasa iki türlü, benim nişanlım olsa böyle açık giyinip beni kıskandırmaya çalışsa ben direk atardım nişanı hiç umrumda bile olmazdı. Kıskandırmak ilişkinize zarar verir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne güzel işte karışmıyor etmiyor kısıtlamıyor daha ne istiyorsun. Karışmaması kıskanmadığı anlamına gelmez. Karışsa niye karışıyor diye zırlıyorsunuz sonra.
00 YorumlaDışarıdan belli etmiyordur çünkü kadınlar bu konuda özgürlüklerine düşkün. Birbirinizin kölesi değilsiniz bunun farkında olun. Açıkçası ben de dışarıdan belli etmiyorum ama içimdeki ortadoğudan fırlamış mağara adamının en büyük derdi kadınımın konuştuğu kişilerin penisinin olup olmaması. Kocan yarın bir gün swinger teklifinde bulunursa şaşırma
00 Yorumla
+1 yılSeni çirkin buluyor. Ne yapsa da buna bakmaz kimse diyor olmalı :) ya da seni suça teşvik ediyor ayrılmak için bahane olsun diye.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok begendigini söylüyor beni
- +1 yıl
Herkesle paylaşmak istiyor demekki :)
Soran+1 yılSen sadece benimsin felan diyor
- +1 yıl
Söylemlere bakma sen. Davranışları önemli. bende söylerim sana duymak istediğin herşeyi
+1 yılValla yaranılmıyo. Tipik türk kızı işte. Yazık ki mecburuz yoksa... Neyse
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte. Belanı mı arıyorsun? Sana güveniyor ve seni darlamıyor.
213 Yorumla- +1 yıl
Bu adamı hiç duymadım desem?
- +1 yıl
Tam olarak doğru tesbit :D
- +1 yıl
Ben de orada olmadığım için şanslı hissediyorum. Bu arada konuyla alakasız ama pp de ki sensen, çok güzelmişsin.
- +1 yıl
Çıkmayı düşünüyor musun peki?
- +1 yıl
😐 ne desem bilemedim. Battı gidiyor nereye kadar. Üzülerek izliyorum uzaktan.
- +1 yıl
Uzattım ipi hadi çek skskkw
+1 yılBence hiç normal değil. Seven kişi sevdiğini kıskanır, ben buna inanıyorum
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@HayalsizDasporav güvenmiyorsan rahat bırak sal kızı, zamnını çalma. Ben hiçbir şekilde kısıtlama taraftarı değilim. Senle ben aynı değiliz bu arada.
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayalsizDasporav Anladım. Beraberiz.
+1 yılHer insan farklıdır kimisi bana karisamazsin der kimisi de karışmadığı icin dert yanar. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılIlla kiskanmasimi lazim?
Kiskanir niye kiskaniyor kiskanmaz niye kiskanmiyor? Ne istediginizi biliyormusunuz Allah’inizi severseniz00 Yorumla
+1 yılGüveniyordur sana ama ülke hali illa ki korkuyordur ve kıskançlık hani nerdeyse aman aman her erkekte mevcut ortak sorunu çözmek için oturun konuşun
00 Yorumla
+1 yılNişanlın olduğu için kişiliğini bilmen lazım kimisi çok kıskanır bıkar umrunda olmaz artık kimisinin kişiliği kıskanç olmamaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık söylüyorum biri bana yazdı yok efendim bana talipler var gibi saçma sapan kıskandırma yöntemleri tamamen aptallık. Sevgilimle defalarca bu yüzden aramıza soğukluk girdi ve bitti
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim evet sacma ben abartiyorum galiba
+1 yılKıskanılmak belli aşamada güzeldir. Biraz kendini aştı mı normal olmaz. Kıskanmayan eştende nişanlıdan da hayır gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam deliririm içime atarım gıcık olurum kendimi yerim ksıkançlıktan
02 Yorumla
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Bazıları çok rahat
+1 yılRonaldo çok yakışıklı sen onun tırnağı etmezsin ya adını duyunca bile şelale oluyorum de ŞAİDPWFLİDİLWŞF
01 Yorumla- +1 yıl
Lan millet yanlış anlamış yani bu cümleyi enişteye soran kurucak aw
+1 yılAyy bırak olmasin kiskanc
Bak kendin dedin sevgisini baska türlü de gösteriyor diye10 YorumlaBen kıskanıyorum biraz ama belli etmiyorum. Her şey dozunda güzel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKiskanmiyorsa sorun var bence ben olsam sevgilimi oyle dolastirmam
00 Yorumla
+1 yılHer erkek kıskanır seni kısıtlayıp kötü hissettirmek istememiş düğünden önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah im bulmus bunuyor ya! Kızım sen akıllı misin? Kafan yerinde mi? Adam sana değer verdiğini buradan bile belli ettiriyor. Çünkü sana SAYGI duyuyor. Sende bunu sorun ediyorsun. O zaman kapan yani onun söylemesi mi lazım kapanman için? Ne saçma. Kıskanması güzel mi sanıyorsun. Tamamen hastalığa dönüşen kıskançlıklar var. Evin içinde bile karısına kızına rahat vermeyen erkekler var.
Haline şükret.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Normal ams hafif tatlı bir kıskançlığı olsun isterdim şimdi yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılNormal, ne güzel düzgün adam işte, hangi kıyafetleri giydiğine karışmıyor
00 Yorumla
+1 yılBence sahip çıkıyorsun seviyorsa kıskanmaması çok da önemli değil
00 Yorumla
+1 yılHerseyin fazlasi zarar gerek görürse müdahale yapar.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte arayıp bulamadığımız erkek tipi ajskdkdkfkfkfkkg
00 YorumlaBlki sorun çıkarmak istemiyordur sanki biriyle öpüşüp sarildinda kıskanmıyor gibi davranıyorsun
00 YorumlaNormal, bazi konularda da sana güvenmesi lazım zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıskanmayan erkekten hayır geldiğini hiç görmedim. Sakın, böyle dedim diye iki gram aklınla saçma sapan stratejiler üretip kıskandırmak için daha da çıplaklaşma, iş daha kötüye gider. Çıplaklığa, teşhirciliğe özgürlük dediniz. İstediğimiz şeyi giymekte özgürüz dediniz, sonuç bu. Erkekleri siz bozdunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kıskanan biri olsa onu istemezdim derdin kadınlar ne istediğini bilmiyor hakikaten
02 Yorumlaelbisene karışsa bu sefer beni çok sıkıyor ne yapmam lazım diye sorardın
00 Yorumlaerkek dediğin dişisini kadınını kıskanmalı korumalı öyle geniş olmamalı
00 YorumlaKiskanc olmamasi ilerdr baska birisi ile rahatlikla olabilirsin bazi erkekler izin verir buna
00 Yorumla
+1 yılNormal ne yapacak içine sokup seni öylemi gezdirecek
20 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım